Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (25 Σεπτεμβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (25 Σεπτεμβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Μην είστε τόσο κλεισμένοι στον εαυτό σας. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-09-2009, 11:34:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (25 Σεπτεμβρίου 2009)



ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Μην είστε τόσο κλεισμένοι στον εαυτό σας. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας και μην είστε πολύ συνεσταλμένοι. Προσοχή στα οικογενειακά σας διότι υπάρχει κίνδυνος. Μην είστε τόσο ζηλιάρηδες. Τα επαγγελματικά σας δεν θα είναι καλά. Προσοχή στις συνεργασίες που κάνετε καθώς επίσης και στα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Όσοι ασχολείστε με το χρηματιστήριο προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μέτριο επίπεδο. Μία νέα είδηση στη σχέση σας θα φέρει τη χαρά και την ευτυχία. Είναι πολύ καλή περίοδος για νέες γνωριμίες και κυνηγητό, αλλά πάντα με μέτρο. Όσοι ασχολείστε με τις αγοραπωλησίες θα είναι μια αρκετά καλή περίοδος για να υπογράψετε συμβόλαια και να κλείσετε συμφωνίες και συνεργασίες που θα ωφελήσουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Απολαύστε αυτά που σας προσφέρουν όσο μπορείτε. Με λίγα λόγια εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε αφορά τον ερωτικό σας τομέα και ζήστε γενικά τη ζωή σας χωρίς άγχος. Είναι καιρός για αλλαγές. Τεράστια προσοχή στα οικονομικά σας διότι οι σπατάλες που κάνετε τώρα, στο μέλλον θα μετανιώσετε που τις κάνετε. Όταν πια θα έχουν μειωθεί τα χρήματα και θα τα χρειάζεστε, τότε θα καταλάβετε το λάθος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Θα έχετε αρκετά προβλήματα στον αισθηματικό σας τομέα. Πρέπει να τα λύσετε με ηρεμία και ψυχραιμία. Υπάρχει κίνδυνος χωρισμού. Δεν είναι καθόλου ευνοϊκή η περίοδος για νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά σας κατεβαίνουν αλλά μπορούν να ξανανεβούν μόνο εάν υπάρξει προαγωγή, που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει καθώς επίσης και ηρεμία για τα συμβόλαια που υπογράφετε.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Τα αισθηματικά σας θα είναι πολύ καλά αυτή τη περίοδο εφόσον και αν βγάλετε την πίεση από την σχέση σας. Θα πρέπει να αρχίσετε να δείχνετε πιο πολύ εμπιστοσύνη στον συντροφό σας. Τα επαγγελματικά σας θα είναι αρκετά καλά αυτή τη περίοδο. Δεν πρέπει όμως να εμπλέκετε τα αισθηματικά σας με τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να έχετε λογική και όχι συναίσθημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Τα αισθηματικά σας θα είναι στην καλύτερές σας φάσεις. Απολαύστε αυτά που σας προσφέρει ο σύντροφός σας καθώς επίσης και μια εκδρομή δεν θα έβλαπτε καθόλου. Αντίθετα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε για το μέλλον της σχέσης σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σε σταθερές βάσεις αλλά από το χέρι σας περνάει για το αν θα αυξηθούν. Θα πρέπει να πιεστείτε λίγο περισσότερο αυτήν την περίοδο αλλά θα δείτε στο τέλος ότι όλα όσα κάνατε άξιζαν.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Να κάνετε μία ανανέωση στη καρταρόμπα σας καθώς επίσης και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Σε καμία περίπτωση όμως μην πάτε προς το χειρότερο. Αρχίστε να ασχολείσθε στον ελεύθερο χρόνο σας με καλλιτεχνικά πράγματα. Έτσι ίσως να ανακαλύψετε ότι έχετε και άλλα ταλέντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Είναι καιρός να κάνετε κάποιες αλλαγές στον ερωτικό σας τομέα και να ξεφύγετε για κάποιο διάστημα από την καθημερινή ρουτίνα της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι καιρός να ψάξετε για το ταίρι σας. Τα επαγγελματικά σας θα είναι αρκετά καλά. Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με το εμπορίο διότι είναι μια πολύ θετική περίοδος. Υπάρχει πιθανότητα να υπογράψετε κάποια συμφωνία όσο αφορά στον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Μην ξεσπάτε στους άλλους για τα δικά σας προβλήματα. Παρόλο που έχετε υπομονή δεν τη χρησιμοποιείτε με αποτέλεσμα να είστε ανενξέλεκτοι. Αυτή η καχυποψία σας μήπως το ταίρι σας σάς απατά, μήπως λέει ψέματα, μήπως αυτό, μήπως εκείνο, θα σας φάει στο τέλος. Να αρχίσετε να πιστεύετε μερικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Δεν είστε και στη καλύτερη περίοδο των ερωτικών σας. Θολώνετε το μυαλό σας από το πείσμα και τον εγωισμό σας. Πρέπει να σκέφτεστε και να παίρνετε μερικές αποφάσεις σύμφωνα με τη λογική. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και παίρνουν μια κατηφόρα και άντε να τα προλάβετε. Θα είναι δύσκολες στιγμές στη δουλειά σας και ίσως το άγχος σας να σας θολώνει και να κάνετε τις λάθος συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Τα αισθηματικά σας θέλουν προσοχή. Μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Ετοιμαστείτε πάντως για νέες στιγμές και απολαύσεις στον ερωτικό σας τομέα. Δεν είναι ευνοϊκός ο καιρός για νέες γνωριμίες. Δεν θα πρέπει να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και ρίσκα για τα οποία δεν είστε σίγουροι. Μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα για πράγματα που ακούτε και νομίζετε ότι σας αφορούν.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Σας αρέσει η δουλειά σας, άλλωστε δε θα δουλεύατε για κάτι που δεν σας ικανοποιεί. Μην απομακρύνεστε από τη σχέση σας. Μην παραμελείτε τα αισθηματικά σας. Ανταποδώστε σε κάποιο φλερτ που μπορεί να σας τύχει. Βγείτε λίγο έξω και ξεφύγετε από όλα αλλά όχι υπερβολικά.


Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (23 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 23-09-2009 10:57:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (21 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 21-09-2009 18:41:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (19 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 19-09-2009 12:49:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 18-09-2009 11:47:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 08-09-2009 13:21:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:16:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam