Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (https://www.lateam.gr/forum/f26/)
-   -   Εκδηλώσεις του "Δικτύου για την επανένωση των Μαρμάρων (https://www.lateam.gr/forum/f26/ekdilwseis-tou-diktuou-gia-tin-epanenosi-ton-marmaron-2935/)

ilias 24-01-2007 21:25:

Εκδηλώσεις του "Δικτύου για την επανένωση των Μαρμάρων
 
http://img294.imageshack.us/img294/817/parthenon2qf.jpg
Με τη συμμετοχή χιλιάδων μαθητών από όλη την Ελλάδα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης του "Δικτύου για την επανένωση των Μαρμάρων του Παρθενώνα". Ηδη, όπως ανακοινώθηκε, έχουν συγκεντρωθεί 65.000 υπογραφές, έχουν γραφεί 900 επιστολές προς τον διευθυντή του Βρετανικού Μουσείου, ενώ σχεδιάστηκαν 200 σκίτσα και έργα ζωγραφικής, όλα από νέους ανθρώπους.
Οι εκδηλώσεις των μαθητών θα κορυφωθούν την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, με τη δημιουργία αλυσίδας 1.500 και πλέον εξ αυτών, γύρω από την Ακρόπολη. Την ίδια μέρα, θα εκτεθούν, στον πολυχώρο "Απόλλων" της Νομαρχίας Πειραιά, τα έργα που δημιουργήθηκαν και θα βραβευθούν τα τρία πρώτα ανά κατηγορία. Παράλληλα, θα προβληθεί ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η Σπύρος Μερκούρης, αδελφός της αξέχαστης Μελίνας, ο οποίος και θα μιλήσει με θέμα την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή του ιδρύματος "Μελίνα Μερκούρη", των νομαρχιών Αθηνών και Πειραιά, της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας και του Επαγγελματικού Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Αττικής.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:31:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam