Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! > ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προκαλεί αντιδράσεις

This is a discussion on Προκαλεί αντιδράσεις within the ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ forums, part of the ENJOY YOUR LIFE!!!!!!!!!! category; Ντοκιμαντέρ για τη ...φανταστική δολοφονία του Τζορτζ Μπους θα μεταδώσει το Channel 4 Λονδίνο Έντονες αμερικανικές αντιδράσεις προκαλεί ένα ντοκιμαντέρ ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-09-2006, 08:54:   #1
Stefania
LaTeamer
 
Το avatar του χρήστη Stefania
 
Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: L.A.
Μηνύματα: 1.338
Thanks: 55
Thanked 48 Times in 34 Posts
My Mood:
Stefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished roadStefania is on a distinguished road
Προεπιλογή Προκαλεί αντιδράσεις





Ντοκιμαντέρ για τη ...φανταστική δολοφονία του Τζορτζ Μπους θα μεταδώσει το Channel 4



Λονδίνο





Έντονες αμερικανικές αντιδράσεις προκαλεί ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει τη ...φανταστική δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, το οποίο πρόκειται να μεταδώσει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.



Όπως γράφουν την Παρασκευή οι βρετανικές εφημερίδες, το φιλμ, διάρκειας 90 λεπτών, θα δείχνει την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στο Σικάγο, προκειμένου να μιλήσει σε στελέχη επιχειρήσεων.



Έξω από το χώρο της ομιλίας θα είναι συγκεντρωμένοι χιλιάδες αντιπολεμικοί διαδηλωτές, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος θα τους προσπεράσει και θα εισέλθει στο κτήριο. Κατά την αναχώρησή του, ο Τζορτζ Μπους θα δολοφονηθεί από έναν ελεύθερο σκοπευτή.



Στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ θα χρησιμοποιηθούν σκηνές που θα έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και αρχειακό υλικό, ώστε να είναι το φιλμ όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές, αλλά και να φανεί η αντίδραση των Αμερικανών.



Στο φιλμ θα παίξουν και επαγγελματίες ηθοποιοί, ενώ θα μεταδοθούν φανταστικές εικόνες από τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων που θα περιγράφουν το κυνήγι των δολοφόνων.



Ο επικεφαλής του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου, Πίτερ Ντέιλ, δήλωσε ότι στόχος του αμφιλεγόμενου φιλμ θα είναι η εξέταση της αμερικανικής πολιτικής κατάστασης. «Είναι ένα μείγμα μιας αστυνομικής ιστορίας και μιας πολιτικής εξέτασης για τις συνέπειες του πολέμου κατά της τρομοκρατίας στην αμερικανική κοινή γνώμη» τόνισε ο Ντέιλ.



Ο παραγωγός της ταινίας, Γκάμπρειλ Ρέιντζ, παραδέχθηκε από την πλευρά του ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις και κάποιοι θα εξοργιστούν από την παρουσίασή της. «Δεν πρόκειται πάντως για μια προσωπική επίθεση κατά του προέδρου Μπους, αλλά για έναν έμμεσο τρόπο διερεύνησης της επίδρασης της εξωτερικής του πολιτικής σε μας» προσέθεσε.



Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου που ρωτήθηκε για το αμφιλεγόμενο φιλμ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το σχολιάσειμ, γιατί δεν αξίζει απάντησης.



Το Channel 4 ενδέχεται να αντιμετωπίσει πάντως μποϊκοτάζ από τις μεγάλες αμερικανικές διαφημιστικές εταιρείες. «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα αντιδράσουν. Αλλά, όταν το δείτε, θα καταλάβετε ότι δεν είναι ένα έργο φτηνού εντυπωσιασμού, αλλά ένα δράμα που προκαλεί τον κόσμο να σκεφτεί σοβαρά» υποστήριξε ο Ντέιλ.
Ο χρήστης Stefania δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Το κυκλοφοριακό προκαλεί εγκεφαλικά ... geodon ΥΓΕΙΑ 0 27-01-2011 02:17:
Αναταραχή προκαλεί η NASA LATEAM RSS NEWS 0 02-12-2010 11:12:
Το 3D προκαλεί πονοκεφάλους geodon ΥΓΕΙΑ 0 11-01-2010 14:45:
To Meizu M8 προκαλει στα ίσα το Iphone! antonis PDA - SMART PHONES 0 25-01-2009 21:56:
Αντιδράσεις προκαλεί στην Σερβία συναυλία των Rolling Stones ilias ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 27-04-2007 15:48:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:44:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam