Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ανακατατάξεις στον ALPHA

This is a discussion on Ανακατατάξεις στον ALPHA within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Φουντώνουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό, που θέλουν τον Γιώργο Αυτιά να εγκαταλείπει την πρωινή ζώνη και να αναλαμβάνει την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-04-2007, 20:29:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Ανακατατάξεις στον ALPHA


Φουντώνουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό, που θέλουν τον Γιώργο Αυτιά να εγκαταλείπει την πρωινή ζώνη και να αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού, στην θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο νυν άνκορμαν της Κάντζας, σε ανάλογη περίπτωση, θα επιστρέψει στο κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, ενώ την πρωινή ζώνη θα αναλάβει ο Νίκος Μάνεσης, την εκπομπή του οποίου θα παρουσιάζει πλέον ο Πέτρος Καρσιώτης.
Στο δυναμικό του ALPHA προστέθηκαν οι Μάκης Γεωργίου και Νόνη Καραγιάννη. Ο πρώτος θα αναλάβει το αστυνομικό ρεπορτάζ, μαζί με τους Ηρώ Καρυοφύλλη και Πέτρο Καρσιώτη, ενώ η δεύτερη θα είναι υπεύθυνη του πολιτικού τμήματος του ALPHA (μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου), στην θέση του Μιχάλη Κανιμά. Οι πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να απολύθηκε, αν και ο Νίκος Κακαουνάκης, μέσω του «Καρφιού», τονίζει: «Κανονική άδεια έχει τυπικά ο Μιχάλης Κανιμάς, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον καλό δημοσιογράφο να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ALPHA, για να πάρει την αποζημίωσή του και να αποχωρήσει. Από το κανάλι, του χρεώνουν δυσαρμονίες στο πολιτικό ρεπορτάζ».
Πρόταση συνεργασίας με το κανάλι της Κάντζας δέχτηκε και ο Νίκος Αλιάγας. Οι υποχρεώσεις του παρουσιαστή στο Παρίσι τελειώνουν αυτή την χρονιά και, από εκεί και έπειτα, όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά. Παλαιότερα, ο Νίκος Αλιάγας είχε συνεργαστεί με το ALTER, ως παρουσιαστής ειδήσεων, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία (η πρόταση του ALPHA, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά τον ψυχαγωγικό τομέα).
Στον αντίποδα, αμφίβολη φαίνεται πως είναι η παραμονή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο κανάλι της Κάντζας. Ο γνωστός παρουσιαστής ακούγεται πως έχει ήδη δεχτεί πρόταση από το ALTER. Ο πρόσφατα αποπεμφθείς από τον ALPHA, Σπύρος Καρατζαφέρης επέστρεψε, ως άλλος «άσωτος υιός» στο Extra 3. Το συμβόλαιό, που υπέγραψε ο κύριος «Αναζητήσεις» με τον Φίλιππο Βρυώνη, περιλαμβάνει την παρουσίαση δύο εβδομαδιαίων εκπομπών, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα. Τέλος, ο Γ. Χουλιάρας ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στην Κάντζα. Η σύμβασή του με την κρατική τηλεόραση λήγει στις 4 Αυγούστου 2007 και, όπως ορίζεται στην πρόσθετη πράξη, που έχει υπογραφεί, όπου προσδιορίζεται πως αν «ο αντισυμβαλλόμενος εντεταλμένος σύμβουλος επιθυμεί να παραμείνει στην ΕΡΤ, τότε η εταιρεία υποχρεούται να υπογράψει μαζί του νέα σύμβαση, για έναν ακόμη χρόνο». Ο ίδιος πάντως, φέρεται να ζήτησε πίστωση χρόνου από την ιδιοκτησία του ALPHA, προκειμένου να σκεφτεί, πριν αναλάβει την διεύθυνση προγράμματος του καναλιού.
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Το RTL παραμένει στον Alpha ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 02-03-2011 18:33:
Η Αννίτα Πάνια στον Alpha; ironitsa ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 12-01-2010 01:00:
«Πακέτο» η 2η θέση στον ALPHA ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 27-11-2009 23:15:
Τελεσίγραφο ο Μικρούτσικος στον Alpha; kirdim SHOWBIZ NEWS 5 15-11-2006 15:22:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:41:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam