Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεύτερο φαβορί ο Σαρμπέλ!

This is a discussion on Δεύτερο φαβορί ο Σαρμπέλ! within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Δεύτερο φαβορί για νίκη στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δίνουν τον Σαρμπέλ ορισμένα από τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχηματισμού παγκοσμίως. ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-03-2007, 10:27:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Δεύτερο φαβορί ο Σαρμπέλ!


Δεύτερο φαβορί για νίκη στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δίνουν τον Σαρμπέλ ορισμένα από τα μεγαλύτερα γραφεία στοιχηματισμού παγκοσμίως. Κάνοντας μια «βόλτα» στο Ιντερνετ διαπιστώσαμε ότι ο William Hill προσφέρει το ποντάρισμα σε νίκη για το «Υassou Μaria» με απόδοση 11, πίσω από τη Σουηδία, η οποία έχει απόδοση 6!
Πίσω από το ελληνικό τραγούδι βρίσκονται τα αντίστοιχα της Ρωσίας, της Κύπρου και της Λευκορωσίας με απόδοση 13, τα αντίστοιχα της Σερβίας και της Ρουμανίας προσφέρονται με απόδοση 15, ενώ αυτά του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ουκρανίας, της Ελβετίας και της Βουλγαρίας με 17. Απόλυτα αουτσάιντερ, σύμφωνα με τον William Hill, είναι η Πορτογαλία, η Ολλανδία, η Λιθουανία και η Αλβανία με απόδοση 101! Σε ό,τι αφορά το πρακτορείο Victor Chandler, και αυτό δίνει ως φαβορί τη Σουηδία με απόδοση 6, ακολουθούμενη από την Κύπρο, τη Λευκορωσία, της Σερβία και τη Ρωσία με 11. Το τραγούδι του Σαρμπέλ έχει απόδοση 12, όπως και του DJ Bobo από την Ελβετία, ενώ 1/14 παίζονταν χθες οι εκπροσωπήσεις της Σλοβενίας, της Ισπανίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας. Μαυροβούνιο, Πορτογαλία και Αλβανία είναι τα αουτσάιντερ με απόδοση 1/100.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι εν όψει του ημιτελικού και του τελικού του Ελσίνκι, η ΕΡΤ θα ετοιμάσει τέσσερις έκτακτες εκπομπές με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου. Στις δύο πρώτες θα παρουσιαστούν τα βιντεοκλίπ όλων των υποψηφιοτήτων με καλεσμένο τον Σαρμπέλ, η τρίτη θα είναι αφιερωμένη στον Σαρμπέλ, ενώ η τελευταία θα έχει μορφή ανασκόπησης.
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΟΟΣΑ: Μοναδικό φαβορί για αναδιάρθρωση η Ελλάδα geodon ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ 0 27-01-2011 16:34:
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ - Εύκολα τα φαβορί ilias ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΠΟΡ 0 07-12-2008 22:14:
Σερβία : Τα φαβορί θριάμβευσαν στο δεύτερο ημιτελικό του 53ου διαγωνισμού της Γιουροβίζιον LATEAM RSS NEWS 0 25-05-2008 19:41:
Σερβία : Τα φαβορί θριάμβευσαν στο δεύτερο ημιτελικό του 53ου διαγωνισμού της Γιουροβίζιον LATEAM RSS NEWS 0 25-05-2008 16:10:
Πολλά τα φαβορί του φετινού Νόμπελ Stella ΕΛΛΑΔΑ 0 02-10-2006 18:14:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:19:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam