Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Νατάσα Καραμανλή VS Άντας Παπανδρέου: Ποια θα είναι η πρώτη κυρία;

This is a discussion on Νατάσα Καραμανλή VS Άντας Παπανδρέου: Ποια θα είναι η πρώτη κυρία; within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; «Πίσω από έναν ισχυρό άντρα βρίσκεται πάντα μια δυναμική γυναίκα», ισχυρίζονταν παλαιότερα, αλλά ακόμη και σήμερα η συγκεκριμένη φράση φαίνεται ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-09-2009, 00:25:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Question Νατάσα Καραμανλή VS Άντας Παπανδρέου: Ποια θα είναι η πρώτη κυρία;

«Πίσω από έναν ισχυρό άντρα βρίσκεται πάντα μια δυναμική γυναίκα», ισχυρίζονταν παλαιότερα, αλλά ακόμη και σήμερα η συγκεκριμένη φράση φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των δύο υποψήφιων πρώτων κυριών Νατάσας Καραμανλή και Άντας Παπανδρέου.

Με ισχυρή προσωπικότητα, ενδιαφέρον lifestyle και ποικίλες δραστηριότητες, έχουν καταφέρει να είναι συμπαθείς σε μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης, αν και ποτέ δεν το επεδίωξαν οι ίδιες. Δεν δίνουν συνεντεύξεις και δεν εμπλέκονται στην πολιτική ζωή, σε αντίθεση με αρκετές συζύγους πολιτικών του παρελθόντος.
Ποια θα είναι στις 5 Οκτωβρίου οικοδέσποινα στο Μέγαρο Μαξίμου;




ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
O πιο πολυφορεμένος τίτλος για τη σύζυγο του Κώστα Καραμανλή είναι «Νταϊάνα της Ελλάδας». Ίσως λόγω του πανομοιότυπου στυλ της στο physique με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα "παρόμοιο στυλ χτενίσματος, γαλάζια μάτια, θλιμμένο χαμόγελο", αλλά και του γεγονότος της ριζικής της μεταμόρφωσης με την πάροδο των χρόνων.

Δεν περνάει απαρατήρητη
Τα πρώτα χρόνια ήταν σαφώς πιο συντηρητικές οι επιλογές της, με μονόχρωμα ταγέρ συνήθως σε μουντά χρώματα και κάποιες φορές συνδυασμένα με λάθος αξεσουάρ. Με το πέρασμα των χρόνων η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, τα συντηρητικά και μάλλον βαρετά σύνολα έδωσαν τη θέση τους σε σικ συνδυασμούς από σατέν και τουίντ επώνυμων οίκων, σεταρισμένα σχεδόν πάντα με κομψές τσάντες των οίκων Hermes και Louis Vuitton αλλά και διακριτικά κοσμήματα από ασήμι ή λευκόχρυσο.

Μακριά από τις επίσημες εμφανίσεις και υποχρεώσεις η Νατάσα Καραμανλή τολμάει ακόμη περισσότερο, με τζην παντελόνια συνδυασμένα με τζάκετ ή και slim fit κοστούμια σε γήινα χρώματα.

Η παρουσία της σε επίσημα δείπνα και δεξιώσεις δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη, καθώς τη βοηθάνε βέβαια και οι σωματικές της αναλογίες. Στους αγαπημένους της Έλληνες σχεδιαστές συγκαταλέγεται ο Χρήστος Πετρίδης του οίκου Κώστας Φαλιάκος. Μάλιστα, και το νυφικό της είχε γίνει παραγγελία στο συγκεκριμένο οίκο, ενώ στην περσινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας η κ. Καραμανλή είχε αποκομίσει διθυραμβικά σχόλια για την εμφάνισή της με το λευκό μακρύ φόρεμα με το εντυπωσιακό αρχαιοελληνικό δέσιμο.

Ιδιαίτερα είχε σχολιαστεί και το μαύρο σύνολο που φορούσε όταν διασκέδασε πέρυσι στον Πασχάλη Τερζή και, φυσικά, το λευκό ταγέρ όταν παρακολούθησε στο Παρίσι τις εκδηλώσεις για την πτώση της Βαστίλης δίπλα στην Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί. Το λευκό φαίνεται να είναι το αγαπημένο της χρώμα, όπως αποδείχθηκε και από την ενδυματολογική της επιλογή στα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.

Σημασία στη λεπτομέρεια
Το μακιγιάζ της είναι πάντα διακριτικό και γίνεται με μαύρη μάσκαρα, γαλάζιων και πράσινων αποχρώσεων σκιές, λίγο ρουζ και λίγο λιπ γκλος. Όσο για τα μαλλιά, είναι το φετίχ της. Έχει αλλάξει μήκος, χρώμα και χτένισμα πάρα πολλές φορές. Πριν επιστρέψει στο ξανθό σαντρέ την είδαμε με καστανό σκούρο καρέ, τονισμένο με ξανθές ανταύγειες. Τα πιο hot fashion gossip είναι τα 11 ζευγάρια παπούτσια και οι μπότες Roberto Cavalli που είχε αγοράσει στη Θεσσαλονίκη πριν από χρόνια στη διάρκεια της ΔΕΘ και πιο πρόσφατα για τα 80 (!) φορέματα που παρήγγειλε στη σχεδιάστρια Έλενα Δραγώνα.

ΤΙPS:
Γεννήθηκε στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης και κατάγεται από οικογένεια αριστερών πεποιθήσεων (!!!!!!!).Έκανε τις πρώτες σπουδές στη Σχολή Νηπιαγωγών Καρδίτσας και στη συνέχεια στο Παιδαγωγικό της Θεσσαλονίκης, όπου δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Με τον Κώστα Καραμανλή γνωρίστηκαν το 1988, όταν δούλεψε εθελοντικά στο πολιτικό του γραφείο.
Παντρεύτηκαν στις 19 Ιουλίου 1998 στον τόπο καταγωγής του Κώστα Καραμανλή, την Πρώτη Σερρών, με κουμπάρο τον επιχειρηματία Τέλη Θωμόπουλο.
Το 1998 μπήκε με κατατακτήριες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.
Στις 12 Ιουνίου 2003 γεννήθηκαν τα δίδυμα Αλέξανδρος και Αλίκη.
Λατρεύει τη ροκ μουσική και αγαπημένος της καλλιτέχνης είναι ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.
Της αρέσει πολύ η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή, ενώ στο παρελθόν ήταν χορτοφάγος.


ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Διακριτική και καλαίσθητη παρουσία η κυρία Παπανδρέου, είναι ιδιαίτερα συμπαθής, και όχι μόνο στους φίλους του ΠΑΣΟΚ. Το στυλ της θα λέγαμε ότι κινείται σε μποέμ ύφος, χωρίς ακραίες επιλογές που βγάζουν μάτι.
Είναι πάντα καλοντυμένη και θα έλεγα ότι υιοθετεί τη λογική του mix & match. Μάλλον θυμίζει λίγο τη Μισέλ Ομπάμα στις εμφανίσεις της κατά την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της.

Κομψή και διακριτική
Tους καλοκαιρινούς μήνες επιλέγει ελαφριά υφάσματα, κάποιες φορές έντονα χρώματα και γενικότερα ρούχα σε αέρινες γραμμές. Κινείται πολύ διαφορετικά από το αυστηρά στυλιζαρισμένο που βλέπουμε στις Ελληνίδες πολιτικούς, αλλά και στις συζύγους των πολιτικών.

Τους χειμερινούς μήνες επιλέγει την ασφάλεια του μαύρου και του καφέ, ενώ το καλοκαίρι την έχουμε δει πολλές φορές να προτιμά το πορτοκαλί, ένα χρώμα που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.
Όσον αφορά τα αξεσουάρ, κι εκείνη φαίνεται πως προτιμά κομψές αλλά πάντα διακριτικές τσάντες μεγάλων οίκων μόδας, ενώ για τα υποδήματά της εδώ και χρόνια προτιμά σταθερά γνωστό κατάστημα της πλατείας Κολωνακίου.

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η πρόσφατη εμφάνισή της στο εστιατόριο «La Strada» την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, με φλοράλ μίντι φόρεμα, λευκά παπούτσια και δίχρωμη πορτοκαλί-ροζ πασμίνα.

Σε γήινους τόνους...
Όσον αφορά το στυλ των μαλλιών της, η Άντα Παπανδρέου τα προτιμά ίσια, με μήκος μέχρι τους ώμους.
Όσον αφορά τα κοσμήματα, φαίνεται πως η κ. Παπανδρέου δεν τους έχει τρελή αδυναμία. Σε nature τόνους κινείται και το μακιγιάζ της. Σωστή επιλογή, που γλυκαίνει τα ούτως ή άλλως γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Στην προσωπική της ζωή η σύζυγος του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα casual, καθώς αγαπάει ιδιαίτερα τον αθλητισμό. Μην παραξενευτείτε λοιπόν εάν τη δείτε με φόρμα και i-pod να κάνει τζόκινγκ μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ νωρίς το πρωί στους κατάφυτους δρόμους στο Καστρί.

TIPS:

Το βαφτιστικό της όνομα είναι Χάιδω. Αυτό με το οποίο όλοι τη γνωρίζουμε προέκυψε από μια θεία της στην Αμερική, που το μετέτρεψε αρχικά σε Χάιντι και στη συνέχεια σε Άντα.

Η πρώτη της συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου έγινε όταν εκείνη ήταν 10 ετών κι εκείνος λίγο μεγαλύτερος. Αιτία η επίσκεψη του Ανδρέα Παπανδρέου στον πατέρα της, στο σπίτι τους στην Πάτρα, ο οποίος ήταν δικηγόρος και συναγωνιστής του.
Έχει τελειώσει το Πολυτεχνείο με μάστερ από τον Καναδά στην αεροναυπηγική.
Με τον Γιώργο Παπανδρέου ξανασυναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα σε μια συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο σπίτι κοινής τους φίλης.
Αρχικά η ίδια δεν ήθελε να δει το σύζυγό της στην πολιτική, σήμερα όμως είναι υπερήφανη γι’ αυτόν.

Λατρεύει την τεχνολογία και ακούει μουσική από το laptop ή το i-pod.
Έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Μαργαρίτα.
Αγαπημένη της τραγουδίστρια είναι η Χάρις Αλεξίου.
__________________


Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ironitsa : 23-09-2009 στις 00:54:
Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ποια είναι η πρωτεύουσα των χάκερ LATEAM RSS NEWS 0 04-03-2011 09:06:
Περήφανη για τον Ομπάμα η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ LATEAM RSS NEWS 0 09-02-2011 12:00:
Με ποια γνωστή κυρία τα έβαλε ο Ηλίας Ψινάκης; ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 19-04-2010 18:26:
Ποια είναι η πραγματική ηλικία του σκύλου σας ; Smell ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 26-03-2010 12:48:
Ποιά είναι η προέλευση των κομητών; geodon ΔΙΑΣΤΗΜΑ 0 06-02-2009 16:35:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:05:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam