Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Σοκ! Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλά για τα ναρκωτικά!!!

This is a discussion on Σοκ! Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλά για τα ναρκωτικά!!! within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; «Είχα φτάσει στο σημείο να ξυπνάω και αντί για καφέ να κάνω κοκαΐνη», εξομολογείται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και μιλά για ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-04-2010, 15:29:   #1
Stella
I'm Blonde and i like it!
 
Το avatar του χρήστη Stella
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.Alaloum
Μηνύματα: 3.411
Thanks: 752
Thanked 1.000 Times in 646 Posts
My Mood:
Stella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura aboutStella has a spectacular aura about
Προεπιλογή Σοκ! Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μιλά για τα ναρκωτικά!!!



«Είχα φτάσει στο σημείο να ξυπνάω και αντί για καφέ να κάνω κοκαΐνη», εξομολογείται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και μιλά για την μάχη του να απεξαρτηθεί από τις ουσίες. Παράλληλα, μιλά για την σχέση του με τους γονείς του, την διαθήκη του πατέρα του και τον νέο του έρωτα.
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ βυθίστηκε στον κόσμο των ναρκωτικών το 1996, μετά τον θάνατο της μητέρας του. «Δεν μπορούσα να αντέξω την πίεση από τον χαμό της», λέει και αποκαλύπτει πως είχε δοκιμάσει ουσίες την περίοδο που σπούδαζε στην Αμερική.
Ο πατέρας του γνώριζε το πρόβλημα αλλά -όπως αναφέρει ο Γιάννης- δεν ένιωσε την στήριξή του. «Άγγιξα την απόλυτη μοναξιά, ένιωσα την απόλυτη εγκατάλειψη», ξεσπά και προσθέτει πως πάντα επεδίωκε να έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα του αλλά ήταν δύο διαφορετικοί χαρακτήρες που ο ένας δεν μπορούσε να πλησιάσει τον άλλο.
Μετά από αρκετές περιπέτειες με την υγεία του, ο Γιάννης αποφάσισε να σταματήσει τα ναρκωτικά. «Είπα φτάνει και αυτή την φορά το εννοούσα», τονίζει, ενώ αποκαλύπτει πως μέχρι σήμερα πηγαίνει σε ψυχολόγο.
Περιπέτειες, όμως, είχε και με απειλητικά μηνύματα. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2008, την περίοδο που «χάθηκε» ο Νίκος Σεργιανόπουλος, ο Γιάννης δεχόταν απειλές από έναν ντίλερ και η αστυνομία αναζητούσε τυχόν σχέση ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις. Τότε συνελήφθη γιατί βρέθηκε με ναρκωτικά και όπλο χωρίς άδεια και η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Ιούνιο.
Πλέον, έχει αποφασίσει να απεξαρτηθεί: «έχω πει άλλες δέκα φορές στον εαυτό μου ότι θα σταματήσω τα ναρκωτικά. Αυτή τη φορά, όμως, θα βγω νικητής», λέει χαρακτηριστικά.
Στο πλευρό του βρίσκεται και ο νέος του έρωτας, η 22χρονη Βασιλική Μπισαράκη. Γνωρίστηκαν το βράδυ της παρουσίασης ενός λευκώματος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Φερβουάριο και ο Γιάννης είδε στο πρόσωπο της ηθοποιού το στήριγμα που του έλειπε.
Εκτός από την μάχη με τα ναρκωτικά, όμως, ο Γιάννης έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα της κληρονομιάς του πατέρα του. Όσο έγραφε ο αείμνηστος ηθοποιός πλήγωσαν τον γιο του. «Με διέλυσε, με πήρε στον τάφο μαζί του», λέει ο ίδιος και τονίζει πως θα διεκδικήσει όσα του ανήκουν, ενώ κατηγορεί την ξαδέρφη του, Έλενα Παπαμιχαήλ, ότι του «έφαγε» 35 εκατομμύρια.
__________________
Ο χρήστης Stella δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 21-04-2010, 22:32:   #2
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Έπεσε στα ναρκωτικά μετά το θάνατο της Αλίκης

Η πίεση που αισθάνθηκε μετά το θάνατο της μητέρας του Αλίκης Βουγιουκλάκη, όπως παραδέχτηκε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, τον ώθησε στα ναρκωτικά, πρόβλημα στο οποίο δεν ένιωσε τη βοήθεια του πατέρα του, Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

"Έπιασα πάτο" εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, περιγράφοντας τον κίνδυνο να πέσει ξανά στα ναρκωτικά ως ένα ηφαίστειο που κοιμάται και μπορεί να ξυπνήσει οποιαδήποτε στιγμή.

"Πήγαινα και πηγαίνω μέχρι σήμερα σε ψυχολόγο. Από την αρχή με βοήθησε η χορήγηση υπνωτικών χαπιών. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνη την περίοδο. Είναι πολύ σκληρή διαδικασία για κάποιον να αποτοξινωθεί", ανέφερε χαρακτηριστικά, έχοντας κατορθώσει εδώ και δύο χρόνια, από το 2008, να απεξαρτηθεί.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πως τα "ναρκωτικά είναι μονόδρομος που δεν οδηγεί πουθενά". Για το λόγο αυτό, πρόκειται να δώσει μία σειρά διαλέξεων στην Κύπρο, εκθέτοντας τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος.
"Όλα είναι στο μυαλό. Εάν αγωνιστούν, θα τα καταφέρουν να βγουν από το τούνελ. Είναι απόφαση ζωής και πρέπει να την πάρουν το συντομότερο. Δεν έχουν χρόνο για χάσιμο", σημείωσε.
Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ανέφερε πως επιθυμεί στα επόμενα δέκα χρόνια να έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, με δύο παιδιά, και να ζει ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ο sir Elton John μιλά για τον γιό του LATEAM RSS NEWS 0 19-01-2011 11:16:
Η Natalie Portman μιλά για την εγκυμοσύνη της LATEAM RSS NEWS 0 18-01-2011 13:14:
Ο Travolta μιλά για τον γιο του Benjamin LATEAM RSS NEWS 0 13-01-2011 12:12:
Γιατί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ; ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 17-03-2010 22:03:
Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Ο πατέρας μου με πήρε στον τάφο του"! ironitsa ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 26-11-2009 17:15:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:12:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam