Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Μία ... ασυνήθιστη προσφορά σεξ σε τηλεμαραθώνιο για παιδιά! (https://www.lateam.gr/forum/f25/mia-asunithisti-prosfora-sex-se-tilemarathwnio-gia-paidia-7574/)

ilias 27-03-2008 23:31:

Μία ... ασυνήθιστη προσφορά σεξ σε τηλεμαραθώνιο για παιδιά!
 
http://img377.imageshack.us/img377/4...1887806gv9.jpg
Διάσημη μέσα σε ένα βράδυ έγινε μια πόρνη πολυτελείας στη Χιλή όταν δήλωσε ότι θα δουλέψει για είκοσι επτά ολόκληρες ώρες και θα προσφέρει τα χρήματα σε μεγάλο τηλεμαραθώνιο της χώρας για ορφανά και παιδιά με ειδικές ανάγκες χωρίς να κρατήσει εκείνη τίποτα. Η Μαρία Καρολίνα έκανε αυτή την ασυνήθιστη προσφορά με καλό σκοπό, όμως από εκείνη τη στιγμή και μετά η συντηρητική χώρα της Ν. Αμερικής μιλούσε για σκάνδαλο.
Ο «Teleton», όπως ονομάζεται ο τηλεμαραθώνιος, διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Μάριο Κρόιτσμπεργκερ και διαρκεί είκοσι επτά ώρες. Για τη Χιλή αποτελεί ιδιαιτέρως σημαντικό γεγονός, ενώ στα είκοσι ένα χρόνια που γίνεται έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 185 εκατομμύρια δολάρια. Η Μαρία Καρολίνα τηλεφώνησε στην εκπομπή λίγες μέρες προτού βγει στον αέρα και είπε ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες της καθΆ όλη τη διάρκειά του.
Από εκείνη τη μέρα, όμως, για τον Κρόιτσμπεργκερ άρχισαν τα δύσκολα. Η πορνεία στη Χιλή είναι νόμιμη, όμως η κοινωνία δεν την αποδέχεται. Μπορεί λοιπόν μια τέτοια εκπομπή να δέχεται χρήματα που προέρχονται από την πορνεία, έστω για καλό σκοπό; Και η αξία των χρημάτων έχει να κάνει με το πώς βγαίνουν; «Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε προσεκτικά ο Κρόιτσμπεργκερ και συνέχισε: «Οταν όμως κάποιος μού λέει ότι τα χρήματά του έχουν βγει με ανήθικο τρόπο, δεν μπορώ να τον υποστηρίξω».
Οπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel», o Κρόιτσμπεργκερ έκανε αυτή τη δήλωση φοβούμενος ότι το κοινό θα διαμαρτυρόταν για τη συγκεκριμένη ιστορία, ίσως και για το μέλλον της εκπομπής του. «O “Teleton” δέχεται χρήματα από πολλές αμφιλεγόμενες πηγές», ήταν η απάντηση της Μαρία Καρολίνα. Ετσι, ξεκίνησε μια κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τον διάσημο παρουσιαστή, από την οποία η πόρνη πολυτελείας ουσιαστικά ωφελήθηκε, αφού άρχισαν να την καλούν από τη μία εκπομπή στην άλλη. Μάλιστα, κατάφερε να συγκεντρώσει 4.000 δολάρια, τα οποία τελικά ο Κρόιτσμπεργκερ δέχτηκε.


madata


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:35:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam