Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Καταγγελίες σοκ για τον πνευματικό της Λιονάκη! (https://www.lateam.gr/forum/f25/kataggelies-sok-gia-ton-pneumatiko-tis-lionaki-45502/)

ironitsa 20-10-2009 10:49:

Καταγγελίες σοκ για τον πνευματικό της Λιονάκη!
 

Καιρό είχαμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε για τη Ναταλία Λιονάκη και την απόφαση της να κλειστεί σε μοναστήρι. Αυτή τη φορά, η υπόθεση της ηθοποιού έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, αλλά με αφορμή δημοσίευμα της Real news, που φιλοξενεί καταγγελίες ανθρώπων για τον πνευματικό της Λιονάκη, πατέρα Απόστολο, ο οποίος σύμφωνα με αυτούς προσπάθησε να καταστρέψει τις ζωές τους και να τους εκμεταλλευτεί.

Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού καταγγέλλουν τον μοναχό για ανήθικες προτάσεις, για προσπάθεια διάλυσης ενός αρραβώνα και άλλα σοκαριστικά. Μία κυρία υποστηρίζει ότι ο μοναχός τις δύο εβδομάδες που εκείνη έμεινε στο μοναστήρι, της έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον. Μέχρι που της είχε ζητήσει να κάνουν μαζί ένα παιδί. Μάλιστα, η εν λόγω κυρία έχει κρατήσει όλα τα sms που της έστελνε ο μοναχός Απόστολος.

Άλλη μία αποκαλύπτει ότι έζησε δίπλα του για τρεις μήνες μία ονειρεμένη ζωή, όπου της έκανε δώρα και της πλήρωνε λογαριασμούς. Όταν, δε, εκείνη δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο, ο μοναχός της έστελνε απειλητικά μηνύματα όπου της έγραφε μεταξύ άλλων: "δεν θα γλιτώσεις εύκολα, θα με συναντήσεις με μορφή διαβόλου μπροστά σου και σ' εμένα θα καταλήξεις πάλι» . Στην εφημερίδα υπάρχει και σχόλιο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης, ο οποίος δηλώνει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί καμία καταγγελία για τον ηγούμενο...

Πηγή: loipon.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:23:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam