Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (https://www.lateam.gr/forum/f26/)
-   -   Του έκλεψαν το πόδι επειδή ήταν...μαγικό! (https://www.lateam.gr/forum/f26/tou-eklepsan-podi-epeidi-itan-magiko-6740/)

antonis 14-12-2007 17:41:

Του έκλεψαν το πόδι επειδή ήταν...μαγικό!
 
http://img127.imageshack.us/img127/5...dhu1412kw6.jpg

Κατά ένα άκρο ελαφρύτερος είναι ένας 80χρονος από την Ινδία, ο οποίος ισχυριζόταν ότι το πόδι του είχε μαγικές ιδιότητες, με αποτέλεσμα δύο άνδρες να του το κόψουν για να το κλέψουν και να αποκτήσουν μαγικές δυνάμεις.

Ο Yanadi Kondaiah ισχυριζόταν ότι ένα απλό άγγιγμα στο δεξί του πόδι αρκούσε ώστε ο οποιοσδήποτε να θεραπευτεί από κάθε είδους ασθένεια, αλλά και να δει ακόμη και την πιο τρελή του επιθυμία να γίνεται πραγματικότητα.

Ωστόσο, η «διαφήμιση» που έκανε στο άκρο του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς δύο επιτήδειοι αποφάσισαν ότι ήθελαν το μαγικό πόδι για προσωπική τους χρήση. Οι δύο άνδρες πλησίασαν τον άνδρα ζητώντας τάχα τη «μαγική» του βοήθεια, και αφού τον απομόνωσαν, τον μέθυσαν και του έκοψαν το πόδι από το γόνατο με ένα δρεπάνι.

Στη συνέχεια πήραν το πόδι κι έγιναν καπνός, αφήνοντας τον άνδρα σε ένα απομονωμένο χωράφι, να αιμορραγεί ακατάσχετα. Για καλή του τύχη λίγη ώρα αργότερα περαστικοί εντόπισαν τον ακρωτηριασμένο Kondaiah και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Αυτή είναι μια κλασσική περίπτωση δεισιδαιμονιών. Προφανώς οι δυο άντρες επηρεασμένοι από την φήμη του Kondaiah, πίστεψαν πως κατέχοντας το πόδι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις μαγικές του ικανότητες» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Pendakanti Dastgiri, μιλώντας σε τοπική εφημερίδα.

Νάντια Παπανικολάου


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:05:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam