Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Η μάχη της ξανθιάς

This is a discussion on Η μάχη της ξανθιάς within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; vs Ο παλιώς είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος... Σε θηλυκό γένος βέβαια, αφού είναι και οι δύο ξανθές ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-09-2009, 17:28:   #1
ironitsa
Moderator
 
Το avatar του χρήστη ironitsa
 
Εγγραφή: Feb 2009
Περιοχή: LA
Μηνύματα: 2.768
Thanks: 555
Thanked 876 Times in 574 Posts
My Mood:
ironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enoughironitsa will become famous soon enough
Προεπιλογή Η μάχη της ξανθιάς

vs
Ο παλιώς είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος... Σε θηλυκό γένος βέβαια, αφού είναι και οι δύο ξανθές και έχουν gossip διάθεση. Όμως, η AGB τις φέρνει αντιμέτωπες μέχρις εσχάτων. Η Χριστίνα Λαμπίρη, η παλιά «Super star», κατατροπώθηκε στην πρεμιέρα της από την «Πολύ μπλα μπλα» Φαίη Σκορδά, που θεωρείται το 10 το καλό για το Alter.

To πρώτο ραβασάκι της AGB για τη Φαίη Σκορδά, 19,6 μέσος όρος και 15,8 στα νεανικά κοινά ηλικίας 15-44, έφερε σαμπάνιες και ευφορία στα στούντιο του Αlter, ενώ αντίστοιχα στο Star η Χριστίνα Λαμπίρη, με μέσο όρο 11,7 (14,3 στα νεανικά κοινά 15-44), έκανε τους πάντες να παγώσουν. Το «αουτσάιντερ» Φαίη Σκορδά κατάφερε να ξεπεράσει το τρακ και τουλάχιστον στην έναρξη να αφήσει δεύτερη τη Χριστίνα Λαμπίρη.

Όσο και αν η Χριστίνα φημίζεται για την ψυχραιμία της, πληροφορίες που διέρρευσαν από τηλεοπτικές πηγές την ήθελαν πολύ αγχωμένη μέχρι να πάρει τα πρώτα νούμερα της τηλεθέασης στα χέρια της και στη συνέχεια πολύ προβληματισμένη, μόλις είδε ότι η... διαρροή κοινού στην αντίπαλη εκπομπή ήταν μεγάλη.

Και μπορεί μεν η Χριστίνα, ως έμπειρη περί τα τηλεοπτικά και ευγενικός χαρακτήρας, να μην έβαλε τις φωνές, αλλά όσοι την είδαν στο κανάλι διέκριναν πίσω από το χιούμορ της, που τη σώζει τις περισσότερες φορές, ανησυχία.

Ως άψογη επαγγελματίας, όμως, διατήρησε την ψυχραιμία της, έκανε τις συσκέψεις της, στρώθηκε με τους συνεργάτες της να βρουν θέματα και άλλαξε πολλά από όσα ίσχυαν. «Ψυχραιμία», ήταν η λέξη που ακουγόταν στο δικό της «στρατόπεδο», γιατί γνωρίζει ότι, αν δεν περάσουν μερικές μέρες, ώστε να έχουν σαφή εικόνα με τα νούμερα, δεν χρειάζεται πανικός.

«Μπλα μπλα» με σαμπάνιες
Στο άλλο «στρατόπεδο» η Φαίη Σκορδά ήταν ενθουσιασμένη με το πρώτο ραβασάκι της AGB, καθώς για έξι συνεχόμενα τέταρτα ήταν πάνω από 20%! Πετούσε στην κυριολεξία από χαρά, ενώ στο φινάλε της εκπομπής κατέφθασε και η σαμπάνια, για να... βραχεί η επιτυχία.

Βέβαια, τόσο η Φαίη όσο και οι συνεργάτες της γνωρίζουν ότι έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους, γιατί το κοινό είναι απαιτητικό. Ωστόσο, οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποια θα είναι τελικά η φετινή super star στη μάχη των μεσημεριανών, καθώς τα δύο «στρατόπεδα» καταστρώνουν σχέδια «αλληλοεξόντωσης»!
__________________

Ο χρήστης ironitsa δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η απορία της ξανθιάς ilias ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 11-03-2011 12:51:
Η Μάχη Της ΑGB ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 23-10-2009 00:09:
Επιθυμία ξανθιάς P@ntelis Web ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 29-08-2008 17:21:
Η ΧΑΡΑ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ! sofos ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 1 18-03-2007 00:45:
Απάντηση ξανθιάς σε τεστ γεωμετρίας Stefania ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 0 17-02-2007 19:40:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:18:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam