Greek infotainment community

Greek infotainment community (https://www.lateam.gr/forum/)
-   ΕΠΙΓΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ (https://www.lateam.gr/forum/f30/)
-   -   Νέες εξελίξεις στο σήριαλ « Πολυκατοικία» (https://www.lateam.gr/forum/f30/nees-exelixeis-sto-sirial-polukatoikia-26048/)

ilias 30-12-2008 12:15:

Νέες εξελίξεις στο σήριαλ « Πολυκατοικία»
 
http://img187.imageshack.us/img187/4...200x200fu6.jpg
Το φετινό σήριαλ του Mega, η «Πολυκατοικία», έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία διότι συμμετέχουν πολλοί αγαπημένοι μας ηθοποιοί. Η Νικολέττα Βλαβιανού ( ή Μαργαρίτα Μπαλαφούτη) που υποδύεται έναν από τους πιο πετυχημένους ρόλους του σήριαλ δυστυχώς δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα. Γιατί; Γιατί το σενάριο τη θέλει να πεθαίνει! Στα 30 πρώτα επεισόδια θα την έχουμε κοντά μας και μετά....τέλος! Η Νικολέττα Βλαβιανού δεν βαρέθηκε το ρόλο της ούτε την διώχνει κανένας από την παραγωγή, το όλο πρόβλημα ξεκινάει από την ξένη version της σειράς στην οποία βασίστηκαν οι σεναριογράφοι μας. Η αγαπημένη μας ηθοποιός δεν είναι στενοχωρημένη διότι ήξερε από την αρχή το ρόλο της.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα επαγγελματικά σχέδια της θα συνεχίσει φέτος να παίζει στην παράσταση «Αμερικανός στο κεφάλι μας» στο Νέο Ελληνικό Θέατρο, στο πλευρό του Γιώργου Αρμένη, σε μια παράσταση που ήδη έχει κάνει αίσθηση.




notes-radio


Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:37:.

Powered and Developed by Lateam.gr
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1
Lateam