Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Κάτω από την ίδια στέγη Χρονοπούλου - Μητρόπουλος

This is a discussion on Κάτω από την ίδια στέγη Χρονοπούλου - Μητρόπουλος within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Ευτυχισμένοι και απόλυτα ερωτευμένοι, έχοντας πλέον ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου δεν ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-10-2009, 09:53:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Κάτω από την ίδια στέγη Χρονοπούλου - Μητρόπουλος

Ευτυχισμένοι και απόλυτα ερωτευμένοι, έχοντας πλέον ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, ο Τάσος Μητρόπουλος και η Νένα Χρονοπούλου δεν διστάζουν να δείχνουν ότι βιώνουν μια σχέση ζωής.

Ετσι, πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Έχουν δημιουργήσει τη δική του «φωλιά» στον Πειραιά, όπου περνάνε αρκετές ώρες με τον 4χρονο γιο της Νένας, ζώντας την απόλυτη ευτυχία. Όλοι όσοι τους έχουν δει από κοντά μιλάνε για το στενό δέσιμο που έχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με το μικρό Χρήστο.

Άνθρωποι που δεν επιδιώκουν τη δημοσιότητα, τόσο ο Τάσος όσο και η Νένα, συνήθως περνούν την καθημερινότητά τους ήσυχα και οικογενειακά, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές.
Αν, πάλι, επιλέξουν να βγουν έξω να διασκεδάσουν, πηγαίνουν συνήθως σε μικρά ταβερνάκια, φιλικά σπίτια ή σε κάποιον κινηματογράφο. Μάλιστα, αρκετοί τους πέτυχαν πρόσφατα σε κεντρικό σινεμά της λεωφόρου Συγγρού να απολαμβάνουν την ταινία «Κόκο και Ιγκόρ», που αναφέρεται στο μεγάλο έρωτα της Κόκο Σανέλ και του Ιγκόρ Στραβίνσκι.

Να σημειώσουμε ότι η Νένα Χρονοπούλου προετοιμάζει εδώ και λίγους μήνες ένα CD με νανουρίσματα, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο γιο της αλλά και σε όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί πρόωρα. Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημιουργία αυτής της δουλειάς, ο Τάσος Μητρόπουλος στάθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό της.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 22-10-2009, 23:18:   #2
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή

Χρονοπούλου- Μητρόπουλος

Συγκάτοικοι και συνέταιροι!
Η σχέση τους κρατά σχεδόν ένα χρόνο, και οι δυο τους τα πάνε -όπως φαίνεται- πολύ καλά. Τόσο, που αποφάσισαν να γίνουν εκτός από σύντροφοι και συνέταιροι.
Ένας πολυχώρος που θα περιλαμβάνει κέντρο αισθητικής, καφετέρια, αλλά και χώρους άθλησης και παιχνιδιών για παιδιά (ζωγραφική, κατασκευές, κουκλοθέατρο, παιδικό βεστιάριο κ.α.) είναι η νέα επιχειρηματική κίνηση της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου και του πρώην ποδοσφαιριστή, Τάσου Μητρόπουλου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Espresso». Το όνομα της επιχείρησης θα είναι «Τάσος Mητρόπουλος Playball & Νένα Χρονοπούλου Art and Café», ενώ η περιοχή που έχουν επιλέξει για τη δημιουργία της είναι ο Κορυδαλλός. Έχουν μάλιστα βρει και το χώρο, ένα διώροφο κτίριο 300 τ.μ.
Στόχος του ζευγαριού είναι η επιχείρηση να έχει ανοίξει μέχρι τα Χριστούγεννα, γι’ αυτό το λόγο και οι ρυθμοί των προετοιμασιών είναι πυρετώδεις. Φυσικά, το κοινό στο οποίο θα στοχεύει ο χώρος είναι γυναίκες που θέλουν να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους απολαμβάνοντας τις παροχές ενός κέντρου αισθητικής, μην έχοντας παράλληλα άγχος για το πού θα αφήσουν τα παιδιά τους, αφού εκείνα θα απασχολούνται στους χώρους άθλησης και παιχνιδιού. Η έμπνευση ήταν πιθανότατα της ίδιας της Νένας, η οποία έχει ένα γιο από το γάμο της με τον Γεράσιμο Μαυράκη. Ο γνωστός επιχειρηματίας δολοφονήθηκε πριν από δύο χρόνια, και ο γιος τους, Χρήστος είναι σήμερα τεσσάρων ετών, ενώ η ηθοποιός του έχει μεγάλη αδυναμία.



yupi
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ilias For This Useful Post:
ironitsa (23-10-2009)
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η νέα στέγη του Γιάννη Πλούταρχου! ironitsa ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 0 06-03-2010 13:34:
Στέγη και συντήρηση για την «ΑΡΓΩ» ironitsa ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 0 12-12-2009 17:07:
Βραζιλία: Κατέρρευσε στέγη εκκλησίας ilias ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 19-01-2009 11:44:
SE G705: Μια απο τα ίδια... antonis PDA - SMART PHONES 0 10-09-2008 11:32:
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ................... digitalman ΕΛΛΑΔΑ 0 25-04-2007 17:37:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:53:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam