Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Σεπτεμβρίου 2009)

This is a discussion on Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Σεπτεμβρίου 2009) within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) Είστε άτομα τα οποία δεν έχετε και πολλά προβλήματα με το περιβάλλον σας γιατί ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-09-2009, 14:21:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Σεπτεμβρίου 2009)





ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Είστε άτομα τα οποία δεν έχετε και πολλά προβλήματα με το περιβάλλον σας γιατί είστε φιλικοί και καταλαβαίνετε τους άλλους. Αλλά αρκετά σας επαινώ, διότι έχετε ένα ελάττωμα, είστε πολύ μα πολύ φλύαροι. Αυτό είναι κάτι που χρησιμεύει σε διαλέξεις, αν σκοπεύετε να γίνετε δικηγόρος ή κάτι παρόμοιο, αλλά για το ταίρι σας δεν είναι παρά μόνο κάτι πολύ βαρετό.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)
Κοιτάτε να είστε πιο γλυκοί και ναζιάρηδες με το ταίρι σας. Το να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις είναι κάτι ναι μεν έξυπνο αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε τον εαυτό σας να αντέχει και στα καλά και στα κακά. Αλλά και πάλι δεν είστε άτομα που θα μπλέξετε σε καυγάδες ή τίποτα τέτοιο, οπότε προσοχή!

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Η αναποφασιστικότητά σας δεν θα ωφελήσει καθόλου στα επαγγελματικά σας. Πρέπει να είστε σταθεροί και στις αποφάσεις αλλά και στις κινήσεις τις οποίες θα κάνετε για να πετύχετε το στόχο σας. Υπάρχει κάτι όμως που δεν κολλάει, και αυτό είναι το ότι απογοητεύεστε εύκολα αν δεν πετύχετε αυτό που θέλετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είναι δύσκολο για εσάς να ζήσετε μία στεναχώρια γιατί αποδυναμώνεστε εύκολα και χάνετε τις ελπίδες σας. Κανονικά θα έπρεπε να μην το βάζετε κάτω με τη μία αλλά να συνεχίζετε λέγοντας ότι, αφού δεν τα καταφέρατε τώρα, δεν σημαίνει ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρετε. Θα κρατήσετε και θα ανανεώσετε όλες τις δυνάμεις σας για κάτι αποτελεσματικότερο και καλύτερο.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Δύσκολες καταστάσεις θα αντιμετωπίσετε, θα πρέπει όμως να τις αντιμετωπίσετε με ηρεμία και ψυχραιμία. Όσο για το ταίρι σας καλύτερα να του λέτε την αλήθεια, να είστε ειλικρινής, διότι αν και η αλήθεια θα πονέσει, μετά θα σας δικαιώσει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Χρησιμοποιείστε τη διπλωματία σας για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Διπλωματία όμως, όχι ψέμα γιατί το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και έτσι θα πηγαίνει μέχρι που θα σας ανακαλύψουν και οι συνέπειες δεν θα είναι και οι καλύτερες. Πάρτε βιταμίνες για να αντέξετε στις δυσκολίες αφού δεν είστε συνηθισμένοι. Ρισκάρετε στη δουλειά σας για να έχετε αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Καινούργιες συνεργασίες επαγγελματικά. Αποφύγετε συζητήσεις στην οικογένειά σας οικονομικής φύσης. Ενδεχομένως να έρθετε σε ρίξη με το σύντροφό σας. Μην είστε ιδιαίτερα σχολαστικοί. Θα απομακρύνετε φίλους που θα σας ήταν χρήσιμοι και θα μπορέσουν να σας στηρίξουν στις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Μην είστε πάντα εγκρατείς στη σχέση σας. Λάβετε υπόψη το σύντροφό σας και τις επιθυμίες του. Το βραδάκι βρεθείτε με φίλους για να διασκδάσετε. Είστε ντροπαλοί, αλλά μην αφήσετε καινούργιες γνωριμίες να πάνε χαμένες. Πρέπει να φτιάξετε και την προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Απολαύστε τον έρωτα, όχι για να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας, αλλά τον εαυτό σας. Πρέπει να βασιστείτε στις επιθυμίες σας πρώτα. Μη θεωρείτε οτι μπορείτε να προβλέψετε τα πάντα, ακόμη και στον έρωτα. Αφήστε και κάτι στην τύχη. Θα είναι πιο ενδιαφέρον...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Έχετε φίλους που σας αγαπούν. Εκτιμήστε το και απόψε βγείτε έξω μαζί τους. Μια νέα γνωριμία θα σας αναστατώσει. Πίεση μέσα στην οικογένεια σήμερα. Τίποτε το συγκλονιστικό, απλά θέματα της καθημερινότητας. Είναι και αυτά στο πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Εκτιμάται η εργασία σας. Να υπολογίζετε σε ενδεχόμενη αύξηση ή προαγωγή. Κληρονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά είναι για καλό. Εξωτερικεύστε τον ερωτισμό σας. Μην περιμένετε από τον άλλο. Απελευθερωθείτε και πράξτε ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

ΙΧΘΥΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Οικονομική άνοδος. Βγείτε για ψώνια, κάντε δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε συζητήσεις με τη σύντροφό σας που θα καταλήξουν σε καβγάδες. Η σημερινή μέρα χρειάζεται διασκέδαση. Βγείτε για ποτό ή φαγητό και αν έχετε διάθεση κάντε και τα δύο και θα περάσετε όμορφα.

Δήμητρα Παπανικολοπούλου
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΧΕΣΕΩΝ

__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (23 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 23-09-2009 11:57:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (21 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 21-09-2009 19:41:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (19 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 19-09-2009 13:49:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (18 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 18-09-2009 12:47:
Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (16 Σεπτεμβρίου 2009) ironitsa ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 16-09-2009 15:18:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:12:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam