Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (26 Οκτωβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (26 Οκτωβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Κάποια πράγματα δεν έιναι όπως παρουσιάζονται. Γίνετε λίγο πιο επιφυλακτικοί στην επιλογή όσων συναναστρέφεστε ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-10-2009, 12:55:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (26 Οκτωβρίου 2009)

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Κάποια πράγματα δεν έιναι όπως παρουσιάζονται. Γίνετε λίγο πιο επιφυλακτικοί στην επιλογή όσων συναναστρέφεστε για να μην απογοητευτείτε στη συνέχεια. Ανέλπιστα ευχάριστες εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας θα προκύψουν. Υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο του χωρισμού αν δεν βελτιώσετε τα αισθηματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Νοιώθετε πως η υγεία σας κλονίζεται. Ξεκουραστείτε και ελαφρύνετε λίγο τους ρυθμούς σας, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα μπρείτε να αποδώσετε. Έχετε κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα και μάλλον δεν θα τα προλαβαίνετε. Περιορίστε εντελώς τα περιττά έξοδα και ασχοληθείτε με τα απαραίτητα αυτό το μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Φλερτάρετε, νοιώστε όμορφα και διασκεδάστε. Θα νοιώσετε πως βρίσκετε τον εαυτό σας μετά από αρκετό καιρό και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα ακούσετε σχόλια που ούτε καν υπολογίζατε. Δεν υπάρχει λόγος να απορείτε, γιατί δε σκέφτονται όλοι όπως εσείς. Θα λάβετε ευχάριστο δώρο από το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις σήμερα, γιατί το πιο πιθανό είναι πως δεν θα αποφύγετε τους καβγάδες. Ο σύντροφος σας δείχνει να μη συμμερίζεται τα προβλήματά σας. Μην αφήσετε κανένα να αναμιχθεί μέσα στη σχέση σας. Φροντίστε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματα σας και μη βασίζεστε στις απόψεις των άλλων.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Δεν θα έχει μέλλον η επαγγελματική σας συνεργασία αν δε μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις. Διεκδηκείστε αυτό που πραγματικά αξίζετε για να είστε ικανοποιημένοι. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί. Ο σύντροφος σας δύσκολα θα κατανοήσει τη θέση σας. Μη πιέζετε χωρίς λόγο τις καταστάσεις, θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Θα σας απασχολήσει αρκετά η οικογένεια σας σήμερα. Ίσως νοιώσετε τη διάθεση για απομόνωση σήμερα. Καλύτερα να το αποφύγετε, γιατί θα κάνετε αρνητικές σκέψεις. Διεκδικείτε συνέχεια τη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Φροντίστε να γίνετε πιο υποχωρητικοί, γιατί προκαλείτε αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις. Πραγματοποιείστε άφοβα τα σχέδια που έχετε στο νου σας για δική σας επαγγελματική δραστηριότητα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις επιτυχίας.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Η σχέση εξελίσσεται ιδιάιτερα καλά. Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε την επισημοποίηση, αλλά καλύτερα να περιμένετε λίγο πριν το πραγματοποιήσετε. Θα μαλώσετε έντονα με το σύντροφο σας και θα γίνουν σχόλια που θα έπρεπε να είχατε αποφύγει. Μην υποχωρήσετε για κάτι που στη συνέχεια θα το μετανοιώσετε. Η τύχη στα οικονομικά είναι με το μέρος σας. Αν και έχετε κάνει ανοίγματα, δεν θα βγείτε ζημιωμένοι τελικά. Ο συνεταιρισμός που υπολογίζατε θα πετύχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με αρνητικά σχόλια στο χώρο της εργασίας. Μην απογοητευθείτε και προσπαθήστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό. Νοιώθετε οτι δεν σας ικανοποιεί η σχέση σας το τελευταίο διάστημα. Αφιερώστε τη βραδιά στο σύντροφό σας για να καλύψετε τα κενά και τις διαφορές. Νοιώθετε ποθητοί στους άλλους και αυτό σας ανεβάζει. Δείξτε τον καλό σας εαυτό, και διασκεδάστε έξω το βράδυ με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Οι οικονομικές επενδύσεις που υπολογίζατε δεν θα αποδόσουν άμεσα. Μην είστε ανυπόμονοι και μη κάνετε βιαστικές κινήσεις.Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, αν λήξει η σχέση που έχετε. Ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας. Βασιστείτε στα λάθη για μια καλύτερη συνέχεια. Οικονομικά είστε μια χαρά. Θα προκύψουν κάποια μικροέξοδα, αλλά δεν θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Οι γονείς σας σάς στηρίζουν στις αποφάσεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, και μην σπαταλάτε μόνο για τους άλλους. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση. Δεν υπολογίζατε σε τόσο μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Οι κόποι σας δείχνουν να ανταμείβονται και ενδεχομένως να προκύψει και κάποια αύξηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Θα ζήσετε στιγμές πάθους εφόσον χαλαρώσετε και αφήστε για λίγο τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Είναι σημαντικό να μην αλλοτριωθείτε. Με τη συμπεριφορά σας θα απομακρύνετε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Μην είστε απότομοι και αυστηροί, θα έρθει η στιγμή που θα σχολιαστείτε και εσείς.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Ένα κοντινό σας πρόσωπο θα χρειαστεί τη βοήθειά σας. Να του συμπαρασταθείτε όσο μπορείτε περισσότερο. Αναπάντεχα έξοδα θα προκύψουν.Η ένταση στα επαγγελματικά σας ενδέχεται να σας προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν ίσως σας ταλαιπωρήσουν σήμερα. Μεταφέρετε με ήπιο τρόπο τις διαθέσεις σας στους άλλους για να είναι εύκολα αποδεκτές. Μια επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις.



Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ





__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 18-10-2009 16:05:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (15 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 15-10-2009 13:21:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (6 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 06-10-2009 15:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (5 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 05-10-2009 17:15:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (4 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 04-10-2009 17:03:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:38:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam