Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (https://www.lateam.gr/forum/f26/)
-   -   Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (29 Σεπτεμβρίου 2009) (https://www.lateam.gr/forum/f26/oi-zodiakes-provlepseis-tis-imeras-29-septemvriou-2009-a-44083/)

ironitsa 29-09-2009 11:06:

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (29 Σεπτεμβρίου 2009)
 
ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Είστε ερωτικοί τύποι και αυτό σας το έχω τονίσει πολλές φορές. Δροσιστείτε λοιπόν με έναν νέο έρωτα τον οποίο πρέπει να κάνετε ευπρόσδεκτο στον αισθηματικό τομέα πάντα. Μην διστάζετε για το καινούριο. Εξαίρετοι επιχειρηματίες, μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε. Μην κάνετε το λάθος να διστάσετε σε ευκαιρίες, αλλά αντιθέτως δεχτείτε την πρόκληση, ίσως για κάτι καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Μια δυναμική εβδομάδα είναι αυτή για εσάς μιας και τα πράγματα στον αισθηματικό σας τομέα καλυτερεύουν αρκετά. Είναι καιρός να αλλάξετε τους τρόπους που προσεγγίζετε τους γύρω σας, μερικοί από εσάς. Όσο αφορά αρχικά τα οικονομικά σας, ίσως υποστούν μια κάθοδο αλλά με την κατάλληλη διαχείριση θα ξανανέβουν. Οπότε δεν χρειάζεται να σας ανησυχούν ιδιαίτερα. Τα επαγγελματικά σας σταθερά και καλά.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Εσείς τα Διδυμάκια, τουλάχιστον οι περισσότεροι από εσάς, έχετε μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή. Ετοιμαστείτε τώρα με τις ζέστες, να κάνετε νέες γνωριμίες και να αντιμετωπίστε ίσως κάτι καλύτερο από τα μέχρι τώρα. Η ζωή είναι δύσκολη κάποιες φορές, και στα επαγγελματικά σας οι δυσκολίες ίσως αυξηθούν. Στόχος σας είναι να τα αντιμετωπίστε ψύχραιμα και λογικά γιατί έτσι θα ανέβετε ψηλότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είστε κλεισμένοι στο καβούκι σας, ένα γνωστό σας χαρακτηριστικό, και ειδικά τώρα που πρέπει να βγείτε δεν το κάνετε. Καιρός είναι να γνωρίσετε νέα άτομα και να μην αρνείστε μια βόλτα ή έναν καφέ. Ποτέ δεν ξέρετε. Στον επαγγελματικό σας χώρο είναι σταθερές οι καταστάσεις, λίγο κάποια μικροπροβλήματα αλλά θα τα ξεπεράσετε προς το τέλος της βδομάδας. Καιρός για αλλαγές.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Δυναμικοί και αρκετά υπερήφανοι. Έχετε υψηλή αυτοπεποίθηση απλά δώστε προσοχή, να μην αφήνετε κάποιες φορές τον εαυτό σας ανεξέλεγκτο, δηλαδή να υπερβάλει. Έτσι θα είναι καλύτερα. Στα επαγγελματικά σας ως γνωστόν είστε αρκετά καλοί και ξέρετε τις δυνατότητές σας. Δεν σας φοβίζει να πετύχετε το στόχο σας κάτι που πρέπει να κάνετε ειδικά τώρα. Μην το βάζετε κάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Μην αφήσετε κανένα να μπει ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας. Καμιά φορά οι συμβουλές των άλλων δεν ωφελούν και δημιουργούν προβλήματα. Οι φίλοι σας είναι με το μέρος σας. Περνάτε όμορφα και το βράδυ θα διασκεδάσετε. Αφήστε τον εαυτό σας χαλαρό και αποβάλλετε το άγχος της δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Ανανεώστε σεξουαλικά τη σχέση σας. Κανονίστε στο κοντινό μέλλον ένα ταξίδι και ανακοινώστε το στο σύντροφό σας.Η παρορμητικότητά σας σήμερα σας επιτρέπει να ζήσετε έντονα σεξουαλικές στιγμές με το σύντροφό σας. Απολαύστε το σεξ και μην το απομακρύνετε από τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Αν έχετε έρθει σε ρήξη ή διάσταση με το σύντροφό σας, είναι ευκαιρία για επανασύνδεση. Τα λάθη είναι σκαλοπάτια για να προχωρήσετε. Η υγεία σας είναι σε καλά επίπεδα. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι της αρεσκείας σας τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Οικογενειακά, κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιο καβγά, αλλά γρήγορα θα βρεθεί λύση, και θα βρεθεί λύση. Επαγγελματική επιτυχία και ικανοποίηση για τις προσπάθειές σας. Ο εργοδότης εκτιμά τον υπάλληλο που έχει δίπλα του και θα αμειφθείτε ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Ανανεωθείτε επαγγελματικά. Φροντίστε να αποκτήσετε καινούργιους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν. Θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Προβλήματα στο γάμο σας. Φροντίστε να τα λύσετε με ήρεμο τρόπο και μη φτάνετε στα άκρα. Μην επηρεαστείτε από τα σχόλια τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Οι αγοραπωλησίες και οι συναλλαγές δεν ευνοούνται σήμερα. Φροντίστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να κερδίσετε και χρήματα. Αποφύγετε συζητήσεις με την οικογένειά σας οικονομικής φύσης. Ενδεχομένως να έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας για καθημερινά απλά θέματα.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Μην είστε σχολαστικοί. Θα απομακρύνετε φίλους που πάντα σας στηρίζουν στις επιλογές σας και αυτό θα σας κοστίσει. Θα χρειαστεί να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις για τη δουλειά σας. Να σκέφτεστε ότι μόνο έτσι θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.



Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ




Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:34:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam