Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > SHOWBIZ NEWS

Μαϊντανός κατέληξε η βάφτιση του Κωνσταντίνου Κοροξενίδη

This is a discussion on Μαϊντανός κατέληξε η βάφτιση του Κωνσταντίνου Κοροξενίδη within the SHOWBIZ NEWS forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Μαϊντανός σε όλα τα κανάλια έγινε και πάλι αυτές τις μέρες η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αφού όλο το μυστήριο και τα ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-09-2009, 14:00:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Μαϊντανός κατέληξε η βάφτιση του Κωνσταντίνου Κοροξενίδη



Μαϊντανός σε όλα τα κανάλια έγινε και πάλι αυτές τις μέρες η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αφού όλο το μυστήριο και τα παραλειπόμενα από τη βάφτιση του μονάκριβου γιου της έκανε το γύρο της τηλεόρασης στην πρωϊνή αλλά και στη μεσημεριανή ζώνη.

Μετά το γάμο υπερθέαμα πριν 2 χρόνια στο νησί των ανέμων, σειρά είχε η βάφτιση του Κωνσταντίνου Τζούνιορ Κοροξενίδη στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Πολιτεία που πραγματοποιήθηκε με όλες τις δόξες και τις τιμές. Βέβαια, η Μαριλένα βρισκόταν στο χώρο του μυστηρίου από τις 19:30 για να τακτοποιήσει όλες τις τελευταίες μικρολεπτομέρειες..

Πολλοί ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών στην τελετή ενώ εντυπωσιακά ήταν και όσα είχαν ετοιμάσει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Η Μαριλένα επέλεξε δημιουργία του Μάκη Τσέλιου ενώ ο Κωνσταντίνος προτίμησε κουστούμι Dolce & Gabbana. Τα βαφτιστικά του γιου τους ήταν της εταιρίας Just Darling — ειδική παραγγελία από τη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, η εκκεντρική Μαριλένα επέλεξε γαλάζιο φράκο για την είσοδο του μικρού μπόμπιρα στην εκκλησία και μαύρο φράκο για την έξοδό του μετά το μυστήριο. Όπως δήλωσε σε μεσημεριανή εκπομπή, επέλεξε τα συγκεκριμένα ρούχα για το παιδί γιατί επιβαλλόταν να φορέσει επίσημο ένδυμα ακόμα και ο μικρός Κωνσταντίνος σε μια τόσο σημαντική τελετή.



Οι νονοί του μικρού Κωνσταντίνου ήταν ο Νίκος Βαρβέρης και η Πέπη Καραντίνου που είχαν παντρέψει και το ζευγάρι πριν 2 χρόνια.

Στη βάφτιση βρέθηκε και η Έλλη Κοκκίνου η οποία ευχήθηκε το παιδί «να 'ναι ευλογημένο και τυχερό και η Παναγία να τον φυλάει για μια ζωή». Η Βάνα Μπάρμπα (επίσης κουμπάρα του ζευγαριού) μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες είπε πως «δίνουμε τις καλύτερες ευχές στον Κωνσταντίνο. Ήρθαμε σήμερα να του ευχηθούμε σε μία τόσο σημαντική στιγμή για την οικογένεια». Ακόμη, στο μυστήριο παρευρέθησαν το ζεύγος Λιβιεράτος- Αδάμ, ο Χάρης Σιανίδης που άλλωστε δεν λείπει και από πουθενά και η Εβελίνα Παπαντωνίου.



Φυσικά σε μια τέτοια γκλάμουρ εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως ο σταυρός του Κωνσταντίνου Τζούνιορ, αξίας 30.000 ευρώ αλλά και η χρυσή πιπίλα του(οικονομική κρίση σου λέει μετά!). Μάλιστα, όσο αφορά το προσωπικό, όλοι τους ήταν αναγκασμένοι να φοράνε μπλουζάκια με στάμπα μία φωτογραφία του μωρού. Αφού δεν τους έντυσε και αυτούς με φράκο η Μαριλένα, πάλι καλά να λέμε!


Η τούρτα των γενεθλίων του νεοφώτιστου Κωνσταντίνου ήταν μία διακοσμημένη με μία λευκή βαλίτσα και ένα αεροπλάνο. Ασορτί με την τούρτα ήταν και οι μπομπονιέρες οι οποίες ήταν και αυτές στολισμένες με αεροπλανάκι, μέσα στις οποίες υπήρχε γραμμένος και ένας προορισμός , που σύμφωνα με τη Μαριλένα σε όποιον τύχαινε θα ήταν και το επόμενο ταξίδι του.

Αμέσως μετά ακολούθησε πάρτι μόνο για ενήλικες, όπως είχε δηλώσει εξαρχής η Μαριλένα ότι θα κάνει. Εκεί βρέθηκαν η Χριστίνα Παππά, η Βάσια Λόη (συνοδευόταν από το σύντροφό της) η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Μαρία Γεωργιάδου η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ειρήνη Νταϊφά, η Άλκηστη Πρίνου με το σύζυγό της Ζήση Μπουκουβάλα, η Πέγκυ Ρίζου, ο Γιώργος Ντάβλας, ο Χάρης Βαφειάς και δεκάδες άλλοι γνωστοί κοσμικοί Αθηναίοι.

Μάλιστα, στο πάρτι που έγινε αμέσως μετά στο εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την εκκλησία, ήταν όλα οργανωμένα υποδειγματικά —λευκές τέντες είχαν στηθεί στον κήπο για τη βροχή, ενώ η πισίνα είχε καλυφθεί για να μετατραπεί σε πίστα χορού! Τα κιβώτια σαμπάνιας Moët δεν προλάβαιναν να αδειάζουν, ενώ στο σαλόνι υπήρχε μια γιγαντοoθόνη που προβάλλονταν σλάιτς από τις πιο τρυφερές οικογενειακές στιγμές της Μαριλένας, του Κωνσταντίνου και του γιου τους.

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!!

__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κατέληξε 79χρονος από εγκεφαλίτιδα LATEAM RSS NEWS 0 08-08-2010 15:31:
Ξάνθη: Στον νέο μεθοριακό σταθμό Αγ. Κωνσταντίνου ο Νομάρχης ilias ΕΛΛΑΔΑ 0 14-12-2009 22:37:
Η βάφτιση της Αναστασίας Ρουβά! ironitsa SHOWBIZ NEWS 0 25-10-2009 10:56:
Μνημόσυνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή LATEAM RSS NEWS 0 12-05-2009 13:03:
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΘΑ ΜΕ ΖΗΤΑΣ nick21 ΜΟΥΣΙΚΗ 0 01-07-2006 21:07:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:36:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam