Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SHOWBIZ NEWS (https://www.lateam.gr/forum/f25/)
-   -   Χυδαία επίθεση στον Αντώνη Ρέμο μέσω του facebook (https://www.lateam.gr/forum/f25/xudaia-epithesi-ston-antwni-remo-meso-tou-facebook-51173/)

ironitsa 10-01-2010 17:16:

Χυδαία επίθεση στον Αντώνη Ρέμο μέσω του facebook
 




Ανησυχία προκαλούν στο περιβάλλον του Αντώνη Ρέμου, οι αντιδράσεις των θερμόαιμων οπαδών του Ηρακλή, οι οποίοι διαφωνώντας με την πολιτική που ακολουθεί στη διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου του «γηραιού», στην οποία ηγείται, έχουν ξεκινήσει να τον πολεμούν ανελέητα.
Θέλοντας να τον απομακρύνουν από τον προεδρικό θώκο μάλιστα, προσπαθούν με κάθε μέσο να πλήξουν το κύρος και την αξιοπρέπειά του, αγγίζοντας τη χυδαιότητα.
Ήδη έχουν δημιουργήσει στο διαδίκτυο αρκετά γκρουπ, μέσω των οποίων τάσσονται κατά του, όμως αυτό που προκαλεί το μένος τόσο των δικών του ανθρώπων, όσο και των θαυμαστών του είναι ένα νέο γκρουπ το οποίο ονομάζουν «ΡΕΜΟ ΖΟΥΜΕ ΝΥΦΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ!».
Τα μέλη της νεοσύστατης αυτής ομάδας που αυξάνονται ραγδαία, σοκάρουν με τα κακοήθη σχόλιά τους, τα οποία ως επι τω πλείστον, αφήνουν υπονοούμενα για τη σεξουαλική ταυτότητα του τραγουδιστή, ενώ απαιτούν την απομάκρυνσή του από την θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ.
Ο Ρέμος συνηθισμένος από το… γηπεδικό κλίμα δε φαίνεται να πτοείται, όμως όπως όλα δείχνουν το… νόμο στα χέρια τους θα αναλάβουν να πάρουν τα μέλη του φαν κλάμπ του, τα οποία όχι μόνο ετοιμάζουν γκρουπ αντεπίθεσης, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ώστε οι υβριστές του καλλιτέχνη να χάσουν το βήμα τους.
Ωστόσο ο ίδιος, σα να μη τρέχει απολύτως τίποτα, συνεχίζει με επιτυχία της εμφανίσεις του στο Διογένη αλλά και δρομολογεί τα επόμενα βήματά του στον Ηρακλή χωρίς βέβαια να ακυρώσει καμιά από τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στο Καυτατζόγλειο.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:26:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam