Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Η ώρα η καλή

This is a discussion on Η ώρα η καλή within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Το 2010 φαίνεται ότι θα είναι η χρονιά των γάμων. Ποια οικονομική κρίση... τον έρωτα τίποτα δεν τον τρομάζει! Έτσι, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-04-2010, 10:43:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Η ώρα η καλή

Το 2010 φαίνεται ότι θα είναι η χρονιά των γάμων. Ποια οικονομική κρίση... τον έρωτα τίποτα δεν τον τρομάζει! Έτσι, πολλά γνωστά ονόματα πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή!



Γωγώ Μαστροκώστα - Τραϊανός Δέλλας
Στις 28 Μαΐου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας η Γωγώ και ο Τραϊανός. Το μυστήριο θα τελεστεί στο κτήμα Νάσιουτζικ, ενώ το νυφικό της Γωγώς θα είναι δημιουργία διεθνούς σχεδιάστριας, της Vera Wang ή της Elie Saab. H νύφη θα φτάσει στην εκκλησία με άμαξα με λευκά άλογα. Το μενού θα περιλαμβάνει πολυνησιακές γεύσεις, αλλά και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Το ζευγάρι μάλιστα αποφάσισε να μη δεχτεί δώρα και τα έσοδα από το γάμο τους και τη βάφτιση της κορούλας τους θα διατεθούν στο ίδρυμα Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα». Εκεί διατίθενται άλλωστε τα τελευταία χρόνια και όλα τα έσοδα από τις φωτογραφήσεις της Γωγώς.


Παναγιώτα Βλαντή - Νίκος Ράπτης
Το καλοκαίρι θα χορέψει το χορό του Ησαΐα και η Παναγιώτα Βλαντή. Η ταλαντούχα ηθοποιός θα δυσαρεστήσει τους απανταχού φανατικούς θαυμαστές της, αφού πήρε την απόφαση. Ο εκλεκτός της καρδιάς της γλυκιάς ηθοποιού ακούει στο όνομα Νίκος Ράπτης, δεν έχει καμία σχέση με τη σοουμπίζ και είναι μαζί εδώ και περίπου 5 χρόνια.



Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου
Τι κι αν έχουν παντρευτεί ήδη με πολιτικό γάμο; Το καλοκαίρι αποφάσισαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους βέβαια θα γίνει κομματάκι μακριά, καθώς σκέφτονται να παντρευτούν στις μαγικές Μαλδίβες! Κι αυτό γιατί ένας μοναδικός, εξωτικός, ρομαντικός γάμος είναι το μεγάλο όνειρο της Μαρίας και ο Γιάννης φροντίζει να μην της χαλάει ποτέ το χατίρι.



Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα μπουν κι αυτοί στο κλαμπ των παντρεμένων. Και μπορεί ημερομηνία ακόμα να μην έχουμε, αλλά ήδη μένουν μαζί στη Φιλοθέη, ενώ, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια η Κατερίνα, η πεθερά της είναι πολύ? κουλ και έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Έτσι, για να αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει την πεθερά και τη νύφη να θυμίζουν το σκύλο με τη γάτα! Η μόνη εκκρεμότητα που παραμένει για την ώρα είναι να αποφασιστεί το αν ο γάμος θα γίνει στην πατρίδα της νύφης, τη Θεσσαλονίκη.



Καλομοίρα Σαράντη - Γιώργος Μπούσαλης
Τι κι αν είναι? υπερατλαντικός γάμος; Ήδη έχουμε ασχοληθεί μαζί του και με το παραπάνω. Ο λόγος για το γάμο της Καλομοίρας και του Γιώργου της. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 26 Σεπτεμβρίου και η τελετή θα γίνει στην εκκλησία όπου είχε βαφτιστεί η Καλομοίρα και απέχει περίπου μισή ώρα από τη Νέα Υόρκη.



Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά
Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει και ο μέχρι πρότινος φανατικός εργένης Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος από ό,τι φαίνεται βρήκε το δάσκαλό του, όταν μπήκε στη ζωή του η Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος και η Φαίη θα παντρευτούν στις 20 Ιουνίου στο «Island», όπου εκτός από το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί και η γαμήλια δεξίωση. Το ζευγάρι θα κάνει σχετικά κλειστό γάμο, αφού οι καλεσμένοι φτάνουν δεν φτάνουν τους 400. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου και όχι ο Σταμάτης Μαλλέλης, όπως αρχικά είχε ακουστεί.



Μαριέττα Χρουσαλά - Λεό Πατίτσας
Πολλοί λένε ότι θα είναι ο γάμος της χρονιάς, παρά τις διαψεύσεις της νύφης, που χαρακτηρίζει υπερβολές τα όσα λέγονται για τις 700.000 που θα στοιχίσει. O γάμος θα γίνει στις 5 Ιουνίου στο Καβούρι και το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πουλήσει τις φωτογραφίες τόσο του μυστηρίου όσο και της δεξίωσης σε γνωστό περιοδικό. Το ποσό που θα εισπράξουν θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.



Αντώνης Σρόιτερ - Δήμητρα Αιγινίτη
Στην κατηγορία των διπλοπαντρεμένων, εκτός από τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη, ανήκουν και ο Αντώνης Σρόιτερ με τη Δήμητρα Αιγινίτη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου και το καλοκαίρι έχουν δώσει ραντεβού με όλους τους φίλους και τους συγγενείς τους στη Σαντορίνη. Ο γάμος τους θα γίνει στο μαγικό αιγαιοπελαγίτικο νησί, αφού εκεί έκαναν το πρώτο τους ταξιδάκι, ενώ η νύφη από μικρή ονειρευόταν ένα γάμο με φόντο το απέραντο γαλάζιο!



Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης
Μπορεί να έχουν παραδεχτεί πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ακόμα δεν έχουμε ακούσει συγκεκριμένη ημερομηνία. Ναι, η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της Νίκος Κριθαριώτης θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου μέσα στο 2010. Εννοείται πως η Βίκυ θα φορέσει νυφικό που θα είναι δημιουργία της κουνιάδας της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ είναι περιττό να πούμε πως ο Νίκος ως σωστός τζέντλεμαν έχει κάνει ήδη την πρόταση γάμου στη Βίκυ, η οποία συνοδευόταν από ένα υπέροχο μονόπετρο πολλών καρατίων.



Βάσια Λόη - Νικόλας Μαδιάς
Η γνωστή παρουσιάστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της Νικόλας Μαδιάς έχουν αποφασίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μάλιστα, σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 7 Σεπτεμβρίου. Σαν μια πρόβα τζενεράλε πριν από το μεγάλο γεγονός σκέφτονται να συγκατοικήσουν, για να δοκιμάσουν τη σχέση τους στην καθημερινότητα. Για την ακρίβεια, ψάχνουν σπίτι στα νότια προάστια.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 2 Users Say Thank You to ironitsa For This Useful Post:
geodon (03-04-2010), Κατερίνα (04-04-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Καλη στοματική υγεία σημαίνει καλή πνευμονική λειτουργία LATEAM RSS NEWS 0 24-01-2011 11:24:
Καλή Χρονιά!! LATEAM RSS NEWS 0 31-12-2008 18:27:
Μια καλή νοικοκυρούλα! Κατερίνα VIDEO POINT !!!!!!!!! 0 30-10-2008 20:28:
Mια καλή οικογένεια Κατερίνα ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 27-08-2008 09:32:
Καλή Αρχή! Stella ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 37 05-08-2006 12:10:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:48:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam