Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > COMPUTERS

Αποκαλύφθηκαν λειτουργίες των Windows 7

This is a discussion on Αποκαλύφθηκαν λειτουργίες των Windows 7 within the COMPUTERS forums, part of the Tech Point category; Μετά από αρκετούς μήνες «ησυχίας», η Mirosoft αποκάλυψε αρκετά στοιχεία για τη νέα έκδοση του λειτουργικού της, Windows 7. Μπορεί ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-10-2008, 20:10:   #1
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή Αποκαλύφθηκαν λειτουργίες των Windows 7



Μετά από αρκετούς μήνες «ησυχίας», η Mirosoft αποκάλυψε αρκετά στοιχεία για τη νέα έκδοση του λειτουργικού της, Windows 7.

Μπορεί η Microsoft να τηρεί σιγή ιχθύος για τα Windows 7 μέχρι σήμερα, ωστόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδος, έδωσε στο φως της δημοσιότητας αρκετά στοιχεία του νέου λειτουργικού. Η βασικότερη αλλαγή εντοπίζεται στην taskbar που πλέον δεν έχει κείμενο, αλλά μόνο εικόνες.

Ακόμη, ο χρήστης μπορεί να κινηθεί ανάμεσα στις εφαρμογές με ένα click και χωρίς την ανάγκη να φέρνει ένα σωρό παράθυρα στο προσκήνιο. Ακόμη, μόλις ο χρήστης πατήσει πάνω στην επιφάνεια εργασίας του, όλες οι ενεργές εφαρμογές γίνονται διάφανες, προσφέροντας καλύτερη οπτική.

Βελτιώσεις έχουμε ακόμη και στο κομμάτι αναπαραγωγής multimedia αρχείων, όπου ο χρήστης έρχεται αντιμέτωπος σε ένα πιο απλό interface.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 04-11-2008, 19:11:   #2
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

Οι νέες ανακοινώσεις της Microsoft



Windows Azure, Windows 7 και νέες διαδικτυακές εφαρμογές από τον κολοσσό του Redmond.

Στις 27 και 28 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες το Professional Developers Conference 2008 (PDC 2008), το ετήσιο συνέδριο για προγραμματιστές της Microsoft Corporation. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η εταιρία παρουσίασε τα Windows Azure, την πρώτη έκδοση του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 7, καθώς και νέες διαδικτυακές εφαρμογές που βασίζονται σε λογισμικό Office. Τα προϊόντα και οι εφαρμογές αυτές αποτελούν μέρος της νέας προσέγγισης της εταιρίας που βασίζεται στην ιδέα του «cloud computing», όπως επίσης και της νέας στρατηγικής Software+Services.

Τα Windows Azure, τα οποία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, αποτελούν cloud-based υπηρεσίες και συνιστούν τα θεμέλια της Πλατφόρμας Υπηρεσιών Azure(Azure Services Platform), πρωτοπορία της Microsoft, που βοηθάει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά λύσεων, από cloud-based εφαρμογές έως εφαρμογές για τα data centers.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, η Microsoft παρουσίασε το πρώτο ολοκληρωμένο public demo των Windows 7, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας νέων εφαρμογών και υπηρεσιών για την πλατφόρμα των Windows. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να προβεί στη διάθεση μίας πλήρους beta έκδοσης των Windows 7 στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής ενότητας, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, οι νέες διαδικτυακές (web) εφαρμογές για το Office. Πρόκειται για πιο «ελαφριές» εκδόσεις των Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint και OneNote που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω οποιασδήποτε συσκευής, επιτρέποντας τη μετάβαση από τη μία συσκευή στην άλλη, χωρίς προβλήματα και με πλήρη συμβατότητα αρχείων δίχως απώλειες.

Η Πλατφόρμα Υπηρεσιών Azure παρέχει στους προγραμματιστές την ευελιξία και τη δυνατότητα να δημιουργούν εφαρμογές, αξιοποιώντας υπάρχουσες δυνατότητες και τεχνολογίες, καθώς και τα διαθέσιμα εργαλεία, όπως τα .NET και Visual Studio της Microsoft. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να επιλέξουν από μία ευρεία γκάμα εμπορικών ή ανοικτού κώδικα εργαλείων και τεχνολογιών ανάπτυξης και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Azure χρησιμοποιώντας ποικίλα κοινά πρότυπα Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων των HTTP, REST, WS και AtomPub.

Η Microsoft περιέγραψε επίσης τον καθοριστικό ρόλο της δημιουργίας κέντρων δεδομένων (data centers) για την παροχή online υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, η Microsoft ίδρυσε ένα μεγάλο κέντρο δεδομένων στο Κουίνσι, στην Ουάσιγκτον, ενώ αναμένεται να ανοίξουν επιπρόσθετα κέντρα αυτό το φθινόπωρο στο Σαν Αντόνιο και στο Σικάγο και αργότερα φέτος στο Δουβλίνο. Προς υποστήριξη της πρωτοβουλίας Software+Services της Microsoft, τα κέντρα δεδομένων της Microsoft προσφέρουν λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστοσελίδες, άμεσα μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, προγράμματα λογισμικών και πληροφορίες αναζήτησης σε εκατομμύρια πελάτες του Διαδικτύου ανά τον κόσμο.

Όσον αφορά τώρα στο νέο λειτουργικό, η φιλοσοφία σχεδιασμού των Windows 7 αποσκοπεί στο να καταστήσει τις καθημερινές εργασίες ταχύτερες και ευκολότερες, προσφέροντας νέες δυνατότητες στον τελικό χρήστη. Τα Windows 7 αποτελούν μία εξελιγμένη προσέγγιση στην ανάπτυξη λογισμικού, ενώ αναμένεται να διαθέτουν πρωτοποριακά νέα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στη συμβατότητα εφαρμογών και συσκευών.

Το νέο λειτουργικό της Microsoft έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι συμβατό με τις ίδιες συσκευές, εφαρμογές και τους ίδιους drivers όπως και τα Windows Vista. Τα Windows 7 θα ομαλοποιήσουν και θα απλουστεύσουν τις καθημερινές εργασίες που διεκπεραιώνει ο χρήστης, ενώ θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές αλληλεπίδρασης με τον υπολογιστή, όπως τη δυνατότητα χρήσης multi-touch gestures (κινήσεων με το ποντίκι σε οθόνες πολλαπλής αφής). Μέσω του Device Stage, τα Windows 7 δίνουν τη δυνατότητα καλύτερης αξιοποίησης των συσκευών που μπορούν να συνδεθούν με PC από φωτογραφικές μηχανές, τηλέφωνα και εκτυπωτές μέχρι κάθε είδους οικιακά συστήματα ήχου/εικόνας.

Τέλος, η επόμενη έκδοση του Microsoft Office θα συμπεριλαμβάνει Office Web εφαρμογές που θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στον τρόπο εργασίας, επιτρέποντας στους χρήστες να δουλεύουν μέσω πολλαπλών συσκευών. Οι Office Web εφαρμογές για τα Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint και OneNote θα διατίθενται σε ιδιώτες μέσα από το Office Live και σε επιχειρήσεις μέσα από συνδρομητικές υπηρεσίες (hosted subscription) και μέσω των προγραμμάτων Πολλαπλών Αδειών Χρήσης (Volume Licensing). Το νέο μοντέλο διάθεσης θα είναι συμβατό με οικείους browsers, από Internet Explorer έως Firefox και Safari.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα της επικείμενης beta έκδοσης, μέσω εγγραφής στο Microsoft Office Live Workspace στη διεύθυνση http://www.workspace.officelive.com.

Η Microsoft παρουσίασε στους προγραμματιστές τις πολλαπλές δυνατότητες της πλατφόρμας Live Services, μεταξύ άλλων τη δημιουργία πλούσιων εφαρμογών που θα απευθύνονται σε περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες των υπηρεσιών Windows Live, όπως Windows Live Hotmail και Windows Live Messenger. Η Microsoft τόνισε επίσης ότι η πλατφόρμα Live Services αποτελεί το μέσο με το οποίο προϊόντα όπως τα Windows Live, Office Live και Xbox LIVE προσφέρουν δυνατότητες που υπερβαίνουν τα όρια μεμονωμένων τερματικών, κινητών τηλεφώνων ή του διαδικτύου.

Μία από τις υπηρεσίες των Live Services είναι το Live Mesh που επιτρέπει το συγχρονισμό εγγράφων, μέσων, αρχείων και δεδομένων εφαρμογών σε πολλαπλά PC και πολλαπλές συσκευές, ενώ διατίθεται ως open beta έκδοση στη διεύθυνση http://www.mesh.com για Windows και Windows Mobile.

Πηγή : cosmo.gr
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
iPhone 5: Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα στοιχεία Stella PDA - SMART PHONES 0 17-01-2011 18:20:
Mε νέες λειτουργίες το Gmail Stella ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 25-02-2010 21:13:
Ολοκληρώνεται η υποστήριξη για Windows XP SP2, Windows 2000 Server, Windows 2000 Professional και Windows Vista RTM LATEAM RSS NEWS 0 27-01-2010 13:31:
Επίσημη παρουσίαση των Windows 7, Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange Server 2010 και Windows Phone LATEAM RSS NEWS 0 10-12-2009 20:46:
Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια του πρώτου διαστημικού σταθμού ilias ΔΙΑΣΤΗΜΑ 0 07-09-2007 23:09:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:48:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam