Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (13 Οκτωβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (13 Οκτωβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Καλά στον έρωτα τομέα, εκτός του ότι ξέρετε να χειρίζεστε τα γούστα που ζητάει ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-10-2009, 14:49:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (13 Οκτωβρίου 2009)

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Καλά στον έρωτα τομέα, εκτός του ότι ξέρετε να χειρίζεστε τα γούστα που ζητάει το ταίρι σας, τα ικανοποιείτε κιόλας. Ευτυχώς δεν κολλάτε σε τίποτα και τα λέτε έξω από τα δόντια. Τα λεφτά δεν σας απασχολούν, σας απασχολεί όμως το να έχετε πάντα απάνω σας χρήματα. Για να το καταφέρετε αυτό όμως πρέπει να δουλέψετε και λίγο
ΣΕΞ - Ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ "Είμαι ένας παράτολμος εραστής και διατροφικός χαρακτήρας. Χωρίς ζαβολιές κατακτάω αυτό που θέλω και προκαλώ τη σεξουαλική έλξη."

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Όσοι ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα δώσετε προσοχή πιο πολύ σε θέματα οικογενειακά παρά σε ερωτικά. Και στα επαγγελματικά σας θα δώσετε προσοχή γιατί μερικοί βρίσκεστε σε ένα οικονομικό αδιέξοδο για το οποίο ευθύνεστε οι ίδιοι.
ΣΕΞ - Ο ΕΡΩΤΙΚΟΣ "Όταν θες να με κερδίσεις, βάλε την γλώσσα σου στον λαιμό μου και αργά αργά άρχισε να με ανάβεις μέσα σε ένα δωμάτιο απομονωμένο από τον κόσμο, με ερωτικές δαγκωματιές..."

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο να μην ανακατευτείτε σε ξένες υποθέσεις και ξέρετε τι εννοώ. Έχετε τόση ενεργητικότητα μέσα σας που πολλές φορές εκδηλώνεστε σε λάθος καταστάσεις και στιγμές.
ΣΕΞ - Ο ΕΡΩΤΥΛΟΣ "Η σχέση μας μπορεί να πάρει την κάτω βόλτα κι ο γάμος μας να γίνει ένας Τιτανικός..."

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Καλά τι έχετε πάθει? Εκεί που σας είχαμε συνηθίσει μηχανή στο σεξ, κάτι σας εμποδίζει. Και νομίζω πως είναι αυτή η πόρτα του παρελθόντος. Στη δουλειά σας δεν σας φοβάμαι. Βέβαια προσέξτε τις συνεργασίες σας για να μην βρεθείτε σε οικονομικό αδιέξοδο...
ΣΕΞ - Ο ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΣ "Όταν αποφασίσεις να έρθεις μαζί μου, θα πρέπει να έχεις υπομονή και όχι στο κρεβάτι αλλά αλλού.
"

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Είστε άτομα που λατρεύετε τη φύση και για αυτό καλό θα ήταν να πάρετε το ταίρι σας και να την εξερευνήσετε... τη φύση! Στα επαγγελματικά σας είστε αρκετά καλά αυτήν την περίοδο. Είστε αρκετά έξυπνοι και ξέρετε να αντιμετωπίζετε το οποιοδήποτε πρόβλημα στο χώρο.
ΣΕΞ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο "Το ωραίο είναι αν μπορούμε εμείς οι δύο να γίνουμε εμείς."

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Μην απομακρύνεστε και μην εκμεταλλεύεστε άτομα για δικό σας όφελος. Δεν νομίζω να σας άρεσε να σας το κάνουν αυτό. Πρέπει να αρχίσετε να αλλάζετε λίγο το χαρακτήρα σας απέναντι στα καινούργια άτομα στην εργασία σας.
ΣΕΞ - ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ "Παραδίνομαι στα χέρια σου και η κοιλιακή μου χώρα είναι η ευαισθησία μου. Τιμωρώ τον εαυτό μου, σαν πουριτανός που είμαι..."

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Στα αισθηματικά σας εσείς είστε λίγο κάπως. Μην προσπαθείτε να δείχνετε ότι έχετε πολλές κατακτήσεις διότι στο τέλος θα είστε ο λύκος. Θα πρέπει να δείξετε λίγη προσοχή στα οικονομικά σας τα οποία παίρνουν φόρα κατηφόρα και κατεβαίνουν τα σκαλιά μαζί με το τραγούδι...
ΣΕΞ - Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ "Για σένα μπορώ να σκοτώσω, να γίνω φονιάς. Οι δυό μας μπορούμε να κάνουμε έναν ανεκτικό δεσμό."

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Είστε αρκετά συναισθηματικά άτομα και αυτό είναι άλλοτε κακό και άλλοτε καλό. Μην επηρεάζεστε από τους γύρω σας και τη γνώμη των άλλων. Τα οικονομικά σας σκίζουν, δε μπορώ να πω. Είναι τέλεια. Απλά να αποφύγετε κάποιες μικρές απερισκεψίες.
ΣΕΞ - Ο ΑΝΤΙΖΗΛΟΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ "Η ζήλια είναι το χειρότερό μου ελάττωμα. Είσαι το αντίβαρό μου, σε θέλω όλο δικό μου."

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Είστε πολύ πεισματάρηδες και γενικότερα αναζητάτε το τέλειο. Ποτέ δεν υπάρχει τέλειο αλλά μπορείτε να το φτάσετε.. Είστε αρκετά ηγετικά άτομα, κάτι που σας αρέσει και το εφαρμόζετε στον επαγγελματικό σας χώρο.
ΣΕΞ - Ο ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ "Ψάχνω να βρώ αλλά δεν σε βρίσκω. Μόνο στα όνειρά μου αναβλύζεις περιπλανώμενος κι όταν ξυπνώ βλέπω πως είμαι μόνος κι αρχίζω το κυνήγι μέχρι να συναντήσω..."

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Το ερωτικό σας λιμπιντο είναι πολύ ανεβασμένο αυτό το διάστημα. Να το εκμεταλλευτείτε με το ταίρι σας... Είναι καιρός να κάνετε το μεγάλο άνοιγμα της ζωής σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι ίσως το καλύτερο για να κάνετε το νέο ξεκίνημα.
ΣΕΞ - ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ "ΜΆ αρέσει να πίνω το ποτό μου και να το χύνω πάνω στο σαγηνευτικό κορμί σου... Είσαι για μια δοκιμή; Κι όπου μας πάει…"

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Συναισθήματα, προκαταλήψεις ή άλυτα ζητήματα από το παρελθόν εμφανίζονται στη ζωή σας και υπάρχει πιθανότητα να μην είστε πολύ αντικειμενικοί στις αποφάσεις σας. Είναι πολύ καλή περίοδος να βρεθείτε με κόσμο και να δώσετε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του εαυτού σας και να δείξετε και το ταλέντο σας στους άλλους.
ΣΕΞ - Ο ΔΑΧΤΥΛΗΘΡΑΣ "Είμαι το κατεστημένο της κοινωνίας, του έρωτα, του σεξ. Χάνομαι μέσα στο όνειρο και παραμένω όνειρο..."

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Κρυφά πάθη φόβοι ζήλιες προσμονές, επιθυμίες σας πλημμυρίζουν τώρα και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στις πιο στενές σχέσεις σας. Στα επαγγελματικά σας τα δύσκολα πέρασαν και ήλθε ο καιρός πια να βγείτε από την ανασφάλεια και να αποκτήσετε καινούργιες συνεργασίες. Ανατρέπεται το εργασιακό σκηνικό.
ΣΕΞ - Ο ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΣ "Είμαι ο καρεκλάτος και μΆ αρέσει το παιχνίδι του τετ-α-τετ. Έχω τις αναλαμπές μου και είναι πώς θα με πετύχεις..."


Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (26 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 26-10-2009 12:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (15 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 15-10-2009 13:21:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (6 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 06-10-2009 15:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (5 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 05-10-2009 17:15:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (4 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 04-10-2009 17:03:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:51:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam