Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   COMPUTERS (https://www.lateam.gr/forum/f28/)
-   -   Πρώτη η Cisco στα switches (https://www.lateam.gr/forum/f28/prwti-i-cisco-sta-switches-2198/)

ilias 14-12-2006 01:15:

Πρώτη η Cisco στα switches
 
[right:17ebffbb99]http://img442.imageshack.us/img442/7691/cisco65ij3.jpg[/right:17ebffbb99]
Η Cisco παρουσίασε τις νέες λύσεις και προϊόντα της οικογένειας Cisco Catalyst switching. Τα νέα αυτά προϊόντα και λύσεις δημιουργούν αρχιτεκτονικές με μεγαλύτερη δυνατότητα αναβάθμισης, ευκολότερη δυνατότητα διαχείρισης και μεγαλύτερη ευελιξία. Τα νέα προϊόντα επεκτείνουν το ..... βασιζόμενο στη Cisco Service Oriented Network Architecture (SONA) πλαίσιο για τα data center, το οποίο καθορίζει με ποιο τρόπο οι πελάτες θα αναπτύσσουν αποτελεσματικά και θα διαχειρίζονται τους servers, καθώς και τα άλλα συστήματα αποθήκευσης, πληροφορικής και δικτύωσης της εταιρείας. Στα νέα προϊόντα περιλαμβάνονται:
# Βελτιωμένο 10 Gigabit Ethernet module 8-port, για τα data center, ειδικά σχεδιασμένο για τη σειρά Cisco Catalyst 6500, προσφέροντας έως και 60% αύξηση της απόδοσης switching, ενώ μειώνει την τιμή ανά θύρα του 10GbE περίπου 30% .
# Το Cisco Catalyst Blade Switch 3040 για το Fujitsu Siemens Computers PRIMERGY Series Blade Server chassis, διευρύνοντας έτσι τη γκάμα λύσεων blade switch που είναι ήδη διαθέσιμες μέσω των Dell, HP και IBM.
# Μία online scripting δικτυακή κοινότητα με την ονομασία Cisco Beyond, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να ανταλλάσσουν πληροφορίες καθώς και τις καλύτερες πρακτικές διαχείρισης συσκευών, με αποτέλεσμα την αυξημένη δυνατότητα διαχείρισης, ελέγχου και ευελιξίας για τα Cisco switches και routers που υποστηρίζουν την τεχνολογία Cisco IOS Embedded Event Manager (EEM).


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:57:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam