Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Και κλάμα η νύφη... (https://www.lateam.gr/forum/f25/kai-klama-i-nufi-81420/)

ironitsa 06-07-2011 19:05:

Και κλάμα η νύφη...
 

Λίγες μέρες πέρασαν μόνο από τον πριγκιπικό γάμο στο Μονακό και αυτό που έχει μείνει ήδη χαραγμένο στη μνήμη όλων είναι χωρίς αμφιβολία το κλάμα της νύφης.

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Σαρλίν. Συγκίνηση ή στεναχώρια εκτός ορίων; Η ψυχούλα της μόνο το ξέρει;

Τι ήταν και αυτό; Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί η καημένη η Σαρλίν (Charlene) και δεν της έφταναν τα χαρτομάντιλα. Τώρα το θέμα ήταν γιατί έκλαιγε η καημενούλα;

Από τη συγκίνηση θα πουν οι πιο ρομαντικοί και καθόλου υποψιασμένοι από το απανταχού κοινό που παρακολουθούσε άφωνο τις αμήχανες σκηνές που εκτυλίχθηκαν λίγη ώρα μετά τη θρησκευτική τελετή, όταν σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η νύφη έπρεπε να αποθέσει την ανθοδέσμη της σε ένα συγκεκριμένο μνημείο.

Η 33χρονη νοτιοαφρικανή κολυμβήτρια που έμελλε να γίνει η πριγκίπισσα του Μονακό μετά τη θρυλική Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) έκανε το καθήκον της και στη συνέχεια στάθηκε πλάι στον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο (prince Albert). Αμέσως μετά... τα έμπηξε!

Κι όμως, υπήρξαν στιγμές που η νύφη χαμογέλασε στον πριγκιπικό γάμο του Μονακό -αν φυσικά, αυτό το αμήχανο σπάσιμο του χείλους μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει χαμόγελο!

Ο Πιερ, η Σαρλότ και ο Αντρέα Κασιράγκι -τρία από τα τέσσερα παιδιά της Καρολίνας του Μονακό- φτάνουν στο δείπνο μετά τον γάμο του θείου Αλβέρτου.

Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό φτάνει στον γάμο του αδελφού της μαζί με τα παιδιά της, Λουί, Καμίλ και Πολίν.


Και βέβαια, αντίθετα από ό,τι θα περίμεναν όλοι, ο 53χρονος γαμπρός δεν φάνηκε καθόλου να συμπονά την καλή του. Αντίθετα μάλιστα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, τη μάλωσε κιόλας με το αυστηρό ύφος του.

Αυτό και μόνο δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Αν μάλιστα προσθέσει κανείς και τις φήμες που κυκλοφορούσαν μέχρι και την παραμονή του γάμου και ήθελαν τη νύφη να προσπαθεί απεγνωσμένα να το σκάσει –χωρίς όμως αποτέλεσμα- τότε έχει το τέλειο σενάριο.

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Το ότι ο Αλβέρτος υπήρξε μπερμπάντης είναι γνωστό και αν το ξέρουν όλοι, σίγουρα το ξέρει καλύτερα η γυναίκα που επρόκειτο να γίνει σύζυγός του.

Δύο είναι τα παιδιά που έχει αναγνωρίσει ο άτακτος πρίγκιπας ήδη και η Σαρλέν το γνώριζε και το είχε αποδεχτεί. Όμως, οι φήμες που ήθελαν άλλα δύο να διεκδικούν την πατρότητά του, λίγες μέρες πριν από το ευτυχές γεγονός έκαναν τη νύφη να το ξανασκέφτεται.

Πληροφορίες θέλουν τη Σαρλίν να έχει επιχειρήσει τρεις φορές να το σκάσει για την πατρίδα της, αλλά άλλες τόσες να τη σταματούν φρουροί στο αεροδρόμιο.

Νόμιζε, δηλαδή, η νεόκοπη πριγκίπισσα πως ό,τι ατασθαλίες είχε κάνει ο αγαπημένος της, είχαν γίνει παλιότερα. Πριν γνωρίσει εκείνη. Τα νέα όμως δεδομένα για τα δύο ακόμη εξώγαμα, χρονικά… δεν βγαίνουν. Πράγμα που σημαίνει ότι την κουτσουκέλα την έκανε, ο κατ' επανάληψη απρόσεκτος πρίγκιπας, κατά τη διάρκεια της πεντάχρονης σχέσης τους.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο παλάτι των Μονεγάσκων, τα σχετικά τεστ DNA έχουν παραγγελθεί και αναμένονται με αγωνία τα αποτελέσματα.

Όμως –και επειδή έχουσι γνώση οι φύλακες- τα αποτελέσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα αφού οι νιόπαντροι επιστρέψουν από το ταξίδι του μέλιτος που πραγματοποιείται στη Νότια Αφρική.

Σκέφτεται δηλαδή ο Αλβέρτος –ή μάλλον οι σύμβουλοί του, γιατί ετούτος δεν φαίνεται να σκέφτεται και πολύ- μην ακούσει τα μαντάτα η Σαρλίν, μουλαρώσει, αρνηθεί να επιστρέψει και χηρέψει το πριγκιπάτο από πριγκίπισσα μόλις που την απέκτησε! Απαπαπα! Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα…

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τα δύο εξώγαμα παιδιά που έχει ήδη αναγνωρίσει ο πρίγκιπας είναι ο 6χρονος Αλεξάντρ (Alexandre), γιος της πρώην αεροσυνοδού από το Τόνγκο, Νικόλ Κοστ (Nicole Coste), και η 19χρονη Τζάσμιν (Jazmin), κόρη της αμερικανίδας μεσίτριας Ταμάρα Ροτόλο (Tamara Rotolo).


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:00:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam