Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Έκανα για πολλά χρόνια έρωτα επί πληρωμή»

This is a discussion on «Έκανα για πολλά χρόνια έρωτα επί πληρωμή» within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Στην Παλιά Βουλή πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος - ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-10-2012, 17:19:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή «Έκανα για πολλά χρόνια έρωτα επί πληρωμή»



Στην Παλιά Βουλή πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος - Ο μοναχικός πρόεδρος", παρουσία τόσο του ίδιου πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, όσο και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Ορισμένες από τις λεπτομέρειες μάλιστα του βιβλίου είναι πράγματι απολαυστικές, ενώ να σημειωθεί ότι ο κ. Στεφανόπουλος είναι ο μοναδικός πολιτικός που αναφέρεται τόσες φορές στην αυτοβιογραφία του και τις περιπέτειές του με το γυναικείο φύλο.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο της δημοσιογράφου κυρίας Νίτσας Λουλέ "Κωστής Στεφανόπουλος- Ο μοναχικός πρόεδρος" είναι η εξής:

"Τότε ήταν που μου αγόρασαν και το πρώτο κοστούμι, με κοντό παντελόνι, φυσικά. Είχε 19 τσέπες μέσα και έξω... Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε "κατακούτελα". Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν.

Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής. Ήταν δύσκολο να "βγάλεις" κοπέλα στην επαρχία. Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να "μην ήταν ερωτύλος", όπως ο ίδιος παραδέχεται, αλλά όπως λέει είχε ορισμένες... επιτυχίες.

"Στο Γυμνάσιο ερωτεύτηκα την κόρη του μπακάλη. Της ζήτησα να βγούμε. "Θα σου απαντήσω", μου λέει. Και εγώ, ο βλαξ, δεν κατάλαβα ότι ήθελε ευσχήμως να καθυστερήσει την απάντηση. Κι όταν, μετά από δύο μέρες, τη συνάντησα ξανά, της είπα "δεν πειράζει". Τόσο βλαξ. Ύστερα ακολούθησε μια άλλη κοπέλα που παίζαμε μαζί σκάκι. Επειδή με απέκρουσε, σταμάτησα να παίζω μαζί της. Ζει. Είναι σήμερα 83 ετών".

Oπως αφηγείται ο κ. Κωστής Στεφανόπουλος είχε ακόμα ένα φλερτ: "Στα 16 μου, για ένα μικρό φεγγάρι, ήμουν πιο τυχερός. Βγήκα μερικές φορές με μια Σοφία, Έπαιρνα το χέρι της και το έβαζα στην τσέπη του παλτού μου και περπατούσαμε. Αυτό ήταν όλο...".

Σε άλλο σημείο ο πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρεται σ΄ένα δείπνο στην οικία του ζεύγους Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου:

"Η κυρία Αγγελοπούλου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα. "Τι είναι αυτή η αηδία;Δεν μου αρέσει καθόλου..." "Μα είναι Πικάσο κύριε Πρόεδρε...".


πηγη
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
korn (23-10-2012)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στον έρωτα, όποιος κυνηγάει τα πολλά χάνει και τα λίγα LATEAM RSS NEWS 0 03-03-2011 13:01:
Στον έρωτα, όποιος κυνηγάει τα πολλά μπορεί να χάσει και τα λίγα LATEAM RSS NEWS 0 03-03-2011 11:02:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:40:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam