Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Θάνατος γνωστού παρουσιαστή από παιχνίδι ερωτικής αυτοϊκανοποίησης! (https://www.lateam.gr/forum/f25/thanatos-gnostou-parousiasti-apo-paixnidi-erotikis-autoikanopoiisis-55057/)

Stella 03-03-2010 12:22:

Θάνατος γνωστού παρουσιαστή από παιχνίδι ερωτικής αυτοϊκανοποίησης!
 
http://img517.imageshack.us/img517/8...1978793792.jpg
Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής του BBC, Kristian Digby, χθες, μετά από ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «To Buy Or Not To Buy» υπέστη ασφυξία όταν ένα παιχνίδι αυτοϊκανοποίησης... πήγε στραβά.

Ο 32χρονος άνδρας προσπάθησε να σταματήσει την αναπνοή του προκείμενου να αισθανθεί μια ερωτική έξαψη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun. Αν και οι αστυνομικοί περιγράφουν τον θάνατό του ως κάτι το «ανεξήγητο», οι ντεντέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση δεν πιστεύουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Το σώμα του άτυχου ομοφυλόφιλου βρέθηκε περίπου στις 7:45 το πρωί. Ένας αστυνομικός δήλωσε: «Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, η οικογένειά του ενημερώθηκε και η υπόθεση ερευνάται».

Θα διεξαχθούν τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διερευνηθεί αν ο παρουσιαστής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Υπενθυμίζεται ότι παρόμοιο θάνατο είχε βρει και ο διάσημος ηθοποιός David Carradine, όταν κρεμάστηκε κατά λάθος κατά την διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού.









Zougla.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:10:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam