Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Η αγωνία της Χαράς για τον πατέρα της

This is a discussion on Η αγωνία της Χαράς για τον πατέρα της within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Σε επέμβαση τοποθέτησης μόνιμου βηματοδότη υποβλήθηκε το πρωί ο Τόλης Βοσκόπουλος. Η επέμβαση ρουτίνας διήρκεσε 40 λεπτά, έγινε με τοπική ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-05-2010, 13:21:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Η αγωνία της Χαράς για τον πατέρα της




Σε επέμβαση τοποθέτησης μόνιμου βηματοδότη υποβλήθηκε το πρωί ο Τόλης Βοσκόπουλος. Η επέμβαση ρουτίνας διήρκεσε 40 λεπτά, έγινε με τοπική αναισθησία, και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ανανήψει και είναι ευδιάθετος, ενώ στο πλευρό του ήταν από το πρωί και παραμένει η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου.
Την επέμβαση έφεραν σε πέρας ο αντιπλοίαρχος αναπληρωτής διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, Σπύρος Παπαϊωάννου, και ο γιατρός Γιώργος Κωνσταντέλλος.
Συγκίνηση ωστόσο προκαλεί η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Χαρά, η οποία με το που πληροφορήθηκε την κατάσταση υγείας του πατέρα της, έσπευσε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο από την Ελβετία και να τρέξει στο πλευρό του παρόλο που οι σχέσεις τους είναι σχεδόν ανύπαρκτες τα τελευταία χρόνια.
«Εγώ θα πάω και ας μην με δεχτεί», φάνηκε να είπε στους δικούς της ανθρώπους, που της εξέφρασαν την ανησυχία τους για την στάση που θα έχει ο πατέρας της απέναντι τους. Το αίμα νερό δεν γίνεται και η Χαρά Βοσκοπούλου δεν φαίνεται να διαπραγματεύεται την κατάσταση υπακούοντας περισσότερο στην καρδιά παρά στη λογική της.
Αναμφισβήτητο είναι ωστόσο το γεγονός πως αν και η Χαρά έκανε αλλεπάλληλες προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Τόλη Βοσκόπουλο, εκείνος έκοψε κάθε επαφή από τότε που η Τζούλια Παπαδημητρίου διεκδίκησε διατροφή. Ο κ. Βοσκόπουλος αρνήθηκε να πληρώσει για τις σπουδές της κόρης του και όσο και αν αυτή προσπαθούσε να τον βρει στο τηλέφωνο, ο ίδιος ήταν ανένδοτος.
Μάλιστα, η Χαρά είχε πάει παλαιότερα σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος και όταν ζήτησε να τον δει στο καμαρίνι του, η ασφάλεια του μαγαζιού της το απαγόρεψε μετά από εντολή του.
Κανείς δεν ξέρει τι στάση θα κρατήσει τώρα ο λαϊκός τραγουδιστής απέναντι στην 20χρονη Χαρά, που θα περιμένει έξω από τον θάλαμο για ένα αισιόδοξο νέο σχετικά με την υγεία του. Ας ελπίσουμε λόγω της κατάστασης της υγείας του να είναι σχετικά ευάλωτος και να μην αρνηθεί αυτές τις δύσκολες ώρες από το πλευρό του την ίδια του την κόρη. Αν ωστόσο δεν τη δεχτεί, η συμπεριφορά του κάθε άλλο παρά θα τον κολακεύει..


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων LATEAM RSS NEWS 0 24-08-2010 15:55:
Κορυφώνεται η αγωνία για τον εφοπλιστή LATEAM RSS NEWS 0 16-01-2009 11:16:
Τέλος στην αγωνία LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2008 13:50:
Αγωνία τέλος LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2008 13:30:
ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΗ ilias NEW GAMES 3 24-02-2007 21:34:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:29:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam