Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Τζούλια: «Ήθελα να βρω τρόπο να φωνάξω ʽΕίμαι εδώʼ» (https://www.lateam.gr/forum/f25/tzoulia-hthela-na-vro-tropo-na-fonaxo-eimai-edw-56332/)

ironitsa 22-03-2010 12:52:

Τζούλια: «Ήθελα να βρω τρόπο να φωνάξω ʽΕίμαι εδώʼ»
 

Μία διαφορετική Τζούλια είδαμε σήμερα το πρωί σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» με θέμα τι άλλο από το περιβόητο DVD.
Ντυμένη σικ με «περασμένα ξεχασμένα» τα ροζ συνολάκια, η Τζούλια Αλεξανδράτου δηλώνει μετανιωμένη για το καυτό DVD και επιμένει πως δεν υπάρχει περίπτωση να το ξανάκανε.
Παράλληλα ξεκαθαρίζει: «Δεν το έκανα για τα χρήματα. Μου βγήκαν κάποια στοιχεία εκδίκησης από μέσα μου. Ήθελα με κάποιο τρόπο να φωνάξω ‘Είμαι εδώ’» και παρά τις αλληλομηνύσεις με την οικογένεια της και όλα τα παρελκόμενα συμπληρώνει:
«Δεν κατηγορώ. Εγώ την αγαπάω την οικογένεια μου, απλά μου έδωσαν κάποιες λάθος βάσεις».
Και συνεχίζει λέγοντας: «Ένα περιτύλιγμα έχει πάντα και περιεχόμενο» απευθυνόμενη σε όσους καταφέρθηκαν εναντίον της, κρίνοντας την σκληρά από αυτή την προκλητική επαγγελματική επιλογή της.
Μίλησε όμως συγκεκριμένα και για άτομα της showbiz που έχουν μιλήσει για την ίδια όπως τη Μαρία Ιωαννίδου, τη Νάντια Ζαγκλή, την αδερφή της, αλλά και τη Σάσα Μπάστα.
Για την τελευταία δε, που είχε αναφέρει «αν είχα κάνει εγώ το DVD θα αυτοκτονούσα» η Τζούλια απαντά «Αν ήμουν η Σάσα Μπάστα θα αυτοκτονούσα».
Ενώ, για τη Μαρία Ιωαννίδου που είχε πει πως σας παιδί η Τζούλια το μόνο που έκανε ήταν να κοιτάζεται μπροστά στον καθρέπτη της, η ίδια απαντά πως αυτό της είχαν μάθει να προστατεύει και να «είναι», μία όμορφη εξωτερική εικόνα.
Τέλος, επιβεβαιώνει τον περιβόητο Γιώργο με τον οποίο αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο τέλος της Άνοιξης λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει την «Τζούλια» πέρα από όλα τα άλλα ενώ δεν παραλείπει να εκδηλώσει την επιθυμία της για μία οικογένεια και παιδιά…


:papas:



Πηγή:stifora.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:48:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam