Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Mega: Πρεμιέρα για το «Bellas TV»

This is a discussion on Mega: Πρεμιέρα για το «Bellas TV» within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Από σήμερα στις 22.15 ένα νέο... κανάλι βγαίνει στον αέρα και το αντικείμενό του θα είναι η ελληνική τηλεόραση με ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-12-2008, 14:34:   #1
ilias
VIP
 
Εγγραφή: Nov 2006
Μηνύματα: 7.753
Thanks: 111
Thanked 855 Times in 534 Posts
ilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the roughilias is a jewel in the rough
Προεπιλογή Mega: Πρεμιέρα για το «Bellas TV»


Από σήμερα στις 22.15 ένα νέο... κανάλι βγαίνει στον αέρα και το αντικείμενό του θα είναι η ελληνική τηλεόραση με όλα της τα συστατικά στοιχεία: κουτσομπολιό, γκλάμουρ, περιπέτεια, ενημέρωση, υγεία, διαφημίσεις, θαύματα, αναζητήσεις, ειδήσεις, θρίλερ, ντοκιμαντέρ, οικολογία, ψυχαγωγία και πολλά άλλα. Ο Σάκης Μπουλάς και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι οι δύο μοναδικοί πρωταγωνιστές όλων των προγραμμάτων του «Bellas TV», οι οποίοι θα υποδύονται πλήθος προσώπων, με αποτέλεσμα ασύλληπτες καταστάσεις γέλιου όπως και οι ίδιοι μας υπόσχονται.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου που απέστειλε ο σταθμός για τη νέα σατιρική εκπομπή, το «Bellas TV» θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές. Η ενημέρωση ξεκινά από το πρωί, με το μαγκαζίνο «Με την τσίμπλα στο μάτι», και συνεχίζεται με δελτία ειδήσεων, ρεπορτάζ, δελτίο στη νοηματική και τις ενημερωτικές εκπομπές «Ενδείξεις», «Κίτρινη Ζούγκλα», «Στις Πύλες του Ανεκδιήγητου», «Μούρη με Μούρη», ενώ το πρόγραμμα του «Bellas TV» συμπληρώνεται με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Φραπές με την Ορνέλα», τις εκπομπές κοινωνικού σχολιασμού «Super Ftyar», «Αξίζει να τον Πιεις» «Θα Φάμε Πακέτο», την ελληνική σειρά «Τα Σκληρά Πιστόνια», διαφημίσεις αλλά και τρέιλερ.

Ο ανεπανάληπτος Σωτήρης Καλυβάτσης δήλωσε, μάλιστα, στη «C.P.» για τη συνεργασία του με τον Σάκη Μπουλά ότι «προς το παρόν, όλα πάνε καλά, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, υπάρχει αγάπη και αλληλοσυμπλήρωση. Μια-δυο φορές, βέβαια, ο Σάκης με χτύπησε και τον καταγγέλλω γιΆ αυτό, αλλά αυτά συμβαίνουν στη δουλειά μας». Όπως τόνισε ο Σ. Καλυβάτσης, η εκπομπή δεν θα συγκροτείται μόνο από σατιρικά βιντεάκια, ενώ στους βασικούς στόχους των δύο κωμικών είναι η πλάκα και κυρίως η παρεΐστικη διάθεση. «Χαλαρώστε, λοιπόν, και γελάστε, γιατί χανόμαστε», όπως επισήμανε ο ίδιος.



city press
__________________
Ο χρήστης ilias δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Mega Television: (Nilesat 102) LATEAM RSS SATNEWS 0 18-11-2009 21:19:
Mega Television: Νέο FEC (Nilesat 102) LATEAM RSS SATNEWS 0 07-06-2009 01:49:
Mega Pinball ilias NEW GAMES 1 08-02-2008 10:54:
Νέες κωμωδίες από το Mega! ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 03-09-2007 22:43:
MEGA - λη Έλλη... με νέα εκπομπή aggelos_a ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 31-03-2007 17:25:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:02:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam