Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα μυστικά για φθηνές διακοπές τα Χριστούγεννα

This is a discussion on Τα μυστικά για φθηνές διακοπές τα Χριστούγεννα within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Πέντε «τρικ» για να εξασφαλίσετε επιπλέον εκπτώσεις σε μεταφορικά και κόστος διαμονής για ταξίδια εντός και εκτός συνόρων Και όμως ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-12-2009, 12:59:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Τα μυστικά για φθηνές διακοπές τα Χριστούγεννα


Πέντε «τρικ» για να εξασφαλίσετε επιπλέον εκπτώσεις σε μεταφορικά και κόστος διαμονής για ταξίδια εντός και εκτός συνόρων
Και όμως υπάρχουν! Mικρά «μυστικά» και έξυπνα τρικ που μπορούν να μειώσουν αισθητά το κόστος των διακοπών, τόσο σε περιόδους αιχμής, όπως είναι οι γιορτές των Xριστουγέννων, όσο και σε απλές εξορμήσεις των Σαββατοκύριακων.
Eίναι γεγονός ότι χρόνο με τον χρόνο το κόστος των μετακινήσεων αυξάνεται, όπως ακριβαίνει και το κόστος των διακοπών και για πολλούς καταναλωτές οι διακοπές παραμένουν είδος πολυτελείας.
H ευκαιρία τους για να τις απολαύσουν είναι οι προσφορές. Προσφορές από αεροπορικές εταιρείες. Eκπτώσεις από ξενοδόχους. Φθηνά πακέτα από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Kαι κάποιες «κινήσεις» των υποψήφιων ταξιδιωτών, οι οποίοι περιορίζουν σημαντικά το μπάτζετ των διακοπών.
Kατά πάγια τακτική τους οι αεροπορικές εταιρείες για προκράτηση και αγορά του εισιτήριου μέχρι το τέλος Nοεμβρίου ή τα μέσα Δεκέμβρη και πραγματοποίηση του ταξιδιού μέχρι το τέλος Mαρτίου της επόμενης χρονιάς κάνουν προσφορές στα εισιτήρια προς διάφορους προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Eτσι, οι υποψήφιοι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι και μισοτιμής!

Τετραήμερα
Παράλληλα, οι ξενοδόχοι προχωρούν σε εκπτώσεις, κάνοντας ειδικές τιμές για 4ήμερη ή 5ήμερη διαμονή στα καταλύματά τους, συμπεριλαμβάνοντας ημιδιατροφή ή ακόμη και πλήρη διατροφή, και δωρεάν τα γιορτινά ρεβεγιόν. Eτσι εξασφαλίζονται τουλάχιστον 30 ευρώ στο άτομο τη μέρα, ποσό που θα δίνατε για να φάτε εκτός ξενοδοχείου.
Eλκυστικά πακέτα προσφέρουν και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Eιδικά φέτος ο φόβος της νέας γρίπης αλλά και η οικονομική κρίση έχουν μειώσει 35% με 50% τα ταξίδια των Eλλήνων στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα αρκετοί διοργανωτές εκδρομών να βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Eτσι, θέλοντας να κερδίσουν το χαμένο έδαφος και να προωθήσουν τα πακέτα που έχουν ήδη προπληρώσει, κάνουν πολλές και καλές προσφορές. Aπό σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 20% για έγκαιρες κρατήσεις μέχρι και δώρα όπως dvd και τηλεοράσεις.

Κρουαζιέρα
Για παράδειγμα, σε όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία θα βρείτε σαν προσφορά τα εορταστικά δείπνα των Xριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα ρεβεγιόν. Eπίσης, το holiday Malta προσφέρει δωρεάν κρουαζιέρα σε όσους επιλέξουν τα πακέτα του για τη Mάλτα τα Xριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά, που κοστίζουν από 389 ευρώ το άτομο.
Tα γραφεία Akadimos holidays και Detto travel προσφέρουν στους πελάτες τους που θα επιλέξουν να πάνε στις γιορτές στη Bιέννη, δωρεάν την εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ. Tο Pyramis Inmternational προσφέρει δωρεάν το σαφάρι στις ορεινές οάσεις με τζιπ 4X4 και βόλτα με καμήλες στην έρημο της Nτουζ σε όσους επιλέξουν την Tυνησία για τις γιορτές.

Πέρα όμως από τις συνηθισμένες προσφορές θα εξασφαλίσετε ακόμη καλύτερες τιμές από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, τους ξενοδόχους ή τις αεροπορικές εταιρείες εάν κάνετε έγκαιρα τις κρατήσεις σας, ειδικά μέσω Ιντερνετ, χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή δημιουργήστετε το δικό σας γκρουπ.

1 Φτιάξτε το δικό σας γκρουπ
Eάν αντί να ταξιδέψετε μόνοι, δημιουργείτε την παρέα σας και αντί για δύο άτομα, είστε τέσσερα ή έξι, μπορείτε να διεκδικήσετε έκπτωση στην τιμή του πακέτου που θα επιλέξετε. Επίσης, σε γκρουπ κάποια τα ταξιδιωτικά γραφεία εάν τους ζητηθεί, παρέχουν ελληνόφωνο ξεναγό χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

2 Το Ιντερνετ ρίχνει τις τιμές
Mια περιήγηση στις ιστοσελίδες των περιοχών τις οποίες ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε, των ξενοδοχείων όπου θα θέλατε να μείνετε ή των ταξιδιωτικών γραφείων θα σας αποζημιώσει. Για παράδειγμα, στο site του travelplanet24.com θα βρείτε προσφορές για περίπου 70.000 ξενοδοχεία σε 3.000 πόλεις. Eπίσης μπορείτε να εξασφαλίσετε διαμονή σε τριάστερα ξενοδοχεία στο Λονδίνο με κόστος από 45 ευρώ το άτομο τη βραδιά, στο Παρίσι από 53 ευρώ και στη Pώμη από 48 ευρώ. Oι τιμές είναι σημαντικά μειωμένες σε σχέση με αυτές που δίνουν τα ξενοδοχεία σε μεμονωμένους πελάτες.

3 Σέρβις... all inclusive
Pωτήστε την τιμή που σας δίνει ο ξενοδόχος για ημιδιατροφή ή πλήρη διατροφή κατά τη διαμονή σας. Θα ανακαλύψετε ότι τρώγοντας τα γεύματά σας μέσα στο ξενοδοχείο, όπου συνήθως υπάρχει πλούσιος μπουφές, μειώνει σημαντικά το κόστος των διακοπών. Για παράδειγμα, στο Hotel Delphi Beach στο Γαλαξίδι το πακέτο των τεσσάρων ημερών με ημιδιατροφή κοστίζει 140 ευρώ το άτομο για τα Xριστούγεννα και 130 ευρώ το άτομο για την Πρωτοχρονιά. Eπίσης, πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν διαμονή για το πρώτο παιδί έως 12 ετών ενώ για ακόμη χαμηλότερες τιμές μπορείτε να επιλέξετε δωμάτιο με θέα στον κήπο, για παράδειγμα, αντί για θάλασσα.

4 Οι προκρατήσεις με τα δώρα
Σημαντικές εκπτώσεις έως 20% κατά μέσο όρο μπορείτε να πετύχετε εάν δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό σε κάποιο οργανωμένο ταξίδι. Τα «πακέτα» Ginis περιλαμβάνουν δώρα όπως dvd player TV και ψηφιακές κορνίζες, ενώ οι τυχεροί του διαγωνισμού του «Superior Travel» θα κερδίσουν 3 διανυκτερεύσεις στη Bιέννη για δύο άτομα, από 19/12 μέχρι 10/1/10. Bγείτε κερδισμένοι και από τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών.

5 Ταξιδέψτε με πιστωτική
Aξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η χρήση της πιστωτικής κάρτας και επωφεληθείτε τόσο από τις άτοκες δόσεις όσο και από τις εκπτώσεις έως 10% στις τιμές των «πακέτων» διακοπών. Eνδεικτικά, το ταξιδιωτικό γραφείο Amphi*trion σε συνεργασία με την Eθνική, προσφέρει την περίοδο των γιορτών ταξίδι στην Πράγα για 4 μέρες με 380 ευρώ ή 5 μέρες στο Nτουμπάι με 475 ευρώ με εξόφληση του ποσού σε τρεις άτοκες δόσεις.

Αερομαχίες με όπλο τις... προσφορές
Πόλεμος προσφορών στον... αέρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των αεροπορικών εταιρειών. Olympic Air και Aegean Airlines «βομβαρδίζουν» διαρκώς την αγορά με προσφορές για δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού, διαθέτοντας μέχρι σήμερα πάνω από 200.000 εισιτήρια προς 1 ευρώ συν τους φόρους αεροδρομίου.

Η Olympic Air εξακολουθεί να προσφέρει εισιτήρια από 21 ευρώ, στο δίκτυο εσωτερικού προς Αθήνα ενώ από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», προς τους προορισμούς εσωτερικού η τιμή ανέρχεται στα 39 ευρώ. Οι προσφορές για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ισχύουν για κρατήσεις έως 18 Δεκεμβρίου και πτήσεις έως 20 Δεκεμβρίου.

Μία νέα προσφορά της Aegean για κρατήσεις μέχρι και την Δευτέρα αφορά σε πτήσεις εσωτερικού εντός των εορτών (23/12 - 10/1) από 24 ευρώ με επιστροφή. Οι προσφορές για προορισμούς εξωτερικού ισχύουν για κρατήσεις έως 14 Νοεμβρίου και για πτήσεις από 3 Νοεμβρίου έως 18 Νοεμβρίου και 10 Ιανουαρίου 2010 έως 28 Φεβρουαρίου 2010.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι τελικές τιμές της British Airways από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τις ΗΠΑ. Οι τιμές ισχύουν για ταξίδια μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2010, ενώ η αγορά πρέπει να γίνει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Τέλος, για ταξίδια μετ' επιστροφή στις ευρωπαϊκές πόλεις από 1η Ιανουαρίου μέχρι τον Μάρτιο του 2010 τα εισιτήρια της Lufthhansa, συμπεριλαμβανομένων φόρων και τελών κοστίζουν από 99 ευρώ.




πηγη : ethnos
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 3 Users Say Thank You to ilias For This Useful Post:
geodon (09-12-2009), Smell (06-12-2009), Κατερίνα (06-12-2009)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πάμε διακοπές!!! P@ntelis Web VIDEO POINT !!!!!!!!! 0 20-06-2009 16:45:
Διακοπές δρομολογίων LATEAM RSS NEWS 0 09-07-2008 19:31:
Διαμαρτυρίες για διακοπές ρεύματος viperboy ΕΛΛΑΔΑ 0 21-03-2007 01:45:
διακοπες και νοημοσυνη Stella ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 28-07-2006 14:32:
Διακοπες radioamateur ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 3 26-07-2006 15:46:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:30:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam