Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > Tech Point > COMPUTERS > SOFTWARE

Windows για παλιά PC !!!!

This is a discussion on Windows για παλιά PC !!!! within the SOFTWARE forums, part of the COMPUTERS category; Windows Fundamentals for Legacy PCs Microsoft Windows Fundamentals for Legacy PCs Το Microsoft Windows Fundamentals για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παλαιού τύπου ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-01-2007, 18:28:   #1
cRc
Think Different..
 
Το avatar του χρήστη cRc
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: ΑΛΜΥΡΟΣ
Μηνύματα: 4.208
Thanks: 1.784
Thanked 1.342 Times in 846 Posts
My Mood:
cRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the roughcRc is a jewel in the rough
Προεπιλογή Windows για παλιά PC !!!!



Windows Fundamentals for Legacy PCs
Microsoft Windows Fundamentals for Legacy PCs Το Microsoft Windows Fundamentals για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παλαιού τύπου είναι ένα λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στα Windows το οποίο έχει σχεδιαστεί για πελάτες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές παλαιού τύπου που εκτελούν λειτουργικά συστήματα παλαιού τύπου και οι οποίοι δεν είναι σε θέση να αγοράσουν νέο εξοπλισμό. Το Windows Fundamentals παρέχει την ίδια ασφάλεια και δυνατότητα διαχείρισης με τα Microsoft Windows XP SP2 ενώ παράλληλα επιτρέπει την ομαλή αναβάθμιση σε νεότερο υλικό και λειτουργικό σύστημα.
Το Windows Fundamentals για ηλεκτρονικούς υπολογιστές παλαιού τύπου για το πρόγραμμα Software Assurance προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:
Τα πιο πρόσφατα εργαλεία: Η διαχείριση γίνεται με τα ίδια εργαλεία που ισχύουν στα Windows XP SP2. Είτε χρησιμοποιείτε το Windows Update, είτε την Αυτόματη ενημέρωση, είτε το Systems Management Server (SMS) για να διαχειριστείτε τους επιτραπέζιους υπολογιστές σας, όλα αυτά εφαρμόζονται στο Windows Fundamentals με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Η ικανότητα μόχλευσης ανάπτυξης των υφιστάμενων δεξιοτήτων: Δεν χρειάζεται το προσωπικό IT που διαθέτετε να αποκτήσει νέες γνώσεις, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και χρήματα.
Λιγότερα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών: Μοιάζει με τα Windows XP SP2 από την άποψη της διαχείρισης, επομένως το προσωπικό IT είναι ήδη εξοικειωμένο με αυτό το περιβάλλον.
Κλειδωμένη επιφάνεια εργασίας: Εμποδίζει την σκόπιμη και την τυχαία κακόβουλη δραστηριότητα περιορίζοντας την ικανότητα των χρηστών να αποκτήσουν πρόσβαση σε μενού. Επίσης, το Windows Fundamentals διατηρεί αλλαγές που αφορούν συγκεκριμένες περιόδους λειτουργίας, σε μεμονωμένα, διαθέσιμα διαμερίσματα της μονάδας σκληρού δίσκου.
Προληπτική προστασία: Έχει δημιουργηθεί με βάση τον ίδιο κώδικα με τα Windows XP SP2 και έχει τα ίδια υψηλά επίπεδα ασφάλειας με το Windows Firewall, το Data Execution Prevention και τον αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων του Internet Explorer.
Ευχρηστία του Windows XP SP2: Προστίθεται με τον ίδιο τρόπο που προστίθενται τα Windows XP SP2, καταργώντας την ανάγκη για προσαρμογή των διορθωτικών εκδόσεων ασφαλείας της Microsoft.
__________________

Ο χρήστης cRc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ολοκληρώνεται η υποστήριξη για Windows XP SP2, Windows 2000 Server, Windows 2000 Professional και Windows Vista RTM LATEAM RSS NEWS 0 27-01-2010 12:31:
Επίσημη παρουσίαση των Windows 7, Windows Server 2008 R2, Microsoft Exchange Server 2010 και Windows Phone LATEAM RSS NEWS 0 10-12-2009 19:46:
Περιστέρι - «να γίνουμε έδρα, Όπως παλιά» LATEAM RSS NEWS 0 25-10-2009 20:51:
Μερικά παλιά P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 09-02-2008 17:39:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:47:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam