Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

"Αντίο" του Γιώργου Γεωργίου στη δημοσιογραφία

This is a discussion on "Αντίο" του Γιώργου Γεωργίου στη δημοσιογραφία within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Έκπληκτοι έμειναν οι τηλεθεατές του «Τηλεάστυ» όταν ξαφνικά ο Γιώργος Γεωργίου, φανερά φορτισμένος συγκινησιακά, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-03-2010, 17:55:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή "Αντίο" του Γιώργου Γεωργίου στη δημοσιογραφία





Έκπληκτοι έμειναν οι τηλεθεατές του «Τηλεάστυ» όταν ξαφνικά ο Γιώργος Γεωργίου, φανερά φορτισμένος συγκινησιακά, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την δημοσιογραφία.
Ο λαοφιλής γερόλυκος της αθλητικής δημοσιογραφίας έδειχνε σε κακή ψυχολογική κατάσταση και αυτό αποτυπωνόταν τόσο στο πρόσωπό του όσο και στη μεγάλη σιγή που διέγραψε ο τηλεοπτικός φακός πριν ο Γ. Γεωργίου πετάξει την «βόμβα» της παραίτησης.

Σημειώνεται πως ο σκηνοθέτης της εκπομπής διέκοψε προσωρινά, με διαφημιστικά μηνύματα, την εκπομπή όσο ο κ. Γεωργίου παρέμενε σιωπηλός. Ωστόσο, ο γνωστός αθλητικογράφος δεν κρατήθηκε και δήλωσε την παραίτησή του αμέσως μετά τις διαφημίσεις, ζωντανά, στον «αέρα».
«Είναι η τελευταία φορά που βγαίνω στην τηλεόραση» είπε με νόημα. Αξίζει να υπογραμμιστεί πως κανείς απολύτως δεν γνώριζε την απόφαση του δημοφιλούς αθλητικού συντάκτη, ούτε καν οι στενοί του συνεργάτες.

Την ίδια ώρα, σήμανε συναγερμός σε «Τηλεάστυ», «Φίλαθλο» και «Real FM». Όλοι προσπαθούσαν να σκιαγραφήσουν το ενδεχόμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σημαιοφόρος του «καφενείου των φιλάθλων».
Ωστόσο, ο ίδιος αντιλαμβανόμενος πως ανάβει φωτιές με αυτή του την δήλωση, έσπευσε να διευκρινίσει πως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται οι εργοδότες του την απόφασή του. Αντιθέτως, υπογράμμισε πως η συνεργασία του ήταν άψογη.

Εν κατακλείδι, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει το κοινό του που τον αγκάλιασε όλα αυτά τα χρόνια: «Σας ευχαριστώ γιΆ αυτά τα 28 χρόνια που κάναμε παρέα», δήλωσε και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι.
Ως άρμοζε, εν ολίγοις, στην προσωπικότητά του. Αυτός είναι ο Γιώργος Γεωργίου. Κιμπάρης, παντελονάτος, περήφανος και ειλικρινής. Ποτέ δεν κατάπιε την γλώσσα του αν και οι απόψεις του ήξερε πως θα προκαλέσουν ενοχλώντας μεγάλα κεφάλια. Αν και είχε έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς, όλοι τον σέβονταν και «μετρούσαν» κάθε λέξη που έλεγε καθότι γνώριζαν πως είναι «αυθεντική».

Οι συνεργάτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον «Γιώργο». Στενή του συνεργάτης «έπεσε από τα σύννεφα» όταν το έμαθε. Δεν περίμενε ποτέ πως θα σταματήσει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.
Πάντως, το ερώτημα που γεννάται αυθορμήτως είναι τι οδήγησε τον κ. Γεωργίου σε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν γνωρίζει. Το μόνο που φάνηκε είναι πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό τα λέει όλα.

Καλό καφενείο χωρίς χαρούμενο… καφετζή δεν γίνεται και το γνώριζε πριν από όλους.



Πηγή:stifora.gr
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Παλιά 20-03-2010, 22:23:   #2
geodon
Moderator
 
Το avatar του χρήστη geodon
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 10.918
Thanks: 2.530
Thanked 1.978 Times in 1.430 Posts
My Mood:
geodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to allgeodon is a name known to all
Προεπιλογή

ξαναγυρισε παχια λογια ηταν
κι αυτος κοιταξε να διαφημιστει με αυτο τον τροπο
__________________

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο χρήστης geodon δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
The Following User Says Thank You to geodon For This Useful Post:
Smell (20-03-2010)
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στο ιταλικό περιοδικό "Panorama" LATEAM RSS NEWS 0 05-11-2010 14:42:
Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου - "Αλλαγές και ανατροπές τώρα" LATEAM RSS NEWS 0 13-01-2010 19:30:
Δήλωση Γιώργου Α. Παπανδρέου στην "Ημερησία" LATEAM RSS NEWS 0 26-07-2009 15:26:
Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για κλείσιμο του "Ελεύθερου Τύπου" του "Τύπου της Κυριακής" και του ραδιοφωνικού σταθμού "City 99,5" LATEAM RSS NEWS 0 24-06-2009 17:15:
"Ή μειώνουμε έλλειμμα και χρέος ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί", τονίζει στο "Βήμα" ο υπουργός Οικονομίας LATEAM RSS NEWS 0 14-06-2009 11:53:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:42:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam