Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΕΤΕΡ κατά ΕΣΡ για τον «PLANET»

This is a discussion on ΕΤΕΡ κατά ΕΣΡ για τον «PLANET» within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) θέτει τα εξής ερωτήματα, αναφορικά με την στάση, την οποία τήρησε το Εθνικό Συμβούλιο ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-04-2007, 20:21:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή ΕΤΕΡ κατά ΕΣΡ για τον «PLANET»


Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) θέτει τα εξής ερωτήματα, αναφορικά με την στάση, την οποία τήρησε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), στην υπόθεση του «PLANET» (το ΕΣΡ αποφάσισε να εξετάσει την αίτηση θεραπείας της ιδιοκτησίας του σταθμού, με καθυστέρηση τριών εβδομάδων, από την καθαρογραφή της απόφασης, για το κλείσιμό του):
Α) «Αν και η απόφαση, για την ανάκληση της άδειας, ελήφθη στις 13 Φεβρουαρίου του 2007, δεν ακολουθήθηκαν οι συνήθεις διαδικασίες, για κοινοποίηση της απόφασης στους αρμόδιους φορείς και εκτέλεσής της, μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες, όπως ορίζει η προβλεπόμενη διαδικασία».
Β) «Η εργοδοτική πλευρά έλαβε νέα προθεσμία, για να καταθέσει επιπρόσθετα δικαιολογητικά, για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ραδιοσταθμού, παρότι τα στοιχεία αυτά ζητούνται επί 2,5 περίπου χρόνια, χωρίς να προσκομίζονται».
Γ) «Συνεχίζουν να αγνοούνται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οι καταγγελίες και το αποδεικτικό υλικό, με το οποίο πιστοποιείται η εκπομπή μουσικού προγράμματος, από τον ραδιοσταθμό και οι ουσιώδεις αποκλίσεις, από τους όρους της αρχικής του αδειοδότησης».
Δ) «Ερωτηματικά δημιουργεί η παρουσία της Τράπεζας Πειραιώς, στα μετοχολόγια του «PLANET 99,5», ενώ είναι και μόνιμος δανειστής της επιχείρησης».
Η ΕΤΕΡ, στην επιστολή της, καλεί το ΕΣΡ «να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει τέλος στην ασύδοτη εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας των ραδιοσυχνοτήτων των εργαζομένων και του αγαθού της ενημέρωσης», ενώ επισημαίνει πως « ‘προσπεράστηκε’ κάθε προβλεπόμενη διαδικασία, προκειμένου να διευκολυνθεί το επιχειρηματικό σχήμα των Παύλοβιτς – Πολυχρονίου, στην προσπάθειά του να νομιμοποιήσει την λειτουργία του σταθμού, παρότι οι πρακτικές τους, επί χρόνια, αντιτίθενται στην ισχύουσα νομοθεσία. Για την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του ραδιοσταθμού, που παραμένει σε καθεστώς ομηρίας, αφού από τον Σεπτέμβριο του 2004 δεν καταβάλλονται τα δεδουλευμένα τους, χωρίς παράλληλα να έχουν απολυθεί, δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες ‘διευκολύνσεις’».
Στο μεταξύ, τετράωρη στάση εργασίας, την Μεγάλη Τετάρτη, από τις 18.00 έως τις 22.00 κήρυξαν οι Ενώσεις Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής και Βορείου Ελλάδος (ΕΤΙΤΑ και ΕΤΙΤΒΕ), απαιτώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (οι διαπραγματεύσεις έχουν «κολλήσει», καθώς οι τεχνικοί ζητούν αύξηση 6%, συν 4% για το 2007, ενώ οι ιδιοκτήτες δίνουν 4%, συν 2,2%). Την Τετάρτη επομένως, δεν θα μεταδοθεί καμία ζωντανή εκπομπή ή κεντρικό δελτίο ειδήσεων ιδιωτικού καναλιού.
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Διαθέσιμες και σε μορφή δισκίων οι θεραπείες κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας LATEAM RSS NEWS 0 28-05-2010 12:18:
Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα, η παχυσαρκία LATEAM RSS NEWS 0 05-08-2009 11:56:
Sex Planet: (EuroBird 9A) LATEAM RSS SATNEWS 0 17-03-2009 00:58:
Animal Planet +1: (EuroBird 1) LATEAM RSS SATNEWS 0 19-11-2008 00:28:
Μήνυση της ΠΟΑΣΥ κατά παντός υπευθύνου για την επίθεση κατά αστυνομικών στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην 73η ΔΕΘ LATEAM RSS NEWS 0 15-09-2008 21:55:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:17:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam