Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Αναβρασμός στα τηλεοπτικά της Superleague

This is a discussion on Αναβρασμός στα τηλεοπτικά της Superleague within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Οι υπογραφές έπεσαν, οι εγγυητικές κατατέθηκαν και ο θόρυβος περί τα τηλεοπτικά της Superleague κόπασε μερικούς μήνες πριν φουντώσει τώρα, ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-2009, 11:41:   #1
Smell
.::HiTecH ManiaC::.
 
Το avatar του χρήστη Smell
 
Εγγραφή: Jun 2006
Περιοχή: Los Almyros
Μηνύματα: 3.357
Thanks: 1.421
Thanked 1.437 Times in 716 Posts
My Mood:
Smell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of lightSmell is a glorious beacon of light
Προεπιλογή Αναβρασμός στα τηλεοπτικά της Superleague


Οι υπογραφές έπεσαν, οι εγγυητικές κατατέθηκαν και ο θόρυβος περί τα τηλεοπτικά της Superleague κόπασε μερικούς μήνες πριν φουντώσει τώρα, παραμονές της κλήρωσης του πρωταθλήματος (02/07).

Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, γινόμαστε μάρτυρες ενός νέου κύκλου αντιπαράθεσης μεταξύ των καναλιών που έχουν αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 14 ομάδων και της ΕΡΤ που έχει τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη. Και ενώ η δημόσια τηλεόραση εμφανίζεται σταθερά ως η θιγμένη της υπόθεσης, τώρα έρχεται και ο ΣΚΑΪ να πάρει ουσιαστικά το μέρος της, διαμαρτυρόμενος για την πιθανότητα να «στήσει» αθλητική εκπομπή χωρίς τα στιγμιότυπα των δύο ομάδων που απέχουν από την κεντρική διαχείριση.

Η ΕΡΤ απέστειλε, ως γνωστόν, τη Δευτέρα επιστολές προς όλες τις κατευθύνσεις, ζητώντας να μπει ειδικός κλειδάριθμος στην κλήρωση του πρωταθλήματος που θα γίνει την Πέμπτη, ώστε ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη να παίζουν εναλλάξ εντός έδρας και να έχει κάθε εβδομάδα ένα ματς να μεταδίδει. Παράλληλα, η ΕΡΤ ζητά και την τηλεοπτική ζώνη των 19:00 του Σαββάτου, για να μεταδίδονται σταθερά οι εντός έδρας αγώνες των δύο ομάδων της. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός και η Ξάνθη φέρονται ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από αυτή την πρωτοβουλία της ΕΡΤ, είναι ένα άλλο θέμα που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί.

"Βρείτε τα"

Η Superleague, πάντως, ένιψε τα χείρας της, διαμηνύοντας προς τη δημόσια τηλεόραση να τα βρει με τη NOVA και τον ΣΚΑΙ. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η διοργανώτρια αρχή είχε αρνηθεί να δώσει κλειδάριθμο στην ΕΡΤ αν δεν εισέπραττε ένα αντίτιμο της τάξεως τον 2,5 εκατ. ευρώ. Αντίτιμο το οποίο η κρατική τηλεόραση αρνείται να καταβάλει. Η NOVA από την πλευρά της, δεν διανοείτο (μέχρι στιγμής) να συζητήσει για την παραχώρηση της ζώνης του Σαββάτου (19:00), την οποία θεωρεί ιδιαιτέρως εμπορική και σκοπεύει να ορίζει σε αυτή ένα από τα 2-3 καλύτερα ματς της κάθε αγωνιστικής.

Την Τρίτη 30/6 ήρθε η σειρά του ΣΚΑΙ να μιλήσει και να αποκαλύψει πως αν δεν τα βρουν η ΕΡΤ με τη NOVA, κινδυνεύει να μην έχει για την αθλητική του εκπομπή τα στιγμιότυπα των αγώνων του Ολυμπιακού και της Ξάνθης! Αφήνοντας, μάλιστα, σαφείς αιχμές για το συνδρομητικό κανάλι, τονίζει πως η άρνηση της NOVA να συνεννοηθεί με την ΕΡΤ, «δυναμιτίζει τις συμβάσεις μας και τη σχέση με τη Super League».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ έχει ως εξής:

«Σχετικά με την από 29/6/2009 επιστολή της ΕΡΤ και το αίτημά της για θέσπιση ειδικού κλειδάριθμου κατά την κλήρωση τις 2/7/2009 και τη δημιουργία σταθερής ζώνης για τους αγώνες της ΕΡΤ, σας γνωρίζουμε ότι θεωρούμε ότι το μέτρο αυτό θα ήταν προς όφελος των τηλεθεατών και για αυτό το λόγο δεν θα φέρουμε αντιρρήσεις. Σας γνωρίζουμε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την ανταλλαγή στιγμιοτύπων των αγώνων βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η NOVA αδικαιολόγητα και παρά το πνεύμα των συμβάσεών μας, απέρριψε την πρόταση της ΕΡΤ – προϊόν των διαπραγματεύσεών μας – και ως σήμερα δεν μας έχει ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων ή για την έναρξη αυτών. Η τυχών αδυναμία μας εξαιτίας αυτού του λόγου να συμπεριλάβουμε στην αθλητική εκπομπή μας στιγμιότυπα των αγώνων εκτός κεντρικής διαχείρισης δυναμιτίζει τις συμβάσεις μας και τη σχέση με τη SUPERLEAGUE».

Προσπάθεια συνεννόησης

Με βάση όλα τα παραπάνω, προκύπτει σαφώς ότι τα δύο ελεύθερα κανάλια δεν έχουν πρόβλημα να συνεργαστούν επί συγκεκριμένων αιτημάτων ώστε να διευκολύνει το ένα το άλλο. Το πρόβλημα το έχει η NOVA, η οποία –καλώς ή κακώς- κοιτάζει να επωφεληθεί τα μέγιστα από την επένδυση της στο ποδόσφαιρο, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για περαιτέρω συνεννοήσεις.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν, ότι την Τετάρτη, παραμονή της κλήρωσης του πρωταθλήματος, θα επιχειρηθεί η έξοδος από τη νέα κρίση μέσω επαφών που θα υπάρξουν μεταξύ όλων των εμπλεκομένων. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα θα έχει κλείσει (είτε έτσι είτε αλλιώς) πριν μπουν τα μπαλάκια στην κληρωτίδα της Αλεξανδρούπολης…
__________________

Ουδέν ατέκμαρτον, ουδέν τυφλόν.

Ο χρήστης Smell δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following 3 Users Say Thank You to Smell For This Useful Post:
jim_pap_2 (01-07-2009), korn (01-07-2009)
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αναβρασμός στα Πανεπιστήμια LATEAM RSS NEWS 0 22-10-2010 10:54:
Αναβρασμός στα Πανεπιστήμια LATEAM RSS NEWS 0 28-05-2008 10:52:
Αναβρασμός στις περισσότερες σχολές LATEAM RSS NEWS 0 21-05-2008 18:43:
Αναβρασμός στα ΑΕΙ LATEAM RSS NEWS 0 20-05-2008 12:12:
ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΩΡΙΣΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ; Exodia SHOWBIZ NEWS 0 17-11-2006 12:01:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:58:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam