Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > COMPUTERS > SOFTWARE

Λειτουργικό σύστημα για netbooks από την Google

This is a discussion on Λειτουργικό σύστημα για netbooks από την Google within the SOFTWARE forums, part of the COMPUTERS category; Acer, Asus και Dell ετοιμάζονται να λανσάρουν φορητούς υπολογιστές με το OS του αμερικανικού κολοσσού Αμφισβητείται η κυριαρχία της Microsoft ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-06-2009, 20:20:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Λειτουργικό σύστημα για netbooks από την Google


Acer, Asus και Dell ετοιμάζονται να λανσάρουν φορητούς υπολογιστές με το OS του αμερικανικού κολοσσού
Αμφισβητείται η κυριαρχία της Microsoft στη συγκεκριμένη κατηγορία PC
Hέντονη φημολογία των τελευταίων μηνών τελικώς επιβεβαιώθηκε και προς το τέλος του 2009 θα πρέπει να αναμένουμε τους πρώτους φορητούς υπολογιστές, το λειτουργικό σύστημα των οποίων θα προέρχεται από την Google! Η τελευταία έχει παρουσιάσει το Android, μία πλατφόρμα για «έξυπνα» και προηγμένα κινητά τηλέφωνα, όμως, κάποιοι κατασκευαστές δείχνουν να θεωρούν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε netbooks (σ.σ. μικρού μεγέθους και προσιτοί σε τιμή φορητοί υπολογιστές). Άλλωστε, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των netbooks είναι άλλωστε αρκετά κοντά σε εκείνα των καλύτερων κινητών τηλεφώνων.

Ο πρώτος κατασκευαστής που παρουσίασε netbook με το Google Android ήταν η ταϊβανέζικη Acer, η οποία, μάλιστα, υποστήριξε ότι τα σχετικά μοντέλα θα είναι εμπορικά διαθέσιμα στο τρίτο τρίμηνο του 2009. Μέχρι τότε, όμως, δεν αποκλείεται και η Asus να έχει παρουσιάσει ένα αντίστοιχων δυνατοτήτων netbook, ενώ στη σχετική λίστα φέρονται να περιλαμβάνονται και άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές, όπως, για παράδειγμα, η Dell.

Ευελιξία και ταχύτητα

Το πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης του Android σε ένα netbook είναι ότι -θεωρητικά τουλάχιστον- προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα, ενώ μειώνει και το κόστος του μηχανήματος. Όμως, επειδή ακόμη δεν έχει πραγματικά δοκιμαστεί και υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσον το κοινό θα το υποδεχτεί με θέρμη, η Acer φέρεται να σχεδιάζει να διαθέτει το εν λόγω netbook και με Windows XP, δηλαδή να υπάρχουν προεγκαταστημένα δύο λειτουργικά συστήματα.

Σε κάθε περίπτωση, το λανσάρισμα υπολογιστών με Android ίσως αποδειχθεί από τις πλέον σημαντικές κινήσεις των τελευταίων ετών, δεδομένου ότι θα φέρει την Google αντιμέτωπη με τη Microsoft εκεί όπου η τελευταία είναι η απόλυτη κυρίαρχος: στα λειτουργικά συστήματα. Και το ερώτημα είναι αν η Google θα καταφέρει να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς σε έναν χώρο που δεν έχει μέχρι τώρα παρουσία.
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
η Google κάνει αλλαγές στο σύστημα των online αναζητήσεων Stella ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 26-02-2011 11:07:
Επιβράβευση Google σε αυτόν που θα μπορέσει να "σπάσει" το σύστημά της ironitsa ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 25-02-2011 23:54:
Νέο λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές απο την Google (Chrome Operating System) Smell ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 09-07-2009 13:08:
2009: Η χρονιά των netbooks ilias ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 08-02-2009 22:39:
Τρωτό σημείο σε πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Symbian geodon ΚΙΝΗΤΗ 0 18-06-2008 20:25:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:14:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam