Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (5 Οκτωβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (5 Οκτωβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Καινούργιες συνεργασίες επαγγελματικά. Αποφύγετε συζητήσεις στην οικογένειά σας οικονομικής φύσης. Ενδεχομένως να έρθετε σε ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-10-2009, 16:15:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (5 Οκτωβρίου 2009)

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Καινούργιες συνεργασίες επαγγελματικά. Αποφύγετε συζητήσεις στην οικογένειά σας οικονομικής φύσης. Ενδεχομένως να έρθετε σε ρίξη με το σύντροφό σας. Μην είστε πάντα εγκρατείς στη σχέση σας. Λάβετε υπόψη το σύντροφό σας και τις επιθυμίες του. Το βραδάκι βρεθείτε με φίλους για να διασκδάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Μην είστε ιδιαίτερα σχολαστικοί. Θα απομακρύνετε φίλους που θα σας ήταν χρήσιμοι και θα μπορέσουν να σας στηρίξουν στις επιλογές σας. Είστε ντροπαλοί, αλλά μην αφήσετε καινούργιες γνωριμίες να πάνε χαμένες. Πρέπει να φτιάξετε και την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Απολαύστε τον έρωτα, όχι για να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας, αλλά τον εαυτό σας. Πρέπει να βασιστείτε στις επιθυμίες σας πρώτα. Μη θεωρείτε ότι μπορείτε να προβλέψετε τα πάντα, ακόμη και στον έρωτα. Αφήστε και κάτι στην τύχη. Θα είναι πιο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Έχετε φίλους που σας αγαπούν. Εκτιμήστε το και απόψε βγείτε έξω μαζί τους. Μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει. Εκτιμάται η εργασία σας. Να υπολογίζετε σε ενδεχόμενη αύξηση ή προαγωγή. Κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά είναι για καλό.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Πίεση μέσα στην οικογένεια σήμερα. Τίποτε το συγκλονιστικό, απλά θέματα της καθημερινότητας. Είναι και αυτά στο πρόγραμμα. Μην υποχωρήσετε σε όσα διεκδικούσατε τόσο καιρό τώρα. Όποιος θέλει να είναι δίπλα σας θα παραχωρήσει ό,τι ζητήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Εξωτερικεύστε τον ερωτισμό σας. Μην περιμένετε από τον άλλο. Απελευθερωθείτε και πράξτε ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Οικονομική άνοδος. Βγείτε για ψώνια, κάντε δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας που θα καταλήξουν σε καβγάδες.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα σας ενθουσιάσουν. Έντονες σεξουαλικές στιγμές με το σύντροφό σας. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα ρομαντικό γεύμα. Έντονα σεξουαλικές στιγμές θα ζήσετε. Σας ικανοποιεί απόλυτα αυτό και απελευθερώνεστε. Στην εργασία θα προκύψουν προβλήματα που ίσως αργήσουν να λυθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Η σημερινή μέρα χρειάζεται διασκέδαση. Βγείτε για ποτό ή φαγητό και αν έχετε διάθεση κάντε και τα δύο και θα περάσετε όμορφα. Μην αφήσετε τους γονείς να επέμβουν σε θέματα της δικής σας οικογένειας. Θα φέρουν μεγαλύτερο μπλέξιμο αντί για λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Σταθερά τα επαγγελματικά. Προστριβές με την οικογένειά σας. Μην απαιτείτε να σας καταλάβουν αν δεν εκφραστείτε ελεύθερα για τις επιθυμίες σας. Βγείτε έξω και μια νέα γνωριμία θα σας αποζημιώσει για αυτή την έξοδο. Θα περάσετε ωραία και θα μπείτε σε διαδικασία διεκδίκησης που σας γοητεύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Αποφύγετε τις καταχρήσεις σήμερα γιατί είστε κουρασμένοι. Χαλαρώστε στο χώρο σας. Εντάσεις στη εργασία, αλλά μην ανησυχείτε, είναι παροδικό. Έντονη σεξουαλική όρεξη σήμερα. Βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Θα έρθετε έτσι πιο κοντά και στο ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Στη δουλειά σας μην ασχολείστε με τη λεπτομέρεια και μην επιδιώκετε το ακατόρθωτο. Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά σας, παίξτε και διασκεδάστε μαζί τους. Δεν χρειάζεται να επιδιώκεται μια νέα σχέση. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τη ζήσετε όπως σας αρμόζει και επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Αρκετά κάνατε πίσω. Χωρίς να μαλώσετε βέβαια προσπαθήστε να εξηγήσετε στο ταίρι σας τι δεν σας αρέσει και θέλετε να αλλάξετε. Δύσκολη μέρα στη δουλειά, αλλά δύσκολη και στο σπίτι. Καλύτερα να βγείτε έξω σήμερα, και να διασκεδάστε με φίλους ή βγείτε και μόνοι σας. Θα σας χαλαρώσει.


Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ


__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (26 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 26-10-2009 11:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 18-10-2009 15:05:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (15 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 15-10-2009 12:21:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (6 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 06-10-2009 14:55:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (4 Οκτωβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 04-10-2009 16:03:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:06:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam