Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Σεπτεμβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Σεπτεμβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Ευτυχώς για εσάς σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιοί είναι οι ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-09-2009, 11:47:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Σεπτεμβρίου 2009)




ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Ευτυχώς για εσάς σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιοί είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Πάρτε σωστές αποφάσεις. Μη αγχώνεστε χωρίς λογο και μεταδίδετε νευρικότητα και στην οικογένειά σας. Η δουλειά δεν τελειώνει και χρειάζεται ψυχραιμία για να συμπεριφερθείτε σωστά

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Η σημερινή μέρα έχει συναισθηματικές δυσκολίες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, γιατί θα το μετανοιώσετε. Χρειάζεστε ξεκούραση και πρέπει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, θα σας ανεβάσει ψυχολογικά αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Η εξωτερική εμφάνιση καθρεφτίζει και τη διάθεση και το ανάποδο. Φτιάξτε τη διάθεσή σας από μόνοι σας, μη στηρίζεστε πάντοτε στους άλλους. Ίσως εκπληρωθεί η διάθεση που έχετε για μια δική σας δουλειά. Διαλέξτε με προσοχή τους συνεργάτες σας και μην ενθουσιάζεστε αμέσως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Κάποιος συνάδελφος μπορεί να προκαλέσει αλπά για να σας αποσυντονίσει. Μη δίνετε ιδιαίτερα σημασία και συνεχίστε όπως πρέπει στη δουλειά σας. Σήμερα βγείτε έξω, διασκεδάστε με φίλους ή μείνετε σπίτι μόνο αν θα είναι να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Χρειάζεστε ανανέωση στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Η τύχη είναι με το μέρος σας. Κάντε προσεκτικές κινήσεις και μην απογοητεύστε. Ο σύντροφός σας θα ζήτησει βοήθεια σε ένα πρόβλημά του. Μια εκδρομή θα σας ανανεώσει και θα σας ξεκουράσει. Μην το αναβάλετε. Βρείτε μια καλή οικονομική λύση. Θα έρθετε σε ρίξη με φιλικό σας πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Μην αφήσετε κανένα να μπει ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Καμιά φορά οι συμβουλές των άλλων δεν ωφελούν και δημιουργούν προβλήματα. Οι φίλοι σας είναι με το μέρος σας. Περνάτε όμορφα και το βράδυ θα διασκεδάσετε. Αφήστε τον εαυτό σας χαλαρό και αποβάλλετε το άγχος της δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Ανανεώστε σεξουαλικά τη σχέση σας. Κανονίστε στο κοντινό μέλλον ένα ταξίδι και ανακοινώστε το στο σύντροφό σας.Η παρορμητικότητά σας σήμερα σας επιτρέπει να ζήσετε έντονα σεξουαλικές στιγμές με το σύντροφό σας. Απολαύστε το σεξ και μην το απομακρύνετε από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Αν έχετε έρθει σε ρήξη ή διάσταση με το σύντροφό σας, είναι ευκαιρία για επανασύνδεση. Τα λάθη είναι σκαλοπάτια για να προχωρήσετε. Η υγεία σας είναι σε καλά επίπεδα. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι της αρεσκείας σας τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Οικογενειακά, κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιο καβγά, αλλά γρήγορα θα βρεθεί λύση, και θα βρεθεί λύση. Επαγγελματική επιτυχία και ικανοποίηση για τις προσπάθειές σας. Ο εργοδότης εκτιμά τον υπάλληλο που έχει δίπλα του και θα αμειφθείτε ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Ανανεωθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε να αποκτήσετε καινούργιους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν. Θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Προβλήματα στο γάμο σας. Φροντίστε να τα λύσετε με ήρεμο τρόπο και μη φτάνετε στα άκρα. Μην επηρεαστείτε από τα σχόλια τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Οι αγοραπωλησίες και οι συναλλαγές δεν ευνοούνται σήμερα. Φροντίστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να κερδίσετε και χρήματα. Αποφύγετε συζητήσεις με την οικογένειά σας οικονομικής φύσης. Ενδεχομένως να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας για καθημερινά απλά θέματα.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Μην είστε σχολαστικοί. Θα απομακρύνετε φίλους που πάντα σας στηρίζουν στις επιλογές σας και αυτό θα σας κοστίσει. Θα χρειαστεί να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις για τη δουλειά σας. Να σκέφτεστε ότι μόνο έτσι θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.



Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (23 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 23-09-2009 10:57:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (21 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 21-09-2009 18:41:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (19 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 19-09-2009 12:49:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (16 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 16-09-2009 14:18:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 08-09-2009 13:21:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:30:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam