Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Οταν ο Ροναλντίνιο συνάντησε τον Χ. Σιανίδη (https://www.lateam.gr/forum/f25/otan-o-ronalntinio-sunantise-ton-x-sianidi-34996/)

Exodia 04-06-2009 13:31:

Οταν ο Ροναλντίνιο συνάντησε τον Χ. Σιανίδη
 
http://img200.imageshack.us/img200/8...ofra040609.jpg

Οι διακοπές του Ροναλντίνιο στην Ελλάδα συνεχίζονται. Μετά τη Μύκονο, σειρά είχαν τα μπουζούκια, όπου ο διάσημος σταρ πέρασε το βράδυ της Τρίτης (2/6).

Το νυχτερινό κέντρο "Frangelico" έγινε ο τόπος ξεφαντώματος του άσου της Μίλαν, ο οποίος μέχρι το πρωί θαύμαζε τον ελληνικό τρόπο διασκέδασης και δεν ήταν λίγες οι φορές που παρασύρθηκε.

Οι θαμώνες τον περιστοίχισαν σε βαθμό όχλησης για ένα αυτόγραφό και μία αναμνηστική φωτογραφία, ενώ ο ίδιος χόρευε και χτυπούσε παλαμάκια στο ρυθμό των ελληνικών, λαϊκών τραγουδιών.

Δίπλα του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας "Sportday", τρεις αιθέριες υπάρξεις από τη Βραζιλία ομόρφαιναν το τοπίο και απέναντί του ο αδερφός του και μάνατζερ, Ρομπέρτο ντε Ασίς, καθώς και ο Πέτρος Στάθης (πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ) και ο Αντώνης Ρέμος (εκτός από πασίγνωστος τραγουδιστής και πρόεδρος του Ηρακλή).

Στο μαγαζί, όμως, διασκέδαζαν και άλλες προσωπικότητες, της ελληνικής σόουμπιζ αυτήν τη φορά. Συγκεκριμένα, ο προσφάτως νυμφευμένος Μάρκος Σεφερλής (άγνωστο εάν συνοδευόταν από την Ελενα Τσαβαλιά), ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του διεθνή Βραζιλιάνου χρησιμοποίησε μερικά από τα θεατρικά του παιχνίδια για να του ανεβάσει τη διάθεση.

Σε κοντινό τραπέζι με τον Ροναλντίνιο απολάμβανε το πρόγραμμα και ο στυλίστας Χάρης Σιανίδης, ο οποίος, όμως, δεν είχε τις αντοχές του Βραζιλιάνου. Βλέπετε, ο άσος της Μίλαν αποχώρησε από το κέντρο με το... ξημέρωμα!




πηγή:http://www.cosmo.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:51:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam