Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (https://www.lateam.gr/forum/f30/)
-   -   Αρναούτογλου: Πάει στη Eurovision; (https://www.lateam.gr/forum/f30/arnaoutoglou-paei-sti-eurovision-50169/)

ironitsa 28-12-2009 14:13:

Αρναούτογλου: Πάει στη Eurovision;
 
http://img9.imageshack.us/img9/8033/...4011140654.jpg

Eνα δυνατό τηλεοπτικό «χαρτί» αναζητούν οι υπεύθυνοι της Δημόσιας Τηλεόρασης μετά τις απανωτές αρνήσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, της Ζέτας Μακρυπούλια αλλά και της Ναταλίας Γερμανού να παρουσιάσουν τον ελληνικό προκριματικό αλλά και την αναμετάδοση του διαγωνισμού της Eurovision από το Όσλο. Ποιο θα είναι αυτό;

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές όλα ήταν ρευστά, ωστόσο, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ανέφεραν πως το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι δεν ήταν άλλο από αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μπορεί τελικά ο παρουσιαστής να μην έκλεισε για το πρωτοχρονιάτικο σόου του Mega, λόγω υψηλού κόστους, και να είναι υπό διαπραγμάτευση η νέα του εκπομπή με τα ταξίδια, όμως το σκέφτεται να κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι το Όσλο.

Στην ΕΡΤ αναγνωρίζουν τις δυνατότητες του Γρηγόρη στην παρουσίαση ζωντανών προγραμμάτων και τον θεωρούν ιδανική περίπτωση για την ελληνική βραδιά επιλογής του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision 2010. Ένας μικρός προβληματισμός υπάρχει για την αποστολή στην παγωμένη Νορβηγία και αυτό έχει να κάνει κυρίως με το χειρισμό της αγγλικής γλώσσας από το συμπαθή παρουσιαστή.

ΓιΆ αυτό, αν τελικά ο Γρηγόρης πει το «ναι», ίσως στο πλευρό του να έχει συμπαρουσιάστρια και αυτή να είναι η Νάντια Μπουλέ! Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν πολύ σύντομα.


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:15:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam