Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

"Στην πυρά" ρίχνει η Άννα Βίσση το γιο του Μάνου Χατζηδάκι - Οι αντιδράσεις του κοινού

This is a discussion on "Στην πυρά" ρίχνει η Άννα Βίσση το γιο του Μάνου Χατζηδάκι - Οι αντιδράσεις του κοινού within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Έξαλλος έγινε ο γιος του μεγάλου συνθέτη Μάνου Χατζηδάκι, Γιώργος, όταν έμαθε ότι στις φετινές εκδηλώσεις της παλιάς πόλης της ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-08-2009, 20:35:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή "Στην πυρά" ρίχνει η Άννα Βίσση το γιο του Μάνου Χατζηδάκι - Οι αντιδράσεις του κοινού



Έξαλλος έγινε ο γιος του μεγάλου συνθέτη Μάνου Χατζηδάκι, Γιώργος, όταν έμαθε ότι στις φετινές εκδηλώσεις της παλιάς πόλης της Ξάνθης, μαζί με τη συναυλία- αφιέρωμα που θα έδινε ο Μάριος Φραγκούλης μαζί με το «Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζηδάκις» στις 30 Αυγούστου, θα τραγουδούσε στις ίδιες εκδηλώσεις και η Άννα Βίσση τέσσερις ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 26 Αυγούστου .


Ο τραγουδιστής και το Μουσικό σύνολο ακύρωσαν την εμφάνισή τους σαν ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο γιός του συνθέτη δήλωσε στους διοργανωτές απογοητευμένος για το γεγονός ότι εμφανίζονται στην ίδια διαφημιστική καμπάνια του Δήμου, οι δύο συναυλίες: "Είναι απαράδεκτο και δείχνει έλλειψη ευαισθησίας και άγνοια πολιτισμού", δήλωσε χαρακτηριστικά. Θεωρεί ότι το είδος των τραγουδιών που ερμηνεύει η Άννα Βίσση δεν συμφωνούν αισθητικά και ιδεολογικά με την μουσική του μεγάλου Μάνου Χατζηδάκι.


Η Ελληνίδα τραγουδίστρια από την πλευρά της, φανερά εκνευρισμένη και αγανακτισμένη, αποφάσισε να απαντήσει πάνω από την σκηνή προχθές το βράδυ, δείχνοντας στο κοινό το τατουάζ που έχει με στίχους από το τραγούδι «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», και εξηγώντας την εκτίμηση που τρέφει για τον μεγάλο δημιουργό, χαρακτηρίζοντας τα όσα προηγήθηκαν ρατσιστικά, γελοία και γεμάτα αγένεια και συνέστησε στον γιο του να είναι πιο προσεκτικός, όταν εκπροσωπεί τον πατέρα του και να μην είναι τόσο δήθεν αφήνοντας το κοινό αποσβολωμένο!


Πιο συγκεκριμένα είπε: «Το γράμμα όπως συντάχθηκε ήταν λίγο έως αρκετά αγενές ως προς το πρόσωπό μου και ρατσιστικό... γιατί ο ρατσισμός δεν είναι μόνο πολιτικού περιεχομένου, είναι να μην με θεωρεί άξια να βρεθώ στην ίδια διαφήμιση μαζί του. Τέλος πάντων... είναι γελοίες καταστάσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα, ο ένας καλλιτέχνης να βγαίνει και να υποτιμά τον άλλον. Δεν είναι όμορφο και δεν θα το έκανα ποτέ. Αυτό που έκανε ο κ. Χατζηδάκις είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Ο κ. Γιώργος Χατζηδάκις δεν είναι ο Μάνος Χατζηδάκις, που δεν πιστεύω να έκανε κάτι τέτοιο. Είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης και τον έχω τραγουδήσει πολύ. Ο Γιώργος Χατζηδάκις δεν ξέρω αν κάνει καλά έτσι όπως εκπροσωπεί τον πατέρα του Ο Μάνος Χατζηδάκις 'ανήκει' στον κόσμο. Τόση πολύ αποστείρωση καταντάει λίγο δήθεν...».

Στην Ξάνθη μετά από τη συναυλία της Βίσση, οι αντιδράσεις του κοινού των πολιτιστικών εκδηλώσεων ήταν ποικίλες, αν και πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν την Άννα Βίσση για τη συμπεριφορά της. "Δουλειά της είναι να τραγουδάει, όταν είναι επάνω στην σκηνή και όχι να βγάζει λογίδρια και να κρίνει ανθρώπους χρησιμοποιώντας το βήμα που της δίνεται για να επιτίθεται φραστικά σε όσους διαφωνούν μαζί της και που θεωρεί αντιπάλους της", μας είπε νεαρή που παρευρέθηκε στην συναυλία.


"Κακώς εκνευρίστηκε η Άννα Βίσση", δήλωσε δημότης της πόλης και συνέχισε: "Η Βίσση δεν είναι πολιτισμός και λυπάμαι που την ενέταξαν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και εξαιτίας της χάσαμε το «Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζηδάκις». Από πότε έγιναν μπουζούκια οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις;"


Αυτονόητο είναι πως οι φαν της Βίσση τα έβαλαν με το γιο του Μάνου Χατζηδάκη κατηγορώντας τον ως "δήθεν" και σνομπιστή". Τα συμπεράσματα δικά σας...
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τα "ελληνικά" βραβεία κοινού του Conde Nast Traveller LATEAM RSS NEWS 0 27-07-2010 11:25:
Η Άννα Βίσση δε βραβεύτηκε στα "MAD VIDEO MUSIC AWARDS" ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 17-06-2010 22:41:
Αλ. Τσίπρας : "Η κοινωνία στην πυρά" LATEAM RSS NEWS 0 04-03-2010 10:29:
Οnline "εικονική Βίβλος" όλης της ζωής στη Γη με τη βοήθεια του κοινού LATEAM RSS NEWS 0 16-06-2009 12:29:
&Quot;πάση δυνάμει" η μεταρρύθμιση στην παιδεία παρά τις αντιδράσεις LATEAM RSS NEWS 0 13-06-2008 08:51:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:04:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam