Greek infotainment community

Το Lateam είναι Ε Ν Α Ν Τ Ι Α σε οποιαδήποτε μορφή Π Ε Ι Ρ Α Τ Ε Ι Α Σ
Facebooktwitter
Επιστροφή   Greek infotainment community > ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ > ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Νέα πρόστιμα από το ΕΣΡ!

This is a discussion on Νέα πρόστιμα από το ΕΣΡ! within the ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ forums, part of the ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ category; Με μια απλή σύσταση «τιμωρήθηκαν» από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Alpha μετά την προσφυγή της ...

Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-12-2008, 12:29:   #1
P@ntelis Web
Administrator
 
Το avatar του χρήστη P@ntelis Web
 
Εγγραφή: Oct 2006
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μηνύματα: 1.372
Thanks: 439
Thanked 690 Times in 351 Posts
My Mood:
P@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the roughP@ntelis Web is a jewel in the rough
Προεπιλογή Νέα πρόστιμα από το ΕΣΡ!


Με μια απλή σύσταση «τιμωρήθηκαν» από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Alpha μετά την προσφυγή της κυρίας Μιμής Ντενίση εναντίον του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Σύμφωνα μάλιστα με το επιτόπιο ρεπορτάζ της κυρίας Γκολεμά όταν προσήλθε ο κος Λαζόπουλος συνάντησε και το δικηγόρο της κας Ντενίση εκεί. Δεν δέχτηκε όμως να παρίσταται ο δικηγόρος κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Υποστήριξε ότι δεν έχει καμιά εμμονή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αναφέρεται στις πράξεις της ηθοποιού όταν αυτή εμφανίζεται στο γυαλί και όχι στα καλά καθούμενα. «Μήπως ξεπερνάτε τα όρια του διασυρμού;», ρώτησε η κυρία Αυδή. «Ο διασυρμός έχει μέσα του ψεύδος», είπε ο Λαζόπουλος, «και εγώ δεν είπα ποτέ ψέματα. Μήπως ο γάμος της δεν έγινε στα περιοδικά εξώφυλλο πριν γίνει μυστήριο στην εκκλησία; Το έχετε ξαναδεί αυτό;». «Κάνατε σχόλια για την ηλικία της», είπε ξανά η κυρία Αυδή. «Την είπατε μεγαλοκοπέλα». Με δυσκολία κράτησαν τα γέλια τους όσοι άκουσαν την απάντησή του: «Γιατί, εσείς τη βλέπετε για μπεμπέκα;».

Αντιθέτως, στον ΑΝΤ1 και το ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ επιβλήθηκαν πρόστιμα 65.000 και 15.000 ευρώ αντίστοιχα. Το ΕΣΡ αποδέχθηκε τις καταγγελίες του κ. Ισίδωρου Κούβελου και της εταιρίας Golfing Developments κατά του ΑΝΤ1 για προσβολή της προσωπικότητας, αλλά δεν δέχθηκε ότι το κανάλι παρέλειψε να ζητήσει την άποψη του θιγόμενου.

Για προσβολή προσωπικότητας δέχθηκε και την προσφυγή του κ. Μ. Κυριακού κατά της «Ελληνοφρένειας» του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ, αλλά απέρριψε τις καταγγελίες του για μετάδοση «ψευδών πληροφοριών» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποφασίζοντας μόνο την ποινή της σύστασης. Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Κανάλι 10 για «παραπλάνηση» του τηλεοπτικού κοινού μέσω του παιχνιδιού «Call 4 Cash» και για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε με το ίδιο ποσό το «Sport TV». Στο ραδιοφωνικό σταθμό Νitro επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ για υποβάθμιση ποιότητας. Η καταγγελία είχε γίνει για την εκπομπή του κ. Πέτρου Κωστόπουλου, στην οποία κρίθηκε ότι ακούστηκαν «απρεπείς εκφράσεις» σε ώρες παιδικής ακρόασης.
(Πηγή: Ελεύθερος Τύπος)
__________________
Ο χρήστης P@ntelis Web δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Sponsored Links
Απάντηση στο θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρόστιμα για ημιυπαίθριους LATEAM RSS NEWS 0 12-07-2010 13:29:
Πρόστιμα για τους ημιυπαίθριους LATEAM RSS NEWS 0 10-07-2010 12:11:
Πρόστιμα στον ΟΛΠ LATEAM RSS NEWS 0 30-07-2008 13:21:
ΕΣΡ: Πρόστιμα 50.000 σε κανάλια ilias ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 0 11-06-2008 14:10:
Πρόστιμα-φωτιά Smell ΕΛΛΑΔΑ 0 22-08-2006 16:12:


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:21:.


Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam