Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (https://www.lateam.gr/forum/f30/)
-   -   Νέα προσφορά της Sony (https://www.lateam.gr/forum/f30/nea-prosfora-tis-sony-4001/)

ilias 09-03-2007 18:52:

Νέα προσφορά της Sony
 
http://img87.imageshack.us/img87/651/sonyex3ap4.jpg
Η Sony ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν το ιδιαίτερα λεπτό DVD player Sony DVP-NS36 σε κάθε πελάτη στην Ευρώπη που θα αγοράσει τον compact βιντεοπροβολέα πολλαπλών χρήσεων VPL-EX3 μέχρι τις 30 Απριλίου του 2007. Το δώρο μπορείτε να το ζητήσετε online στη διεύθυνση……
Κώδικας:

www.sonydvdpromotion.net.
Χάρη στην υψηλή του φωτεινότητα και την προσιτή του τιμή, ο VPL-EX3 αποτελεί ελκυστική επιλογή για κάθε υποψήφιο αγοραστή. Το μοντέλο, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία 3LCD και διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 2000 ANSI lumens, προσφέρει φωτεινές, φυσικές εικόνες και υπέροχα χρώματα. Διαθέτει, επίσης, ανάλυση XGA (1024 x 768 pixels), χαμηλά επίπεδα θορύβου του ανεμιστήρα και προηγμένα γνωρίσματα ασφάλειας, όπως προστασία με χρήση κωδικού και κλειδαριά Kensington, έτσι ώστε να αποτρέπεται οποιαδήποτε φυσική μετακίνησή του.
Το εξαιρετικά λεπτό DVD player DVP-NS36 υποστηρίζει DivX και είναι εξοπλισμένο με το μηχανισμό Precision Drive 3, ο οποίος εξασφαλίζει ταχεία, σταθερή και ακριβή αναπαραγωγή μιας πλήρους γκάμας format video και ήχου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα αρχεία JPEG και MP3 και οι δίσκοι Audio CD-R/RW και Super VCD. Χάρη στο ισχυρό μενού (Content Browser) που εμφανίζεται επί της οθόνης, γίνεται δυνατή η εύκολη αναζήτηση στα περιεχόμενα δίσκων DVD. Το DVP-NS36 διαθέτει, επίσης, δυνατότητα αργής και γρήγορης αναπαραγωγής με ήχο.
Η προωθητική αυτή ενέργεια θα λάβει χώρα στις εξής χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ιρλανδία και Ηνωμένο Βασίλειο.

viperboy 10-03-2007 01:07:

Και για όσους ενδιαφέρονται η τιμή ξεκιανάει από τα 815 Ευρώ και βάλε!!!
Καλή πρόταση για κάποιον με μεγάλο σαλόνι!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:51:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam