Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

«Με το Δεξί» από τον ΑΝΤ1 στα χνάρια του Extreme Makeover Home Edition.

This is a discussion on «Με το Δεξί» από τον ΑΝΤ1 στα χνάρια του Extreme Makeover Home Edition. within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Τον γνωρίσαμε αρχικά στο «Survivor», όμως μετά την αποχώρησή του μας ξανασυστήθηκε με το «Άλλαξέ Το» όπου για πρώτη φορά ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-03-2010, 23:05:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή «Με το Δεξί» από τον ΑΝΤ1 στα χνάρια του Extreme Makeover Home Edition.


Τον γνωρίσαμε αρχικά στο «Survivor», όμως μετά την αποχώρησή του μας ξανασυστήθηκε με το «Άλλαξέ Το» όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα έφερε το concept της τηλεοπτικής ανακαίνισης σπιτιών. Και ενώ πλέον στη χώρα μας βλέπουμε το «πρωτότυπο» show του είδους (Extreme Makeover Home Edition) αλλά και ελληνικούς κλώνους (Σπίτι από την Αρχή) ο Σπύρος Σούλης επιστρέφει με νέα εκπομπή από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το όνομα της εκπομπής είναι «Με το Δεξί» και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής.

Κατά τα γνωστά η νέα εκπομπή που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα, θα βοηθά κάθε εβδομάδα μία οικογένεια να μπει στο σπίτι των ονείρων της και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Οι οικογένειες θα επιλέγονται ώστε να έχουν πραγματικά ανάγκη ένα όμορφο και πρακτικό σπιτικό και μία καλύτερη ζωή.

Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, μαζί με την ομάδα του που αποτελείται από έμπειρους και ικανότατους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, επιπλοποιούς, τεχνίτες, γεωπόνους, ζωγράφους κ.ά), θα αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν στην κυριολεξία τα σπίτια των ανθρώπων που έχουν επιλέξει. Δεν πρόκειται για μία απλή ανακαίνιση, αλλά για ριζική και ολική αλλαγή σε επίπεδο λειτουργικότητας και αισθητικής, τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιών.

Όλα θα αρχίζουν με μία επίσκεψη του Σπύρου Σούλη στο σπίτι της οικογένειας για να καταλάβει τις ανάγκες και τις ελλείψεις του σπιτιού, αλλά και τον χαρακτήρα και τα γούστα των συγκεκριμένων ανθρώπων προκειμένου να δημιουργήσει, μαζί με τους συνεργάτες του, το ιδανικό σπίτι γι’ αυτούς! Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της εκπομπής θα στέλνουν την οικογένεια διακοπές όλο το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να πραγματοποιήσουν το «θαύμα» τους. Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του εργάζονται πυρετωδώς, με εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα, για να «μεταμορφώσουν» το σπίτι. Όταν οι οικογένειες επιστρέφουν, αντικρίζουν μπροστά τους ένα υπέροχο, ολοκαίνουργιο, πραγματικό σπίτι!

Η διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και μέσω διαδικτύου στο Με το δεξί - Φόρμα Συμμετοχής | Antenna TV.
e-radio.gr
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks


Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Genie Backup Manager Home Edition 7 δωρεάν διάθεση Stella SOFTWARE 0 14-07-2010 11:10:
Jody Watley - The Makeover (2009) zoumzoum Ξένη - Νεα CD's 0 19-11-2009 09:23:
Θηρίο επιδόσεων ο Core i7 Extreme edition 965 antonis ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ-GADGETS 0 21-10-2008 10:44:
Το βραβευμένο “Extreme makeover” έρχεται στον ΑΝΤ1 ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 16-05-2008 23:35:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:34:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam