Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (https://www.lateam.gr/forum/f30/)
-   -   Έρχεται τo «The Pacific»! (https://www.lateam.gr/forum/f30/erxetai-pacific-58574/)

ironitsa 21-04-2010 23:55:

Έρχεται τo «The Pacific»!
 
http://img685.imageshack.us/img685/4...4011360454.jpg

To επικών διαστάσεων ντοκιμαντέρ «The Pacific», που υπογράφουν ο Τομ Χανκς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Γκάρι Γκέτζμαν, φέρνει αποκλειστικά για τους συνδρομητές της η Nova από τη Δευτέρα 26 Απριλίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Nova Cinema 1.


Πρόκειται για μια πολυδάπανη μίνι σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια, διαδραματίζεται μέσα στη θύελλα του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου και αφηγείται μερικές από τις πιο φημισμένες μάχες μιας ομάδας Αμερικανών πεζοναυτών, οι οποίες έλαβαν χώρα στις ακτές του Ειρηνικού, νότια της Ιαπωνίας. Η φρίκη του πολέμου, η δοκιμασία της ανθρώπινης αντοχής και η δύναμη της συντροφικότητας απεικονίζονται στις ιστορίες τριών πεζοναυτών του Αμερικανικού Ναυτικού, των Γιουτζίν Σλετζ, Ρόμπερτ Λάκι και Τζον Μπαζελόουν, στη διάρκεια της πολεμικής διένεξης μεταξύ των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας.

Ο φακός ακολουθεί τους άντρες και τις ομάδες τους από την πρώτη τους μάχη με τους Ιάπωνες στο Guadalcanal, μετά στα δάση του ακρωτηρίου Gloucester και τα οχυρά Peleliu μέχρι το νησί Iwo και την επιστροφή τους ως νικητές στην πατρίδα.

Το σενάριο είναι μια έντιμη απεικόνιση των γεγονότων όπως τα έζησαν και τα περιγράφουν στα βιβλία τους «With the Old Breed» και «China Marine» ο Γιουτζίν Σλετζ και «Helmet for My Pillow» ο Ρόμπερτ Λάκι, αλλά και σε συνεντεύξεις που έδωσαν οι πρωταγωνιστές στους παραγωγούς. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική...


Πηγή:loipon.gr


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:03:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam