Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Και ας μην είναι ο Θεός.... (https://www.lateam.gr/forum/f25/kai-min-einai-o-theos-1443/)

Exodia 16-11-2006 17:38:

Και ας μην είναι ο Θεός....
 
Τα κρυμμένα μυστικά που έγιναν αμέσως πλατινένια. Λίγες ημέρες κυκλοφορίας μόνο χρειάστηκε το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου «Κρυμμένα μυστικά» για να φτάσει τις 40.000 πωλήσεις και να γίνει πλατινένιο.

Η Minos-Emi σε μια εορταστική βραδιά που διοργάνωσε στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται ο τραγουδιστής, γιόρτασε μαζί με φίλους και θαυμαστές τη μεγάλη επιτυχία της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς.

Αγαπημένο τραγούδι και ραδιοφωνική επιτυχία άλλωστε αποτελεί ήδη το «Δεν είμαι ο Θεός» το οποίο έγραψαν ο Νίκος Αντύπας και η Ελεάνα Βραχάλη ενώ πολλά είναι ακόμη τα γνωστά ονόματα που εμπιστεύθηκαν τις εμπνεύσεις τους, όπως ο Αλέξης Σέρκος, «ηθικός αυτουργός» πολλών επιτυχιών όπως το «Όλα σε σένα τα βρήκα», η Ρεβέκκα Ρούσση, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Νίκος Τερζής αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος που έντυσε μουσικά δυο από τα καινούργια του τραγούδια.

Τα «Κρυμμένα Μυστικά» βρίσκονται στα δισκοπωλεία σε δυο εκδόσεις, στην απλή και στην special εκδοχή με video clips και πολλά making of.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:25:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam