Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (https://www.lateam.gr/forum/f26/)
-   -   Τον κορόιδευαν για το μικρό του πέος και τους ξυλοκόπησε! (https://www.lateam.gr/forum/f26/ton-koroideuan-gia-mikro-tou-peos-kai-tous-xulokopise-59845/)

ironitsa 08-05-2010 14:47:

Τον κορόιδευαν για το μικρό του πέος και τους ξυλοκόπησε!
 

Ο 44χρονος Ρολάντο Νεγρίν, υπάλληλος στην ασφάλεια του αερολιμένα του Μαϊάμι περνούσε κάθε μέρα από σαρωτή σώματος για λόγους ασφαλείας πριν πιάσει δουλειά.
Μια άκρως συνηθισμένη διαδικασία για όλους τους υπαλλήλους. Ωστόσο, για τον 44χρονο η συγκεκριμένη διαδικασία τον έφερνε σε δύσκολη θέση αφού στο ολόγραμμά του φαινόταν ότι είχε μικρό... πέος!
Ο υπάλληλος ήταν υποχρεωμένος, όπως όλοι οι συνάδελφοί του, κάθε πρωί να περνάει από τον σαρωτή σώματος του αεροδρομίου. Όμως, ο συγκεκριμένος ερχόταν καθημερινά σε δύσκολη θέση, αφού στην οθόνη του σαρωτή φαινόταν ότι είχε εξαιρετικά μικρό πέος!
Το γεγονός είχε γίνει γνωστό σε ολόκληρο το αεροδρόμιο και οι συνάδελφοί του συνωστίζονταν για να τον δουν να περνάει από τον σαρωτή και να τον χλευάσουν για το μέγεθος του πέους του.
Ο Νεγρίν συνελήφθη για βίαιη επίθεση σε συνάδελφό του και σύμφωνα με την αστυνομία ενώ τον χτυπούσε τον πρόσταζε να πέσει στα γόνατα και να του ζητήσει συγγνώμη. Όπως δήλωσε ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντέξει άλλο τις προσβολές και ξέσπασε.



Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:45:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam