Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > COMPUTERS

Η ESET κατακτά το βραβείο Virus Bulletin για 52η φορά

This is a discussion on Η ESET κατακτά το βραβείο Virus Bulletin για 52η φορά within the COMPUTERS forums, part of the Tech Point category; Ανακαλύπτει όλους τους In-the-Wild πολυμορφικούς ιούς, worms και Bots, με ποσοστό επιτυχίας 100% Η ESET ανακοίνωσε ότι κατέκτησε για 52η ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-10-2008, 18:54:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Η ESET κατακτά το βραβείο Virus Bulletin για 52η φορά


Ανακαλύπτει όλους τους In-the-Wild πολυμορφικούς ιούς, worms και Bots, με ποσοστό επιτυχίας 100%
Η ESET ανακοίνωσε ότι κατέκτησε για 52η φορά το βραβείο VB100 από το Virus Bulletin, διατηρώντας την θέση του στην κορυφή της βιομηχανίας. Το Virus Bulletin πραγματοποιεί ανεξάρτητες συγκριτικές δοκιμές προϊόντων antivirus και τα αποτελέσματά του είναι σεβαστά από όλο το φάσμα της κοινότητας των εταιρειών antivirus.

Η έρευνα του Οκτωβρίου 2008 διεξήχθη στην πλατφόρμα Windows Server 2008, αναδεικνύοντας την συνεχή υποστήριξη της ESET στα πιο πρόσφατα περιβάλλοντα των Windows. Η ESET είναι ακόμα η μόνη εταιρεία με περισσότερα από 50 βραβεία VB100 και συνεχίζει να είναι ο ηγέτης στην αγορά, έχοντας τα υψηλότερα ποσοστά ανίχνευσης με μηδενικά zero false positives — η νικητήρια φόρμουλα στην προστασία ενάντια στις απειλές κακόβουλου λογισμικού.

Το Virus Bulletin παρουσίασε το πρώτο βραβείο VB100 το 1998, και πραγματοποιεί διάφορα συκριτικά κάθε χρόνο, καλύπτοντας όλα τα λειτουργικά συστήματα όπως Linux, Windows, Windows servers και Novell Netware. Για να είναι σε θέση ένα antivirus να αποκτήσει τον τίτλο και να εμφανίζει το logo του VB100 πρέπει να έχει υποβληθεί σε τεστ όπου θα πρέπει να πληρεί τα παρακάτω δύο κριτήρια:

(1) Να ανιχνεύσει όλους τους ιούς «Ιn the Wild» με κατΆ απαίτηση ανίχνευση (on demand) αλλά και κατά την πρόσβαση (on access) στο αρχείο.

(2) Να μην έχει λανθασμένους συναγερμούς όταν σαρώνει καθαρά αρχεία. Από την έναρξη των βραβείων VB100 το 1998, το ESET NOD32 Antivirus έχει στο ιστορικό του ένα ποσοστό επιτυχίας 96% – το υψηλότερο της βιομηχανίας, όταν οι περισσότεροι ανταγωνιστές έχουν ποσοστά επιτυχίας της τάξης του 50 με 75%.

Το καινούργιο ESET NOD32 Antivirus παραμένει εντυπωσιακό τόσο σε θέμα εμφάνισης όσο και σε χρησιμότητα." δήλωσε ο John Hawes του Virus Bulletin. "Η ανάλυση των αποτελεσμάτων ανέδειξε τα τέλεια αποτελέσματα ανίχνευσης του προϊόντος και τις ταχύτητες ανίχνευσης, χωρίς να χάσει ούτε ένα Ιn the Wild ιό. Η ESET βάζει ένα ακόμα βραβείο VB100 στην μοναδική συλλογή της."

Το ESET NOD32 Antivirus χρησιμοποιεί την τεχνολογία Threat Sense, ένα σύστημα υπερσύγχρονης ανίχνευσης βασισμένο στα advanced heuristics με σκοπό την έγκαιρη αναγνώριση άγνωστων ιών, trojans, spyware, rootkits & phishing επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο. Αντίθετα από τις παραδοσιακές λύσεις, το ESET NOD32 Antivirus αποκωδικοποιεί και αναλύει τον εκτελέσιμο κώδικα σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα εικονικό περιβάλλον. Επιτρέποντας στο malware να εκτελείται σε ένα εικονικό περιβάλλον, η ESET έχει την δυνατότητα να ανακαλύπτει μεταξύ «καλοπροαίρετων» αρχείων τα πιο ύπουλα και έξυπνα malware.


cosmo
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to ilias For This Useful Post:
geodon (09-10-2008)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Bulletin Board: o πρόγονος των Forums έχει γενέθλια Stella ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 17-02-2010 13:24:
Η ESET βαθμολογείται με “Advanced+” από το AV-Comparatives geodon ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 20-06-2008 16:38:
Η πρόταση της ESET για προστασίες από malware ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 19-11-2007 13:22:
Το Νοέμβριο η κυκλοφορία του νέου ESET Smart Security antonis SOFTWARE 0 01-11-2007 18:01:
To NOD32 κατακτά το 45ο βραβείο VB100 του Virus Bulletin antonis SOFTWARE 2 14-10-2007 17:33:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:04:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam