Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   SOFTWARE (https://www.lateam.gr/forum/f29/)
-   -   Ο ΟΤΕ παρουσίασε την υπηρεσία Class of Service IP VPN (https://www.lateam.gr/forum/f29/o-ote-parousiase-tin-upiresia-class-service-ip-vpn-5699/)

antonis 10-08-2007 18:15:

Ο ΟΤΕ παρουσίασε την υπηρεσία Class of Service IP VPN
 
http://img515.imageshack.us/img515/1...sip1008gg2.jpg
Ο ΟΤΕ, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων, παρουσιάζει την Υπηρεσία Class of Service (CoS) IP VPN.

Η ανάγκη για ποιοτική και απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρησιακών δικτύων αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας για την επίτευξη των στόχων των επιχειρήσεων. Μέχρι σήμερα παρέχεται από τον ΟΤΕ μέσω της υπηρεσίας IP VPN η δυνατότητα σε επιχειρήσεις για διασύνδεση των κεντρικών τους γραφείων με τα υποκαταστήματά τους ή με άλλα απομακρυσμένα γεωγραφικά εταιρικά σημεία ή και άλλες επιχειρήσεις. Η διασύνδεση αυτή εξασφαλίζεται με τη δημιουργία ενός ιδεατού ιδιωτικού δικτύου (Private Virtual Network). Η υπηρεσία IP VPN προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά ασφάλειας και ποιότητας με αυτά ενός κλειστού ιδιωτικού δικτύου.

Η υπηρεσία βασίζεται στο πλήρως διαχειριζόμενο δίκτυο του ΟΤΕ και έχει ελεγχόμενη ποιότητα, εν αντιθέσει με υπηρεσίες IP VPN που υλοποιούνται μέσω του δημόσιου δικτύου Internet, και των οποίων η ποιότητα δεν είναι ελεγχόμενη. Με την Υπηρεσία προστιθέμενης αξίας Class of Service πάνω στην ήδη διατιθέμενη υπηρεσία IP VPN, ο ΟΤΕ προσφέρει τη δυνατότητα κατηγοριοποίησης της συνολικής χωρητικότητας της σταθερής πρόσβασης ενός IP VPN άκρου σε τρεις κατηγορίες: τις “SILVER”, “GOLD” και “PREMIUM”. Έτσι, εξασφαλίζεται διαβάθμιση και προτεραιοποίηση των εφαρμογών που κρίνονται σημαντικές από την επιχείρηση, με τις ανάλογες εγγυήσεις από το δίκτυο.

Για παράδειγμα υπάρχουν εφαρμογές που έχουν χαμηλές ανάγκες προτεραιοποίησης της υπηρεσίας (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και άρα δεν απαιτούν Class Of Service και άλλες που επηρεάζονται από καθυστερήσεις και άλλες ποιοτικές παραμέτρους (π.χ. εφαρμογές φωνής ή κινούμενης εικόνας - multimedia) και απαιτούν Class Of Service. Με την υπηρεσία αυτή διασφαλίζεται ότι οι σημαντικές για τη λειτουργία της επιχείρησης εφαρμογές, θα εξυπηρετούνται με την απαιτούμενη ποιότητα.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:27:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam