Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Μήπως τα έχει κάνει αχταρμά η... νέα ενημερωτική Λαμπίρη;

This is a discussion on Μήπως τα έχει κάνει αχταρμά η... νέα ενημερωτική Λαμπίρη; within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Πριν λίγα χρόνια η γυμνή Σάσα Μπάστα με μία κιθάρα (που μας έπαιρνε τα αυτιά) τραγουδούσε για την... στροφή στην ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-04-2010, 10:30:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Μήπως τα έχει κάνει αχταρμά η... νέα ενημερωτική Λαμπίρη;




Πριν λίγα χρόνια η γυμνή Σάσα Μπάστα με μία κιθάρα (που μας έπαιρνε τα αυτιά) τραγουδούσε για την... στροφή στην ποιότητα. Λίγα χρόνια αργότερα η Χριστίνα Λαμπίρη κάνει και αυτή τη δική της στροφή (ευτυχώς όχι γυμνή με κιθάρα) όχι στην ποιότητα, αλλά στην... ενημέρωση! Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι η Λαμπίρη είναι πλέον κυρία κοινοτάρχου, αλλά από τότε που παντρεύτηκε με τον πρόεδρο Πικερμίου η εκπομπή της έχει αλλάξει ρότα.

Αφού πρώτα εξάντλησαν το διαζύγιο της Δήμητρας Ρουμπέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, φιλοξένησαν στα παράθυρα τους το ξεμπρόστιασμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον πατέρα της και τον Χρήστο Ψωμόπουλο και ανέλυσαν το πορνό της, εκεί στο Super Star είπαν να ασχοληθούν με ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Ξύπνησε η δημοσιογράφος μέσα από την Λαμπίρη (για να μάθουν εκεί στην ΕΣΗΕΑ που την έκοψαν), αλλά είπε να μην κάνει με τη μία την αλλαγή.

Από τρελό κουτσομπολιό να το γυρίσει σε... Σταύρο Θεοδωράκη. Και είπε για αρχή να το γυρίσει σε... ΚαραμεροΧαριτάτο. Να κάνει και αυτή το μεσημεριανό της infotainment. Όποτε δηλαδή το καλεί η επικαιρότητα να ασχολείται με αυτή, ενώ καταπιάνεται και με κοινωνικά ζητήματα, όπως οι μετανάστες, η εγκληματικότητα κ.α. Έλα, όμως,που επικαιρότητα την περασμένη Δευτέρα ήταν ο τραγικός θάνατος 15χρονου Αφγανού από έκρηξη βόμβας και ο σοβαρός τραυματισμός της αδελφής του.

Και η νέα Λαμπίρη δεν μπορούσε να μην ασχοληθεί με το θέμα. Και να μην αξιοποιήσει τον Βαγγέλη Γκούμα (βρε λες να τον πήγαν στην εκπομπή για την... ενημερωτική αναμόρφωση της ο οποίος έβγαλε την τραγική μάνα μέσα από το νοσοκομείο. Και πάνω αριστερά κότσαρε ο τίτλος της εκπομπής «Super Star», που σου θύμιζε σκηνές του παρελθόντος με Τζούλια, Φουρθιώτη, Μικρούτσικο και λοιπούς. Και δίπλα καθόταν το πάνελ της Λαμπίρη, το οποίο «φορούσε» το ίδιο συντετριμμένο ύφος τότε ο πατέρας Τζούλιας παρακαλούσε το παιδί του (προ τσόντας) να γυρίσει σπίτι γιατί είναι άρρωστο!

Θέλει να γίνει ενημερωτική στα γεράματα (τα τηλεοπτικά η Λαμπίρη; Πάμε πάσο. Τουλάχιστον γι αρχή ας το κάνει σωστά και να βγάλει τον τίτλο «Super Star» γιατί με παιδιά μετανάστες που σκοτώνονται από βόμβες στο κέντρο της Αθήνας, δεν βρίσκουμε πουθενά το... Super star! Στη συνέχεια, ας αλλάξει το πάνελ (sorry guys), αλλά κάθε φορά που η κάμερα πάει στην συγκλονισμένη Ρουμπέση νομίζω ότι θα μπει στο στούντιο ο Μικρούτσικος και θα την αρπάξει για να μην τα ακούει και στεναχωριέται!

Πηγή:loipon.gr
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλοφρονήσεις Λαμπίρη - Στεφανίδου on air ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 16-09-2010 20:11:
Ο παραμυθένιος γάμος της Λαμπίρη! ironitsa SHOWBIZ NEWS 1 29-12-2009 12:44:
Μήπως το 64 είναι ίσο με το 65; ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 19-09-2009 17:17:
Χριστίνα Λαμπίρη: «Είμαι ευτυχισμένη» ironitsa ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 21-08-2009 11:44:
Μήπως έχω γίνει παρανοϊκός /ή ; Exodia ΣΧΕΣΕΙΣ 0 21-06-2007 20:26:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:19:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam