Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε τον υπερφυσικό γάτο που προβλέπει το θάνατο!

This is a discussion on Δείτε τον υπερφυσικό γάτο που προβλέπει το θάνατο! within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Αν δείτε ξαφνικά να κόβει βόλτες έξω από το σπίτι σας έναν κεραμιδόγατο που ακούει στο όνομα Όσκαρ τότε μάλλον ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-02-2010, 19:41:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Δείτε τον υπερφυσικό γάτο που προβλέπει το θάνατο!



Αν δείτε ξαφνικά να κόβει βόλτες έξω από το σπίτι σας έναν κεραμιδόγατο που ακούει στο όνομα Όσκαρ τότε μάλλον ήρθε η ώρα να εγκαταλείψετε τον μάταιο αυτό κόσμο. Ευτυχώς όμως, δεν θα τον δείτε εύκολα, αφού βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!
Το χαρισματικό αυτό τετράποδο, που ζει στο κέντρο Νοσηλείας και Αποκατάστασης Steering, στις ΗΠΑ, έχει την έμφυτη ικανότητα να καταλαβαίνει ποιός πρόκειται να πεθάνει και έτσι τον επισκέπτεται στο δωμάτιό του, ανεβαίνει στο κρεβάτι και παραμένει μαζί του μέχρι να ξεψυχήσει.
Στη συγκεκριμένη κλινική όταν οι νοσηλευτές βλέπουν τον Όσκαρ να κάθεται επίμονα έξω από την πόρτα ενός δωματίου τότε καταλαβαίνουν ότι ο συγκεκριμένος ασθενής είναι στα τελευταία του, οπότε αφήνουν τον Όσκαρ να μπει μέσα και στην συνέχεια ειδοποιούν τους οικείους του.



Όταν οι γιατροί και το προσωπικό κατάλαβαν τις ιδιαίτερες ικανότητες της γάτας, ο Όσκαρ παρουσιάστηκε ως ένας τετράποδος άγγελος του θανάτου. Ωστόσο, ο Δρ David Dosa, ο οποίος αποκάλυψε τις ικανότητες του Όσκαρ στην εφημερίδα New England Journal of Medicine, το 2007, είπε ότι δεν αντιλήφθηκε ποτέ τη γάτα να κάνει κάποιο ανατριχιαστικό ήχο μπαίνοντας σε κάποιο δωμάτιο με ασθενή.
Ο Δρ David Dosa του Πανεπιστημίου Brown λέει ότι παρατηρώντας τη συμπεριφορά της γάτας επί πέντε χρόνια αντιλήφθηκε το σπάνιο χάρισμά της. Ο Oscar εγκρίθηκε ως ένα γατάκι από ένα καταφύγιο ζώων για να προβληθεί ως μια γάτα θεραπεία στο Steere Σώματος Νοσηλευτικής και κέντρο αποκατάστασης στο Providence, Rhode Island, το οποίο ενδιαφέρεται για τα άτομα με σοβαρή άνοια και στα τελικά στάδια των διαφόρων ασθενειών.
Όταν ο Όσκαρ ήταν περίπου έξι μηνών το προσωπικό παρατήρησε ότι η γάτα προτιμούσε να κοιμηθεί στα πόδια ασθενών που επρόκειτο να πεθάνουν. Μέχρι στιγμής έχει προβλέψει με ακρίβεια περίπου 50 θανάτους.
Ο Dosa εξιστορεί ένα περιστατικό, όταν το προσωπικό ήταν πεπεισμένο για τον επικείμενο θάνατο ενός ασθενή, αλλά ο Οσκαρ αρνήθηκε να καθίσει στο προαναφερόμενο πρόσωπο, επιλέγοντας αντ 'αυτού να είναι στο κρεβάτι ενός άλλου ασθενούς κάτω στο διάδρομο. Ο Oscar αποδείχθηκε σωστός. Το άτομο με το οποίο κάθισε, απεβίωσε πρώτο, προκαλώντας την έκπληξη του προσωπικού στο θάλαμο.



Η περίπτωση του χαρισματικού ζώου οδήγησε τον David Dosa να γράψει βιβλίο με τίτλο «Making rounds with Oscar: Τhe extraordinary gift of an ordinary cat», στο οποίο όμως δεν εξηγεί επιστημονικά τους ισχυρισμούς του. Το μόνο που υποθέτει είναι ότι η γάτα μπορεί να εντοπίζει τις κετόνες -βιοχημικές ουσίες με συγκεκριμένη οσμή, που παράγονται από νεκρά κύτταρα.
"Η πρώτη φορά που συνάντησα τον Όσκαρ με δάγκωσε. Όμως όσο περνάνε τα χρόνια βελτιώνουμε τη σχέση μας και ερχόμαστε πιο κοντά." είπε ο Dosa.
"Δεν νομίζω ότι ο Όσκαρ είναι μοναδικός, αλλά βρίσκεται σίγουρα σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Τα ζώα είναι αξιοσημείωτα στην ικανότητά τους να δούνε πράγματα που εμείς δεν μπορούμε. Τα ζώα ξέρουν πολύ καλά πότε τα χρειαζόμαστε. "κατέληξε ο David Dosa.
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ironitsa For This Useful Post:
geodon (07-02-2010)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
PowerDVD 10: δείτε ταινίες σε 3D Stella SOFTWARE 2 20-10-2010 13:23:
FINAL FOUR:Δείτε το σε HD ποιότητα! Stella ΜΠΑΣΚΕΤ 0 07-05-2010 20:33:
Βροχερό καιρό προβλέπει η ΕΜΥ LATEAM RSS NEWS 0 10-01-2009 12:08:
Δείτε Ταινίες Κατευθείαν ilias ΧΡΗΣΙΜΑ LINK 1 19-12-2008 21:31:
Βάφτισαν τον... γάτο τους! cRc ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 2 18-07-2007 02:05:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:55:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam