Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Στη βίζιτα και πάλι παντρεμένη μοντέλα

This is a discussion on Στη βίζιτα και πάλι παντρεμένη μοντέλα within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Δεν άντεξε τη μιζέρια του γάμου του, το γνωστό μοντέλο και αποφάσισε να γυρίσει στα… παλιά, ξεσκονίζοντας τις ροζ ατζέντες, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-08-2009, 11:24:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Στη βίζιτα και πάλι παντρεμένη μοντέλα



Δεν άντεξε τη μιζέρια του γάμου του, το γνωστό μοντέλο και αποφάσισε να γυρίσει στα… παλιά, ξεσκονίζοντας τις ροζ ατζέντες, του παρελθόντος.
Οι υποχρεώσεις του γάμου και γενικά τα έξοδα της οικογένειας, φαίνεται πως άρχισαν να προκαλούν δυσφορία στην καλομαθημένη μοντέλα, που χρησιμοποιώντας το κορμί της, είχε μάθει να ζει μέσα στην πολυτέλεια, μέχρι να της χτύπησε την πόρτα ο έρωτας.
Η σχετικά σύντομη σχέση της και ο γάμος της με επώνυμο Αθηναίο ήταν η αφορμή για να αφήσει κάθε είδους δραστηριότητα και να αφοσιωθεί στην οικογένεια.
Αυτό είχε σα συνέπεια να στερηθεί πολλές από τις γνωστές της συνήθειες, κάτι που σύμφωνα με το περιβάλλον της, άρχισε να της κοστίζει, ειδικά όταν ο έρωτας ξεθύμανε.
Κάποια ατυχία μάλιστα, στα επαγγελματικά του συζύγου της, έφερε τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους, όμως οι φίλοι τους κατάφεραν να την πείσουν να σταθεί στο πλευρό του, κάτι που έκανε…
Φέτος το καλοκαίρι όμως, περνώντας μια βόλτα από τη Μύκονο, κάποιοι παλιοί καλοί… φίλοι τη γύρισαν χρόνια πίσω. Θυμίζοντάς της τις ξέγνοιαστες διακοπές του παρελθόντος σε θαλαμηγούς, αλλά και μοναδικά ταξίδια στα εμιράτα, όπου η κοπέλα είχε πολλούς θαυμαστές που αντάλλαζαν με χρυσάφι τη συντροφιά της, την έκαναν να προβληματιστεί.
Άνθρωπος της μόδας ωστόσο, που την είχε φέρει κατά καιρούς σε επαφή με κροίσους, στο…ένδοξο για εκείνη παρελθόν, ακούγοντας τα παράπονά της για την κατάντια της ζωής της, την έπεισε ότι θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα της επιστρέφοντας διακριτικά στις…παλιές της γνωριμίες, αφού τώρα είναι ακόμα πιο όμορφη και κυρίως πιο ώριμη.
Μάλιστα ο ίδιος, δε δίστασε να μεσολαβήσει, ώστε η κοπέλα να προσφέρει τη συντροφιά της σε αλλοδαπό επιχειρηματία, ο οποίος σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, πλήρωσε αδρά…
Αυτό άνοιξε την όρεξη του μοντέλου, το οποίο κατά την παραμονή του στο νησί τον Ανέμων έχει καταφέρει, όπως λένε, να βγάλει τα έξοδα της χρονιάς.
Όσο για το σύζυγο; Αγρόν…αγοράζει, αφού οι δουλειές στην Αθήνα τον έχουν απορροφήσει και όταν επισκέπτεται τη γυναίκα του στη Μύκονο, εκείνη φροντίζει να είναι τύπος και υπογραμμός. Και όσο για τις κακές γλώσσες, εκείνη πάντα της δικαιολογεί λόγω…επωνυμίας.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
η Σοφία η ...ξαπλωτή που συνέλαβε για βίζιτα η αστυνομία geodon ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 3 26-10-2009 10:04:
Συνελήφθησαν μοντέλα από το εξωτερικό geodon ΕΛΛΑΔΑ 0 15-10-2008 13:58:
Ανάκληση αυτοκινήτων BMW μοντέλα Ε90,Ε91,Ε92,Ε93(Σειρά 3) mpcom ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 07-05-2008 21:09:
Tα 13 ασφαλέστερα μοντέλα της κατηγορίας ilias ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ 0 09-11-2007 19:25:
Ανυποψίαστα «μοντέλα» Stella ΕΛΛΑΔΑ 2 11-08-2006 17:30:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam